- 29 Mart 2009
- 4.239
- 794
- 163
işyerinde nasıl yaptın gormediler miiş yerinde ara squat yaptım sayı belirsiz
bende ya hemen el bileğim ağrıyor dün yapamadım bugün total body yapcam inşallah az sonra
çok iyi gidiyorsun bence squat yapabilirsin ama mesela20 squatla başla hergün 5 5 artırmaya çalış 50 ye gelince bir süre 50 yap bir kaç gün zamanla daha rahat gelecek ilk başlarda popon ve bacakların ağrıyabilir amabirde sporu bıraktığın an geriye dönüş başlar ne kadar düzenli o kadar iyi istediğin vucut olana kadar daha sık sonra haftada 1 yapman gerek en az ki eskiye dönme birde hamilelikten sonra tekrar başlarsın zaten vucudun spora alışık olduğundan daha çabuk toparlanır ama dediğim gibi sporda devamlılık öneml,
Var yani 1 yıl olmak üzere olan da var biz artık Squatin yanına başka şeyler deniyoruz1 ayını tamamlayan var mı
bence spor vucudu toparlanmasi için önemli sonuçta hamilelik yani vücut bozulacak sonuçta ama spor yaparsan toparlanir baksana sporcu kadınlara çocuğu olupta vücutları baya iyi yani onlarda insan bizden Bir farkları yokÇok teşekkür ederim. Kilo alıp vermek vucudumu bozar mı en büyük endişem ikinci çocuğu düşündüğüm için çok kararsız kaldım
1 yıldır squat yaptınız yani durmadanVar yani 1 yıl olmak üzere olan da var biz artık Squatin yanına başka şeyler deniyoruz
bence spor vucudu toparlanmasi için önemli sonuçta hamilelik yani vücut bozulacak sonuçta ama spor yaparsan toparlanir baksana sporcu kadınlara çocuğu olupta vücutları baya iyi yani onlarda insan bizden Bir farkları yok
durmadan yapmadık tabi arada yaz tatili bayram tatili bir iki ay ara verdik hergün de yapmadık mesela bazen haftada 3 gün falan benim kilo fazlamda var kilo verdim yanında cardio yapıyorum hala ama popom toparlandı bacaklarımdaki selülitler baya azaldı spor yaptığım için daha çok kilo vermiş görünüyorum mesela belim 86 ydı spora başlamadan önce şimdi 731 yıldır squat yaptınız yani durmadan
Ne değişim yarattıı anlatır mısınızz
kızlar iyi akşamlar,
Ben 10 kilo kadar verdim.ve anca 61 kg düştüm işin aslı 3-4 kg daha vermeyi planlıyorum. Kemiklerim çok ince ve yüzümde zayıfladıkça hortlağa dönüyor.Şimdi vucudumu toparlamak istiyorum. Sizinde fikrinizi almak istedim. bende siize katılmak istiyorum. bu arada hafta 4-5 gün tempolu yürüyüşlerim mevcut. Alt yapıda oluşmuş bir kas yapım mevcut.
Cok tesekkur ederim. Daha onceden formu takip ediyordum ama kilo vermeden olmaz diye belli hareketlere agirlik vermedim hele gobek cok olunca yapamadim korktum iyice kalir diye. Simdi de cok inmedi halen 92 cm ve popomla gobegim esit nerdeyse buna bir cozum bulmam gerekiyor. 2 ay kadar leslie yaptim
hoşgeldin canım boyun kaç acabakızlar iyi akşamlar,
Ben 10 kilo kadar verdim.ve anca 61 kg düştüm işin aslı 3-4 kg daha vermeyi planlıyorum. Kemiklerim çok ince ve yüzümde zayıfladıkça hortlağa dönüyor.Şimdi vucudumu toparlamak istiyorum. Sizinde fikrinizi almak istedim. bende siize katılmak istiyorum. bu arada hafta 4-5 gün tempolu yürüyüşlerim mevcut. Alt yapıda oluşmuş bir kas yapım mevcut.
evet kilon çok az değil ama daha fazla verme ideal kilonun 1 2 kilo altındasın su an çünkü ama sağlıksız deil sonuçta burda kal keşke bende senn kilonda olsamMrb bayanlar, bende disiplinli bi şekilde spor yapmak isteyipte yapamayanlardanım,23 yaşındayım evliyim 1.60 boy, 51 kiloyum kilo problemim yok aksine kilo eksigim var, basen selülit surunum var dik bi popo ve fit bi vucuda sahip olmak istiyorum yardimci olurmusunuz
ay ben haftasonu kaydım düştüm sag tarafıma morardı kolum galan sırtım ağrıyor dr gittim bişeyim yokmuş allahtan ama ağrıların biraz sürer dedi 4 5 gün işte spor yapamıyorum bu hafta burası da kapalıydı zaten ay çok kötüydü haftasonum
Aaa ne kazası dead?hoşgeldin canım boyun kaç acababirde sana jillian videolarını önerebilirim bu arada kilolarımız aynı bende bir 5 kilo daha vermeye çalışıyorum 12 kilo verdim bende ben bu aralar focus t25 diye bir program var onu yapıyorum burdan arkadaşlarda öyle ama baya zor yani jillian da yaptım daha önce kısa sürede hızlı etki ediyorbu programlar ama sağlık problemin varsa önermem biraz ağır çünkü bende bir kaza geçrdim bu hafta biraz ara verdim spora o nedenle mesajını yeni gördüm bu arada kusura bakma birde bu videolara bak olmadı başka videolarda önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?