fitim fitsin fit (squat)

Şimdi sakin ol ve buldugun yere otur dur ya bu nasıl spor bir günde bir haftayı bitirmissin resmeen

Teşekkür ederim :)
Ama 3. günümde bacaklarım tutmadı resmen, yapamadım..
Bugün devam edec eğim

focus t25 cardio yapıldı 50 squatım 60 sağa sola dönme bel için
midem rahatsız dün akşamdan beri bu kadarını bile zordan gönülsüzce zorunlu hissederek yaptım sporumu bugünnn

valla iyisin bunları hasta hal,inle yaptıysan ben yarı sağlam halimle yapamıyorum geçmiş olsun

valla iyisin bunları hasta hal,inle yaptıysan ben yarı sağlam halimle yapamıyorum geçmiş olsun
hala geçmedi yaa dün akşam birden ağrı girdi gün içinde bir ara geçti yine tuttu süt iççem şimdi tarçınla rahatlatır inşallah

Tebrik ederim canim harikasiinn yaaa ama bende devam etmek istiyordum t25 e benim bilekler güçsüz galiba sakatlaniyorum hemen

Bildirim
20 dk twist shape stepper
50 squat
50 sumo squat
200 thing masterle iç bacak
50 thing masterle göğüs
4 dk abs workout
Soğuma

Selam kızlar ben de squat yapmak istiyorum. Ama bu konuda hiçbir fikrim yok. Bilen biri bana yardımcı olabilir mi? 46 kiloyla hamile kaldım 70 kusürle doğuma girdim doğumdan sonra acaip zayıflamıştım 50-55 civarına düştüm fakat sütüm kesiliyor diye ne bulduysam yedim bir baktım 64 kilo olmuşum çok pişmanım sütüm de gelmedi zaten Şuan 59 kiloyum iki haftadır diyet yapıyorum ve 4 kilo verdim. Bu squat bana uyar mı sizce kızlar? ayrıca bir sonraki doğum yaptığımda yine eskisine döner miyim hepsini bilmek istiyorum. Hiçbir kıyafetim olmuyor vallahi ağlıcam

ben yapamadım bugün işten yeni geldim anca yemek hazırlayacam yarın iki günlük focus yapacağım gün içerisinde fırsat buldukça squat yaptım rutine oturtup yapamayınca suçluluk hissi veriyor

Tebrik ederim canim harikasiinn yaaa ama bende devam etmek istiyordum t25 e benim bilekler güçsüz galiba sakatlaniyorum hemen
bende ya hemen el bileğim ağrıyor dün yapamadım bugün total body yapcam inşallah az sonra

çok iyi gidiyorsun bence squat yapabilirsin ama mesela20 squatla başla hergün 5 5 artırmaya çalış 50 ye gelince bir süre 50 yap bir kaç gün zamanla daha rahat gelecek ilk başlarda popon ve bacakların ağrıyabilir ama birde sporu bıraktığın an geriye dönüş başlar ne kadar düzenli o kadar iyi istediğin vucut olana kadar daha sık sonra haftada 1 yapman gerek en az ki eskiye dönme birde hamilelikten sonra tekrar başlarsın zaten vucudun spora alışık olduğundan daha çabuk toparlanır ama dediğim gibi sporda devamlılık öneml,

yaşıyor musun sen ben bunları yapsam ölürüm ya
canım ben sabah 2-3 minik poğaça yiyorum öğlen yemiyorum yoksa sporumu yapamam azcık bir şey yesem sanki kazanla yemek yemiş gibi doyuyorum.Akşam yemeğimiz nadiren 8 i bulur 7-7.30 gibi yemiş oluruz ne kadar yiyorum görsen eşim kızıp duruyor.3-4 kaşık yemek aldığımda doymuş oluyorum zaten.Belki de kilo almamamızın sebebi makarna pirinç pilavı tüketmeyiz bol yeşillik tüketiriz.Pirinç çorba ve dolmada kullanıyorum sadece.Süt ürünlerini severim.Yemek yanına pilavı da arpa şehriye den yaparım pirinç yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…