fitim fitsin fit (squat)

beliz33 bu haftanın programını yazıyorum
pazartesi--- cardio
salı ----total body circuit
çarşamba---- speed 1.0
perşembe---cardio
cuma---lower focus ve ab intervals
cumartesi dinlenme
pazar strech
bugün başyacaksan ki benden 1 gün öndesin ya cardio yapıp başlayabilirsin canım yukardaki programdan

cardio ve speed 1.0 birlikte yaptımm pazar günleri yapamıyorum tatil günümüz onuda gezmeye ayırıyoruz böyle böyle tamamlayacam kısmetse bugün total bady yapmam gerekiyormuşş yarın onu yaparım artık

Son düzenleme:
Squatta 19.gün:
155 squat
50 sn dizleri kırıp oturma
155 üçgen
One hundred
Soguma

Olsun canım speed gününde total body yap sende yani yarin birde bir sonraki gün cardio bir sonraki de lower focus ve AB intervals

Focus t25 ab intervals tamadr deadline
Süpersiniz canim

bacağımı incitmişim üst bacak kasığıma yakın kısmı çekiyor gibi iç kısmı yürürken speed videosunu yaparken oldu yinede bitirdim squat yaparken daha belli ediyor acısı

bacağımı incitmişim üst bacak kasığıma yakın kısmı çekiyor gibi iç kısmı yürürken speed videosunu yaparken oldu yinede bitirdim squat yaparken daha belli ediyor acısı
A geçmiş olsun canım yarın yapma bence Stretch yap hatta istersen akşam pilates bacak strech videoları var ya nete yaz ondan yap yarin

beliz33 ben programa reklam arası veriyorum 4 gün falan senden geç bitircem artık regl oldum da squat hareketleri falan varya reglken pek öerilmiyor bu tarzz sporlar aklında olsun canım seni arkadan takip ederim artık

tamam canım bende bugün yapmadım eğilirken çekiyor bacağım bide grip olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…