ya evde düştüm de ben pazar günüAaa ne kazası dead?
Geçmiş olsun kuzum, aynen sana orada bir şeyler oluyor ya.. Oku bol bol..ya evde düştüm de ben pazar günüsağ tarafıma dirseğimi baya kötü çarptım dizimi de ama kolum morardı dizimde bişey yokta krem falan verdi dr ben buraya geldiğimden beri her ay başıma bişey geliyor ya nazar değdiriyor biri bana
bende aynısını düşündüm geçen varya aklıma geldi aklıma gelende başım ageldi neyseki kafamı falan çarpmadım kimsenn haberide olmazdı hakikaten yaniGeçmiş olsun kuzum, aynen sana orada bir şeyler oluyor ya.. Oku bol bol..Evde yalnızsın bir de, çok şükür başını falan vurmadın, Allah korusun ya.. Benim en korktuğum şey.. Diyorum ki ya şimdi bir şey olursa, tıkanırsam ya da banyoda düşersem. Kimin ne zaman haberi olur kim bilir
Sen daha ne kadar orada duracaksın canım?bende aynısını düşündüm geçen varya aklıma geldi aklıma gelende başım ageldi neyseki kafamı falan çarpmadım kimsenn haberide olmazdı hakikaten yaniof ya okuyorum ama bir talihsizlik gidiyor sürekli inşalah daha kötüsü gelmez başıma diye dua ediyroum sürekli
güzel bence vazgeçme serim hakikatenBİLDİRİM
10 minute How To Lose Arm Fat
10 Minute Ab Workout: How to Get a Six Pack
10 minute How to Get Legs Like a Victoria's Secret Angel Model
7 minute Victoria's Secret Angel Butt Workout
50 squat
Sınav haftası, ödevler falan derken aksatmıştım baya, neyseki artık düzene soktum. haftada en az 4 gün yapmak şartıyla bunları yapıyorum. Arada üşendiğim oluyor hemen instagramdaki motivation for fitness tarzı sayfalara bakıyorum. Acaip gaza geliyor insan grin ifade simgesi Sağlıklı günlerrr
daha var ya 1 yıl olmadı nisanda 1 yıl olacakSen daha ne kadar orada duracaksın canım?
güzel bence vazgeçme serim hakikaten
Ay hadi inşallah kuzum ya.. Dua ederim tabi ki dedaha var ya 1 yıl olmadı nisanda 1 yıl olacakama merkeze geçme ihtimalim var dua ediyorum benide alsınlar diye benim için sende dua et tikka anneannemler merkezde teyzemler falanda geçersem evim ayrı olacak yine ama anneannemlerle yan apartmanda olucam ilçeden merkeze alım yapacaklarmış inşallah beni de alırlar
evet öyle çok çokta yapmana gerek yok 15 20 dk ayırsan bile yeter okul zamanı önemli olan düzenli yapmakAy inşallah şu derslerden sınavlardan dolayı baya aksattım yazın düzenliyapmıştım , buraya bildirim veremiyordum ama. Okul açılınca tık yoktu. Çk şükür düzene soktum kararlıyım ! Vazgeçmem!!
haber bekliyoruz valla 1 aydır daha ses yok ama listeye adımı yazdırdım inşallah hayırlısıyla olur diyorumAy hadi inşallah kuzum ya.. Dua ederim tabi ki de
Çok haklısın aslında. Ozaman şöyle yapayım : hata içi yarım saat falan hafta sonu biraz daha fazla yüklenirim. Olur mu acep ?evet öyle çok çokta yapmana gerek yok 15 20 dk ayırsan bile yeter okul zamanı önemli olan düzenli yapmak
olur bence derslerine sınavlarına göre ayarla o zamnlarıda mesela hergün değil ama cuma cumartesi birde haftaiçi boş olduğun iki gün yaparsın devamlı olur hem kopmazsında spordanÇok haklısın aslında. Ozaman şöyle yapayım : hata içi yarım saat falan hafta sonu biraz daha fazla yüklenirim. Olur mu acep ?
Tam olarak dediğin gibi yapacağım. Çok teşekkürler ederimmolur bence derslerine sınavlarına göre ayarla o zamnlarıda mesela hergün değil ama cuma cumartesi birde haftaiçi boş olduğun iki gün yaparsın devamlı olur hem kopmazsında spordan
ne demekTam olarak dediğin gibi yapacağım. Çok teşekkürler ederimm
Boyum 162 cm gobeki eritmek istiyorum ve popo eh idare eder ama tabi resimlerdeki ablalar gibi olamazamda kendimi kurtariyim derim. Saglik problemleri agirlikli olarak kilodan kaynakliydi. Dedigin programlara bir bakayim. Ilgilendiginiz icin tesekkur ederim.hoşgeldin canım boyun kaç acababirde sana jillian videolarını önerebilirim bu arada kilolarımız aynı bende bir 5 kilo daha vermeye çalışıyorum 12 kilo verdim bende ben bu aralar focus t25 diye bir program var onu yapıyorum burdan arkadaşlarda öyle ama baya zor yani jillian da yaptım daha önce kısa sürede hızlı etki ediyorbu programlar ama sağlık problemin varsa önermem biraz ağır çünkü bende bir kaza geçrdim bu hafta biraz ara verdim spora o nedenle mesajını yeni gördüm bu arada kusura bakma birde bu videolara bak olmadı başka videolarda önerebilirim
Gecmis olsunya evde düştüm de ben pazar günüsağ tarafıma dirseğimi baya kötü çarptım dizimi de ama kolum morardı dizimde bişey yokta krem falan verdi dr ben buraya geldiğimden beri her ay başıma bişey geliyor ya nazar değdiriyor biri bana
Hayırlısı olsun hakkında inşallah.. Ben de ne yapayım işte, okula git gel.. Evde kös kös otur bilgisayar başında yatana kadar.. Hayat böyle geçiyor. Nişanlım askerde şimdi, acemilik bitti, yarın da usta birliğine teslim olacak Kıbrıs'ta.. Düğün belli değil ama yaza yetişmeyecek, en erken eylül gibi ne yazık ki :/haber bekliyoruz valla 1 aydır daha ses yok ama listeye adımı yazdırdım inşallah hayırlısıyla olur diyorumteşekk
r ederim tikkam özlemişim seninle muhabbeti senin ne kadar kaldı düğün falan ne zaman belli mi senin işler ne oldu konuşamıypruz bayadır
geçmiş olsun canım dikkatli ol o nazar kendilerine gitsin bende çok alıyorum bide renkli göz nazarı çok değer diyorlar benim nazarım değmez hiç ama çok alıyorum.ya evde düştüm de ben pazar günüsağ tarafıma dirseğimi baya kötü çarptım dizimi de ama kolum morardı dizimde bişey yokta krem falan verdi dr ben buraya geldiğimden beri her ay başıma bişey geliyor ya nazar değdiriyor biri bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?