focus t25 yapıldı kızlar ilk hafta bitti sayılır yarın dinlenme sonra stretch sonra gelsin ikinci hafta
Dün 13. gundu squatta bldırımımı yazamadım şimdi yazayım;
130 squat
130half squat
20 dk plates
20 dk popo ve basen sıkılaştıcırı vıdeo
soğuma
Squatta 14.gün
130 squat
130 half squat
130 üçgen
100 mekik ve soğuma
Artık dayanmiyor ya bacaklarim ek video yapamiyorumbu squatları baya iyi yapıyorsun
Başlamadan önce ısınma ve bitirince soğuma yapmak çok önemli bi program yap 1 aylık 5 er 5 er veya 10 ar 10 ar artır ben 130 dayım şuan 5 er 5 er artiriyorum.Ben nasil basliyim kizlar.isinma haraketi filan yapmak lazimmi? Kaç kez yapip artiriyim.
en iyisi canım bende yapamıyorum hala öyle duraksız bence en iyisini yapıyorsunArtık dayanmiyor ya bacaklarim ek video yapamiyorumher gün 5 er 5 er artiriyorum.
bende arka arkaya yaptım ya her yerim ağrıyor birde iştede yoruluyorum bugün eve gelir gelmez uyumusumfocus t 25 total body yapıldı
dün iki video yapınca her yerim ağrıyor bunu bitmeyecek sandımdeadline sonrasında çıkan 3 dk video rahatlatıyor
ben jillain falan yaptığım halde ki sn zamanlarda sporlar böyel etki etiyordu bu fena çarptı demekki gerçekten etki ediyor benimde her yerim ağrıyoreve geldiğim gibi üzerimi değişip 5-10 dk dinlenip hemen spora başlıyorum sonra yemek işine girişiyorum.Etkili olacak gibi focus t25 dünden beri bileklerimden yukarı doğru tüm kaslarımda ağrı var popoda dahil.Yürürken otururken bile ağrı var kasları çokkk çalıştırıyor demekki.
ben jillain falan yaptığım halde ki sn zamanlarda sporlar böyel etki etiyordu bu fena çarptı demekki gerçekten etki ediyor benimde her yerim ağrıyoryılmak yok denemeye devam diyorum
bende bugün yaptın mı diye soracaktım canım sana harikasın15. Gün:
135 squat
135 half squat
135 üçgen
105 mekik
5 dk sogumaaaaaa
Akşam yapıyorum ya canım ben yapar yapmaz yazıyorum zaten . sende bi harikasinnbende bugün yaptın mı diye soracaktım canım sana harikasın
deadline canim ben dün aşure yaptım onunla uğraştım sporuu yapamadim bugün iki tane yapip size yetişicem
Allah kabul etsin canım şeker kullanmıyorum şerbetli tatlıda sevmiyorum benimde dayanamadığım tek tatlı aşure bir seferde 3-4 kase yerimdeadline canim ben dün aşure yaptım onunla uğraştım sporuu yapamadim bugün iki tane yapip size yetişicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?