Ben buna üçgen dıyorumbence yapabilirsin ama pprogramı yapma her gün 10 15 tane yap belli bir kilo verene kadar yoksa eklemlerine çok yük biner diz eklemlerinde aşınma vb sorunlar meydana gelebilir mesela 3 miles yapıyormuşsun ya durdur onu yarıda 15 squat yap devam et alıştıkça 16 17 falan arttırırsın sğrı olursa dizlerinde hiç yapma ama ben 10 kilo verdikten sonra squata başladım meselabirde ben köprü hareketi var squatla nerdeye aynı etkiyi gösteriyor başlangıç için ondan yapıyordum alıştıkça squata geçtim bak alttaki hareket
ne mutlu size, bende toparlansın istiyorum bunu hergün mü yapmalı bide ne kadar sürede sonuç alırızBen buna üçgen dıyorumGün içerisinde kaç squat yapıyorsam okadarda bu hareketten yapıyorum baya toparlandı popom
valla diğer sayfalara bakarsan benım yaptğım bildirimleri görürüsünn canım başlayalı 18 .gun oldune mutlu size, bende toparlansın istiyorum bunu hergün mü yapmalı bide ne kadar sürede sonuç alırız
evet bizde burda üçgen diyrouz ama netten bakarsa köprü hareketi diye geçiyor ondan öyle yazdımBen buna üçgen dıyorumGün içerisinde kaç squat yapıyorsam okadarda bu hareketten yapıyorum baya toparlandı popom
Aayy ben düzenli yapamıyorum sizin gibi ama devam ediyorum yine deya dün bildirim yapmayı unutmuşum ben
lower focus ve cardio tamamdır
yarın strech günü
beliz33 SekerPancarii H E
mesajın arada kaynamış az önce görmemişim canım ya akşamları yatmadan meyve ye süt iç yada yoğurt ye birde yanında ceviz fındık bak nasıl kilo alıyorsun sağlıklı kilo hemdeAlın bendende o kadar yemeğimi yaptım kışlıkları çıkardım dolaba dizdim yazlıkları kaldırmadım akşamları serin oluyor sadece şimdi strecth yapçam öyle bekliyommsanki gelip yerime başkası yapçakmış gibi yanlızz bu focus t25 baya bi etkili sanırım daha yeni başladık ama eşim bu hafta daha toparladın sanki dedi birazda kilo al diyor ama nasıl
tebrikler canım ben yarın yapcamstrecth yaptım kızlarrr
var canım dur atayımStrecth ın vıdeosu varmı kızlar squat programım bıtınce onu yapım
olsun canım bende arada kaydırdım falan karıştı ama yakalamaya çalışıyorum hiç yoktan iyidir şekercimAayy ben düzenli yapamıyorum sizin gibi ama devam ediyorum yine dediyete de başladim
Sorma deadiiimesajın arada kaynamış az önce görmemişim canım ya akşamları yatmadan meyve ye süt iç yada yoğurt ye birde yanında ceviz fındık bak nasıl kilo alıyorsun sağlıklı kilo hemde
tebrikler canım ben yarın yapcam
var canım dur atayım
olsun canım bende arada kaydırdım falan karıştı ama yakalamaya çalışıyorum hiç yoktan iyidir şekercimgördüm baya kilo almışsın 60 kilo olmuşsun ama beraber toparlayalım bari
inşallah canım ya valla bende bu aralar zihin açlığı çekiyorum aç değilim ama canım tatlı yemek istiyor tuzlu yemek istiyor sürekli bişey istiyor yaSorma deadiiiçok kilo aldim 56ydim ne güzel daha 53 e incektim bi baktim 60 olmuşum bugün işkence gibi geçti valla şuaann açiimm mide iyce büyümüş hedefim 52 olcam inşallah
Yaa deadiim birlikte bi günlük açalım mi sen şuan kaç kilosun ben 8 kilo falan vericem destek oluruz hem spor yapar hem diyet yaparızzzinşallah canım ya valla bende bu aralar zihin açlığı çekiyorum aç değilim ama canım tatlı yemek istiyor tuzlu yemek istiyor sürekli bişey istiyor yaregl öncesi sendromu geldi birde moralim bozuk kaç gündür yemek var aklımda sürekli destek olalım birbirimize bari bende 57 olmak istiyotdum aslında ama 55 istiyorum şu an nasılbir program izleyeceksin ben artık ne yapsam bilemiyorumda
benimde 7 olmuş oldu hatta 7.5 seni kırmayım 8 olsunYaa deadiim birlikte bi günlük açalım mi sen şuan kaç kilosun ben 8 kilo falan vericem destek oluruz hem spor yapar hem diyet yaparızzzkalori sayımı bende çok işe yarıyor canim ama şuan sadece az az yiyorum bi program belirlemedim daha
Benimde günlüğüm var ama uğramiyorum bayadirbenimde 7 olmuş oldu hatta 7.5 seni kırmayım 8 olsunolur valla benim günlüüğüm vardı bir ara terkedilmiş hiç gidesim yok şu an 62.5 kiloyum bu arada kaloriyi hangi siteden sayıyorsun
En fazla 1000 kalori aliyorum ben canim bütün kilolarımi böyle verdim kiz alisinca cok basitkaç kalori günlük hedefin mesela ben dnemiştim bir ara da onu sonra yapamadım çok yemeye başladım bir daha deneyimSekerPancarii
aslında güzel arada canın çektiği bişeyden yiyip sonraki menüde kısarsın mesela her zaman olmaz amaEn fazla 1000 kalori aliyorum ben canim bütün kilolarımi böyle verdim kiz alisinca cok basit
Evet tatlis bende öyle yapıyorum hemde kaçamaklari dengelemis oluyorumaslında güzel arada canın çektiği bişeyden yiyip sonraki menüde kısarsın mesela her zaman olmaz amabende deneyim o zaman günlük açıyormuyuz napalım
ad bulursak açayım ne olsa ki bir düşünelim ya aklıma da bişey gelmedi kiEvet tatlis bende öyle yapıyorum hemde kaçamaklari dengelemis oluyorumaayy hadi açalım sen aç ne olsun adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?