fitim fitsin fit (squat)

Ben de dün 7. günümdü, 60 adet yaptım artık eskisi kadar zorlamıyor.

Bir de ben yere kadar eğiliyordum ondan o kadar ağrıyormuş da olabilir. Yere kadar eğilmiyorum artık.

Bugün rest günüm

Çok teşekkür ederim. Kilo alıp vermek vucudumu bozar mı en büyük endişem ikinci çocuğu düşündüğüm için çok kararsız kaldım

1 ayını tamamlayan var mı
Var yani 1 yıl olmak üzere olan da var biz artık Squatin yanına başka şeyler deniyoruz

Çok teşekkür ederim. Kilo alıp vermek vucudumu bozar mı en büyük endişem ikinci çocuğu düşündüğüm için çok kararsız kaldım
bence spor vucudu toparlanmasi için önemli sonuçta hamilelik yani vücut bozulacak sonuçta ama spor yaparsan toparlanir baksana sporcu kadınlara çocuğu olupta vücutları baya iyi yani onlarda insan bizden Bir farkları yok

1 yıldır squat yaptınız yani durmadan
Ne değişim yarattıı anlatır mısınızz

1 yıldır squat yaptınız yani durmadan
Ne değişim yarattıı anlatır mısınızz
durmadan yapmadık tabi arada yaz tatili bayram tatili bir iki ay ara verdik hergün de yapmadık mesela bazen haftada 3 gün falan benim kilo fazlamda var kilo verdim yanında cardio yapıyorum hala ama popom toparlandı bacaklarımdaki selülitler baya azaldı spor yaptığım için daha çok kilo vermiş görünüyorum mesela belim 86 ydı spora başlamadan önce şimdi 73 bacaklarımda inceldi ama eski ölçüsünü bilmiyorum beli sürekli not ettiğimden squat beli de inceltiyor valla etkileri güzel kilo fazlan yoksa süper olursun

kızlar iyi akşamlar,
Ben 10 kilo kadar verdim.ve anca 61 kg düştüm işin aslı 3-4 kg daha vermeyi planlıyorum. Kemiklerim çok ince ve yüzümde zayıfladıkça hortlağa dönüyor.Şimdi vucudumu toparlamak istiyorum. Sizinde fikrinizi almak istedim. bende siize katılmak istiyorum. bu arada hafta 4-5 gün tempolu yürüyüşlerim mevcut. Alt yapıda oluşmuş bir kas yapım mevcut.

sonunda eski düzenime döndüm çok mutluyumm
20 dk ip atlama
bel inceltme&karın egzersizi 20 dk
bilek ağırlıklarıyla kalça&bacak egzersizi 20dk
10dk ısınma 10dk soğuma

merhaba çabanızı tebrik ederim öncelikle :)
kilo vermeye devam etmek istiyorsanız yürüyüşün yanısıra ip atlama ya da cardio videoları yapmanızı öneriyorum kilo vermeniz daha hızlanır ve sağlıklı kilo vermiş olursunuz. ben ip atlıyorum cardio hareketleri beni biraz sıkıyor çünkü ip atlama hem bütün vücudu çalıştırıyor hem de eğlenceli bence. kemikleriniz inceyse daha atletik görünmek ve postürünüzü güçlendirmek adına biraz kaslanabilirsiniz bunun için şınav-mekik-squat-lunge önerebilirim, özellikle güçlendirmek istediğiniz bölgenizle ilgili video aratın internette milyonlarca video var hatta bir arkadaş önceki sayfada çok güzel bi video paylaşmış hem cardio hem güçlendirici hareketler var 50dklık bi video onu yapanın başka bişeye ihtiyacı olmaz yani öneririm :)
umarım nacizane yardımcı olabilmişimdir :)

Cok tesekkur ederim. Daha onceden formu takip ediyordum ama kilo vermeden olmaz diye belli hareketlere agirlik vermedim hele gobek cok olunca yapamadim korktum iyice kalir diye. Simdi de cok inmedi halen 92 cm ve popomla gobegim esit nerdeyse buna bir cozum bulmam gerekiyor. 2 ay kadar leslie yaptim

canım söylediğinde haklısın fazlalıkları vermeden kas çalışırsan bi faydası olmaz hatta yapışır kalır, ben sen 3-4 kilo deyince belinin 92cm olduğunu düşünmemiştim kilon sanırım belli bi bölgeye toplanmış ben daha bütün vücuduna dağılmış olduğunu düşündüm, o yüzden çok önemsemedim. ama bütün kilo göbekteyse bence de önce kiloyu vermelisin uyumlu bi vücut görüntüsü elde etmek için, o yüzden hiç kas/postür olayına girme cardio ya da ip atlama artı yürüyüşe devam :)

Mrb bayanlar, bende disiplinli bi şekilde spor yapmak isteyipte yapamayanlardanım,23 yaşındayım evliyim 1.60 boy, 51 kiloyum kilo problemim yok aksine kilo eksigim var, basen selülit surunum var dik bi popo ve fit bi vucuda sahip olmak istiyorum yardimci olurmusunuz

Ben hasta oldum yapamadım,

Kaldığım yerden devam ede ede yapmaya çalışıyorum squat'ı,
gün atlamıyorum
umarım işe yarar

hoşgeldin canım boyun kaç acaba birde sana jillian videolarını önerebilirim bu arada kilolarımız aynı bende bir 5 kilo daha vermeye çalışıyorum 12 kilo verdim bende ben bu aralar focus t25 diye bir program var onu yapıyorum burdan arkadaşlarda öyle ama baya zor yani jillian da yaptım daha önce kısa sürede hızlı etki ediyorbu programlar ama sağlık problemin varsa önermem biraz ağır çünkü bende bir kaza geçrdim bu hafta biraz ara verdim spora o nedenle mesajını yeni gördüm bu arada kusura bakma birde bu videolara bak olmadı başka videolarda önerebilirim

evet kilon çok az değil ama daha fazla verme ideal kilonun 1 2 kilo altındasın su an çünkü ama sağlıksız deil sonuçta burda kal keşke bende senn kilonda olsam o zaman öncelikle leslie videolarıyla başla spora alış yada jessica smith videoları var youtube da onlarda süper 15 dklık bile videoları var az az devamlı spor yaparsan alışırsın evde yürüyüş gibi

ay ben haftasonu kaydım düştüm sag tarafıma morardı kolum galan sırtım ağrıyor dr gittim bişeyim yokmuş allahtan ama ağrıların biraz sürer dedi 4 5 gün işte spor yapamıyorum bu hafta burası da kapalıydı zaten ay çok kötüydü haftasonum

Aaa ne kazası dead?

Düzeltme: Yazmışsın zaten kuzum, çok geçmişler olsun ya, çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…