fitim fitsin fit (squat)

Bilemedim şimdi ama fitiktan olabilir canım o Squad biraz sert bir spor çeşidi bele yük binebilir sırt kasların güçlü olmazsa eğer seni zorlarsa sana pilates öneririm hem bel sırt kasları da güçlendiriyor hemde fitikta daha rahat yapılacak bir spor birde çok ağrı olursa anında bırak ki sıkıntı olmasın canım ebru salliyla pilates yapıyordum ben program videoları var ya 45 dk nette var olmadı ordan deneriz sana en uygun ağrısız programı buluruz

sürekli olmuyor canım rahat yapabiliyorum bazen oluyor merdiveni 2 li çıktığımdada bazen oluyor sürekli olsa kesin ondan diyecemde 6 gün yapıyorum zaten 1-2 sinde oluyor

oooooooooo deadline focus başlamışsın hem tebrik ediyorum hem de kolay gelsin diyorum

oooooooooo deadline focus başlamışsın hem tebrik ediyorum hem de kolay gelsin diyorum
Teşekkür ederim aslında deneme yapıyorum asıl pazartesi başlıyorum size de kolay gelsin ne diyim bakıyorum sizin topics sürekli bende gaza geliyorum ordan çift çift yapıyorsunuz birde baktım masallah

Teşekkür ederim aslında deneme yapıyorum asıl pazartesi başlıyorum size de kolay gelsin ne diyim bakıyorum sizin topics sürekli bende gaza geliyorum ordan çift çift yapıyorsunuz birde baktım masallah

evet canım yaa 3 müz de gaza gelen tiplermişiz yeni anladık , ne zaman dinleneceğiz acaba biz

Az kalmadı mi ya yapa yapa bitmedi mi ya videolar böyle 2 2 durmadan 17 günde biter program

canım tam gününde başlamadık ya bi de mistik kedi öndeydi kafamız karıştı o yüzden, ben artık siz "şunu yap yesa deyin yapayım bunu yap yesa deyin yapayım" dedim

canım tam gününde başlamadık ya bi de mistik kedi öndeydi kafamız karıştı o yüzden, ben artık siz "şunu yap yesa deyin yapayım bunu yap yesa deyin yapayım" dedim
kim ne derse yap boşver o zaman ya karışmasınortalık kolay gelsin önce bitireceksiniz sonuçları merak ediyorum

Dün 13. gundu squatta bldırımımı yazamadım şimdi yazayım;
130 squat
130half squat
20 dk plates
20 dk popo ve basen sıkılaştıcırı vıdeo
soğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…