fitim fitsin fit (squat)

Ben nasil basliyim kizlar.isinma haraketi filan yapmak lazimmi? Kaç kez yapip artiriyim.

focus t 25 total body yapıldı
dün iki video yapınca her yerim ağrıyor bunu bitmeyecek sandım deadline sonrasında çıkan 3 dk video rahatlatıyor

Artık dayanmiyor ya bacaklarim ek video yapamiyorum her gün 5 er 5 er artiriyorum.
en iyisi canım bende yapamıyorum hala öyle duraksız bence en iyisini yapıyorsun

focus t 25 total body yapıldı
dün iki video yapınca her yerim ağrıyor bunu bitmeyecek sandım deadline sonrasında çıkan 3 dk video rahatlatıyor
bende arka arkaya yaptım ya her yerim ağrıyor birde iştede yoruluyorum bugün eve gelir gelmez uyumusum bugün speedi biraz geç yapcam artık 8 e doğru yemek yiyebildim biraz sindireyim yapayım dedim

eve geldiğim gibi üzerimi değişip 5-10 dk dinlenip hemen spora başlıyorum sonra yemek işine girişiyorum.Etkili olacak gibi focus t25 dünden beri bileklerimden yukarı doğru tüm kaslarımda ağrı var popoda dahil.Yürürken otururken bile ağrı var kasları çokkk çalıştırıyor demekki.

ben jillain falan yaptığım halde ki sn zamanlarda sporlar böyel etki etiyordu bu fena çarptı demekki gerçekten etki ediyor benimde her yerim ağrıyor yılmak yok denemeye devam diyorum

15. Gün:
135 squat
135 half squat
135 üçgen
105 mekik
5 dk sogumaaaaaa

deadline canim ben dün aşure yaptım onunla uğraştım sporuu yapamadim bugün iki tane yapip size yetişicem
Allah kabul etsin canım şeker kullanmıyorum şerbetli tatlıda sevmiyorum benimde dayanamadığım tek tatlı aşure bir seferde 3-4 kase yerim canım çok tatlı istersede yoğurdun içine az şeker atarım tatlım odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…