fitim fitsin fit (squat)

focus t25 speed 0.1 tamamdırrrr
squat mekik sağa sola dönme bel için pilates çemberiyle kol ve bacak çalışma
mutluluk spor

Ayy burayi boşladim ben Özür dilerim
Focus t25 total body circuit
150 thing masterle iç bacak
30 thing masterle göğüs

ayy kızlar ben dün okadr uğraştım 25 tane zor yaptım ara vererek hemde çok acıyo
70 yapmam lazımdı

yaptıkça alışırsın canım arada yorulunca bacaklarını salla rahatlarsın bir kaç saniye bekle
salladım bekledimm 5 10 tane yapıyorum hiç gücüm kalmıyor
ama çok iddalıyım tam olması gerektiği gbi yapıyorum

ben de dün başladım 1. günümdü 30 yapmam gerekiyomuş ben unutup 50 yaptım ama fazladan bişey olmaz
maşallahh valla ben yapmam gerekeni de yapamadım

yemeden içmeden soğudum yemin ediyorum spordan sonraki ağrılarım yüzünden
şimdi bunu yiycem ama kilo olcak sonra eritmeye çalışcam gibi bi mantık oluşmaya başladı

yemeden içmeden soğudum yemin ediyorum spordan sonraki ağrılarım yüzünden
şimdi bunu yiycem ama kilo olcak sonra eritmeye çalışcam gibi bi mantık oluşmaya başladı
ağrılar alışana kadar geçer sonra alışınca 10 dk. da 100 squat yapabilirsin durmadan ..alışkanlık oluyor zaten bi süre sonra her fırsatta 10-15 20 sıkıştırırsın aralarda.Ben öyle yapıyorum çay almaya gidiyorum 10-20 o an ki duruma göre onları toplu yaptığım 100 içine saymıyorum

ayy kızlar ben dün okadr uğraştım 25 tane zor yaptım ara vererek hemde çok acıyo
70 yapmam lazımdı
O programa hiç Squad yapmayan birinden direk baslamamalisin biz mesela 20 ile başlayıp hergün 5 5 arttırarak gidiyoruz o şekilde alisana kadar gidebilirim yere kada ryap canim

Çalışkan seni ben tatildeyim erken bitirdim programi

Çalışkan seni ben tatildeyim erken bitirdim programi
iyi tatiller o zaman canım bugün belim ağrıdı baya bi gündüz yapsam mı yapmasam mı düşündüm sonra pişman olmaktansa yapayım sporumu dedim.Eşim aradı napıyon spor dedim 1 ayda baya yol aldın 2 ay sonrasını düşünemiyorum dedi

benim 2. günümdü dün,
ilk gün hiç ağrı falan olmadı da
dün bacak kaslarım feci ağrımaya başladı bir de popomun tam üstündeki yer,
normal midir

bir de ben şunu merak ediyorum bu squat sanki bacakları daha çok çalıştırıyor gibime geliyor, popoyu o resimlerde gördüğümüz gibi nasıl yapıyor anlayamadım, aydınlatabilir misiniizz

canım zaten kalça kasları ve bacak arka kasları birbirine bağlıdir anatomik olarak birde squatta oturup kalkınca tabi bacak kasları da çalışıyor kalça kaslarda çalışıyor hatta squat yapmak beli de inceliyor bel ve karın kasları da çalışıyor normal yani
Resim yeterli olur bence

Son düzenleme:
bugün çıldırmış olmalıyım
focus cardıo +50 köprü +sağa sola dönme bel için 50+15 mekik sabah
focus total body +sağa sola dönme bel 50 öğle zamanı
focus ab ınterval +sağa sola dönme bel 50 bir stretch kaldı bu haftanın pazartesi cardıo ile birleştiririm.
4. haftaya merhaba derim
squat yok bugün ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…