Bilemedim şimdi ama fitiktan olabilir canım o Squad biraz sert bir spor çeşidi bele yük binebilir sırt kasların güçlü olmazsa eğer seni zorlarsa sana pilates öneririm hem bel sırt kasları da güçlendiriyor hemde fitikta daha rahat yapılacak bir spor birde çok ağrı olursa anında bırak ki sıkıntı olmasın canımkızlar bende bel fıtığı var biri sağ kalçada iki omurilikte hareketlerimde kısıtlama yapmıyor sadece hareketsiz ayakta durduğumda sonrası batma yapıyor. Squat yaparken ve merdivenlerde 2 şerli çıkarsam belimin üst kısmında bi yerde anlık elektrik çarparmış gibi bir durum oluyor.Her squatta da değil arada bu fıtıkla alakalımıdır ki yoksa sizlerdede oluyormu.
sürekli olmuyor canım rahat yapabiliyorum bazen oluyor merdiveni 2 li çıktığımdada bazen oluyor sürekli olsa kesin ondan diyecemde 6 gün yapıyorum zaten 1-2 sinde oluyorBilemedim şimdi ama fitiktan olabilir canım o Squad biraz sert bir spor çeşidi bele yük binebilir sırt kasların güçlü olmazsa eğer seni zorlarsa sana pilates öneririm hem bel sırt kasları da güçlendiriyor hemde fitikta daha rahat yapılacak bir spor birde çok ağrı olursa anında bırak ki sıkıntı olmasın canımebru salliyla pilates yapıyordum ben program videoları var ya 45 dk nette var olmadı ordan deneriz sana en uygun ağrısız programı buluruz
bu daha eğlenceli görünüyorbugün speed 1.0 ı da denedim tamamdır yarına hazırım beğendim ben focust25 i
Evet bencede birde hergün değişiyor videolar çok aktiviteli hareketlerde karışık her tarzdan varbu daha eğlenceli görünüyor
Teşekkür ederim aslında deneme yapıyorum asıl pazartesi başlıyorum size de kolay gelsin ne diyim bakıyorum sizin topics sürekli bende gaza geliyorum ordanoooooooooo deadline focus başlamışsın hem tebrik ediyorum hem de kolay gelsin diyorum
Teşekkür ederim aslında deneme yapıyorum asıl pazartesi başlıyorum size de kolay gelsin ne diyim bakıyorum sizin topics sürekli bende gaza geliyorum ordançift çift yapıyorsunuz birde baktım masallah
Az kalmadı mi ya yapa yapa bitmedi mi ya videolarevet canım yaa 3 müz de gaza gelen tiplermişiz yeni anladık, ne zaman dinleneceğiz acaba biz
Az kalmadı mi ya yapa yapa bitmedi mi ya videolarböyle 2 2 durmadan 17 günde biter program
kim ne derse yap boşver o zaman ya karışmasınortalıkcanım tam gününde başlamadık ya bi de mistik kedi öndeydi kafamız karıştı o yüzden, ben artık siz "şunu yap yesa deyin yapayım bunu yap yesa deyin yapayım" dedim
kim ne derse yap boşver o zaman ya karışmasınortalıkkolay gelsin önce bitireceksiniz sonuçları merak ediyorum
tebrikler şekercim bende akşama yapacağım
vay hızlı çıktın sen nasıl beğendin mi birde tebrike ederim senide
eğlenceli yorucu beğendim bu günlük böyle canım işe gitmediğim içintebrikler şekercim bende akşama yapacağım)
vay hızlı çıktın sen nasıl beğendin mi birde tebrike ederim senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?