spor yaptım tatlım duş alıp gelicem deli gibi spor yapıyoruz şekercimler bıraktığın yerde olmaya çalışıyoruzasklarım napıyosuuz
ben bugün zumba yaptım 20 dk o kadar birde 30 squat ve 50 mekikAyy burayi boşladim ben Özür dilerim
Focus t25 total body circuit
150 thing masterle iç bacak
30 thing masterle göğüs
yaptıkça alışırsın canım arada yorulunca bacaklarını salla rahatlarsın bir kaç saniye bekleayy kızlar ben dün okadr uğraştım 25 tane zor yaptım ara vererek hemde çok acıyo
70 yapmam lazımdı
salladım bekledimm 5 10 tane yapıyorum hiç gücüm kalmıyoryaptıkça alışırsın canım arada yorulunca bacaklarını salla rahatlarsın bir kaç saniye bekle
maşallahh valla ben yapmam gerekeni de yapamadımben de dün başladım 1. günümdü 30 yapmam gerekiyomuş ben unutup 50 yaptım ama fazladan bişey olmaz
ağrılar alışana kadar geçer sonra alışınca 10 dk. da 100 squat yapabilirsin durmadan ..alışkanlık oluyor zaten bi süre sonra her fırsatta 10-15 20 sıkıştırırsın aralarda.Ben öyle yapıyorum çay almaya gidiyorum 10-20 o an ki duruma göre onları toplu yaptığım 100 içine saymıyorumyemeden içmeden soğudum yemin ediyorum spordan sonraki ağrılarım yüzünden
şimdi bunu yiycem ama kilo olcak sonra eritmeye çalışcam gibi bi mantık oluşmaya başladı
O programa hiç Squad yapmayan birinden direk baslamamalisin biz mesela 20 ile başlayıp hergün 5 5 arttırarak gidiyoruz o şekilde alisana kadar gidebilirim yere kada ryap canimayy kızlar ben dün okadr uğraştım 25 tane zor yaptım ara vererek hemde çok acıyo
70 yapmam lazımdı
Çalışkan seniağrılar alışana kadar geçer sonra alışınca 10 dk. da 100 squat yapabilirsin durmadan ..alışkanlık oluyor zaten bi süre sonra her fırsatta 10-15 20 sıkıştırırsın aralarda.Ben öyle yapıyorum çay almaya gidiyorum 10-20 o an ki duruma göre onları toplu yaptığım 100 içine saymıyorum
iyi tatiller o zaman canımÇalışkan seniben tatildeyim erken bitirdim programi
canım zaten kalça kasları ve bacak arka kasları birbirine bağlıdir anatomik olarak birde squatta oturup kalkınca tabi bacak kasları da çalışıyor kalça kaslarda çalışıyor hatta squat yapmak beli de inceliyor bel ve karın kasları da çalışıyor normal yanibenim 2. günümdü dün,
ilk gün hiç ağrı falan olmadı da
dün bacak kaslarım feci ağrımaya başladı bir de popomun tam üstündeki yer,
normal midir
bir de ben şunu merak ediyorum bu squat sanki bacakları daha çok çalıştırıyor gibime geliyor, popoyu o resimlerde gördüğümüz gibi nasıl yapıyor anlayamadım, aydınlatabilir misiniizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?