Şimdi sakin ol ve buldugun yere oturbugün çıldırmış olmalıyım
focus cardıo +50 köprü +sağa sola dönme bel için 50+15 mekik sabah
focus total body +sağa sola dönme bel 50 öğle zamanı
focus ab ınterval +sağa sola dönme bel 50bir stretch kaldı bu haftanın pazartesi cardıo ile birleştiririm.
4. haftaya merhaba derim
squat yok bugün ayrıca
pazar yapamıyorum canım ya eşimle ikimizin günü gezmeye falan çıkıyoruzŞimdi sakin ol ve buldugun yere oturdur ya bu nasıl spor bir günde bir haftayı bitirmissin resmeen
En iyisi canım gez dinle eşinle pazartesi devam edersinpazar yapamıyorum canım ya eşimle ikimizin günü gezmeye falan çıkıyoruz
canım zaten kalça kasları ve bacak arka kasları birbirine bağlıdir anatomik olarak birde squatta oturup kalkınca tabi bacak kasları da çalışıyor kalça kaslarda çalışıyor hatta squat yapmak beli de inceliyor bel ve karın kasları da çalışıyor normal yani
Resim yeterli olur bence
valla iyisin bunları hasta hal,inle yaptıysan ben yarı sağlam halimle yapamıyorumgeçmiş olsun
ya mide ağrısı çok kötü ya bilirim bende de oluyor rahatlatır inşallah bilemedim şimdihala geçmedi yaa dün akşam birden ağrı girdi gün içinde bir ara geçti yine tuttu süt iççem şimdi tarçınla rahatlatır inşallah
4o dk zumba oryantal karışımı bişey100 mekik 100 squat strech 10 dk 50 dk spor
Tebrik ederim canim harikasiinnbugün çıldırmış olmalıyım
focus cardıo +50 köprü +sağa sola dönme bel için 50+15 mekik sabah
focus total body +sağa sola dönme bel 50 öğle zamanı
focus ab ınterval +sağa sola dönme bel 50bir stretch kaldı bu haftanın pazartesi cardıo ile birleştiririm.
4. haftaya merhaba derim
squat yok bugün ayrıca
bende ya hemen el bileğim ağrıyor dün yapamadım bugün total body yapcam inşallah az sonraTebrik ederim canim harikasiinnyaaa ama bende devam etmek istiyordum t25 e benim bilekler güçsüz galiba sakatlaniyorum hemen
çok iyi gidiyorsun bence squat yapabilirsin ama mesela20 squatla başla hergün 5 5 artırmaya çalış 50 ye gelince bir süre 50 yap bir kaç gün zamanla daha rahat gelecek ilk başlarda popon ve bacakların ağrıyabilir amaSelam kızlar ben de squat yapmak istiyorum. Ama bu konuda hiçbir fikrim yok. Bilen biri bana yardımcı olabilir mi? 46 kiloyla hamile kaldım 70 kusürle doğuma girdim doğumdan sonra acaip zayıflamıştım 50-55 civarına düştüm fakat sütüm kesiliyor diye ne bulduysam yedim bir baktım 64 kilo olmuşum çok pişmanım sütüm de gelmedi zatenŞuan 59 kiloyum iki haftadır diyet yapıyorum ve 4 kilo verdim. Bu squat bana uyar mı sizce kızlar? ayrıca bir sonraki doğum yaptığımda yine eskisine döner miyim hepsini bilmek istiyorum. Hiçbir kıyafetim olmuyor vallahi ağlıcam
yaşıyor musun senfocus t25 total body + lower focus vee
dünkü açığı kapattım
canım ben sabah 2-3 minik poğaça yiyorum öğlen yemiyorum yoksa sporumu yapamam azcık bir şey yesem sanki kazanla yemek yemiş gibi doyuyorum.Akşam yemeğimiz nadiren 8 i bulur 7-7.30 gibi yemiş oluruz ne kadar yiyorum görsen eşim kızıp duruyor.3-4 kaşık yemek aldığımda doymuş oluyorum zaten.Belki de kilo almamamızın sebebi makarna pirinç pilavı tüketmeyiz bol yeşillik tüketiriz.Pirinç çorba ve dolmada kullanıyorum sadece.Süt ürünlerini severim.Yemek yanına pilavı da arpa şehriye den yaparım pirinç yerineyaşıyor musun senben bunları yapsam ölürüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?