fitim fitsin fit (squat)

Strecth ın vıdeosu varmı kızlar squat programım bıtınce onu yapım

Ben buna üçgen dıyorum Gün içerisinde kaç squat yapıyorsam okadarda bu hareketten yapıyorum baya toparlandı popom

ne mutlu size, bende toparlansın istiyorum bunu hergün mü yapmalı bide ne kadar sürede sonuç alırız
valla diğer sayfalara bakarsan benım yaptğım bildirimleri görürüsünn canım başlayalı 18 .gun oldu
Normalde 5 gunde 1 mola verıyorum ama bu hafta rahatsızdım 2 gun yapmadım dıye mola vermedım .

mesajın arada kaynamış az önce görmemişim canım ya akşamları yatmadan meyve ye süt iç yada yoğurt ye birde yanında ceviz fındık bak nasıl kilo alıyorsun sağlıklı kilo hemde
strecth yaptım kızlarrr
tebrikler canım ben yarın yapcam

Strecth ın vıdeosu varmı kızlar squat programım bıtınce onu yapım
var canım dur atayım

Aayy ben düzenli yapamıyorum sizin gibi ama devam ediyorum yine de diyete de başladim
olsun canım bende arada kaydırdım falan karıştı ama yakalamaya çalışıyorum hiç yoktan iyidir şekercim gördüm baya kilo almışsın 60 kilo olmuşsun ama beraber toparlayalım bari

Sorma deadiiiçok kilo aldim 56ydim ne güzel daha 53 e incektim bi baktim 60 olmuşumbugün işkence gibi geçti valla şuaann açiimm mide iyce büyümüş hedefim 52 olcam inşallah

Sorma deadiiiçok kilo aldim 56ydim ne güzel daha 53 e incektim bi baktim 60 olmuşumbugün işkence gibi geçti valla şuaann açiimm mide iyce büyümüş hedefim 52 olcam inşallah
inşallah canım ya valla bende bu aralar zihin açlığı çekiyorum aç değilim ama canım tatlı yemek istiyor tuzlu yemek istiyor sürekli bişey istiyor ya regl öncesi sendromu geldi birde moralim bozuk kaç gündür yemek var aklımda sürekli destek olalım birbirimize bari bende 57 olmak istiyotdum aslında ama 55 istiyorum şu an nasılbir program izleyeceksin ben artık ne yapsam bilemiyorumda

Yaa deadiim birlikte bi günlük açalım mi sen şuan kaç kilosun ben 8 kilo falan vericem destek oluruz hem spor yapar hem diyet yaparızzz kalori sayımı bende çok işe yarıyor canim ama şuan sadece az az yiyorum bi program belirlemedim daha

benimde 7 olmuş oldu hatta 7.5 seni kırmayım 8 olsun olur valla benim günlüüğüm vardı bir ara terkedilmiş hiç gidesim yok şu an 62.5 kiloyum bu arada kaloriyi hangi siteden sayıyorsun

benimde 7 olmuş oldu hatta 7.5 seni kırmayım 8 olsun olur valla benim günlüüğüm vardı bir ara terkedilmiş hiç gidesim yok şu an 62.5 kiloyum bu arada kaloriyi hangi siteden sayıyorsun
Benimde günlüğüm var ama uğramiyorum bayadir telefona fatsecret diye uygulama indirdim ordan yapiyorum şeker bazi kalorileri fazla gösteriyo sanki ama az göstermesinden iyidir diyorum en azından az yemiş oluyorum kalori yüksek tutmasin diye

aslında güzel arada canın çektiği bişeyden yiyip sonraki menüde kısarsın mesela her zaman olmaz ama bende deneyim o zaman günlük açıyormuyuz napalım
Evet tatlis bende öyle yapıyorum hemde kaçamaklari dengelemis oluyorum aayy hadi açalım sen aç ne olsun adi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…