yesa istersen uğra günlüğümüze açtımKızlar günlük açarsanız ben de gelirim, tabii kabul ederseniz
Bugün tfocus 11. günüm.
Bir de squat programı gördüm, acaba onu da yapabilir miyim diye düşünüyorum amaemin değilim
Squatta 19.gün:
155 squat
50 sn dizleri kırıp oturma
155 üçgen
One hundred
Soguma
Squatta 19.gün:
155 squat
50 sn dizleri kırıp oturma
155 üçgen
One hundred
Soguma
Olsun canım speed gününde total body yap sende yani yarincardio ve speed 1.0 birlikte yaptımmpazar günleri yapamıyorum tatil günümüz onuda gezmeye ayırıyoruz böyle böyle tamamlayacam kısmetse bugün total bady yapmam gerekiyormuşş yarın onu yaparım artık
Süpersiniz canim
A geçmiş olsun canım yarın yapma bence Stretch yap hatta istersen akşam pilates bacak strech videoları var ya nete yaz ondan yap yarinbacağımı incitmişim üst bacak kasığıma yakın kısmı çekiyor gibi iç kısmı yürürken speed videosunu yaparken oldu yinede bitirdim squat yaparken daha belli ediyor acısı
geçmezse yarın hafif geçiririm olursa atlarım günü ilk defa oldu böyleA geçmiş olsun canım yarın yapma bence Stretch yap hatta istersen akşam pilates bacak strech videoları var ya nete yaz ondan yap yarin
Oluyor canım arada ya kesin bir anda katılmıştır kramp gibi sıkıntı olmasın tabi duruma göre bak yarın zorlama yine olursa iyileşsin tekrar devam edersingeçmezse yarın hafif geçiririm olursa atlarım günü ilk defa oldu böyle
ben bugün regl oldum çok karnım ağrıyor benim birde squat falan ya bu haftayı kaydırcam artıkFocus t25 cardio yapıldıaslinda cardio ve lower focus günümdü ama iki video yapamadım yarinda lower focus yapicuum deadline
tamam canım bende bugün yapmadım eğilirken çekiyor bacağım bide grip oldukbeliz33 ben programa reklam arası veriyorum 4 gün falan senden geç bitircem artık regl oldum da squat hareketleri falan varya reglken pek öerilmiyor bu tarzz sporlar aklında olsun canım seni arkadan takip ederim artık
O zaman bize reklam arası birkaç gün dinlenelimtamam canım bende bugün yapmadım eğilirken çekiyor bacağım bide grip olduk
yarın ola hayrola deyim benO zaman bize reklam arası birkaç gün dinlenelim
tamam iyi hissedersne yap canım bende yarın belki leslie yaparım squat tarzı yapmak istemiyorum ama bu programa hafta sonuna kadar arayarın ola hayrola deyim bensalmak istemiyorum kendimi rutini tutturmuşken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?