fitim fitsin fit (squat)

Ben spora devam ama kiloda artis var uyuz oliyorym yahu.... Kizlar sizi ozledimmmmmmmmm

ben de bir haftadır yapmıyom nerdeyse misafir var.
haftaya devam etcem baştan mı balşasam kaldığım yerdenmi devam etsem

Merhaba
Ben de spora başlamak istiyorum lakin bir Türlü kendimi Olduğum yerden kaldıramıyorum hep bir bahanem var hava soğuk,regl dönemindeyim,yapacak daha önemli işlerim var vs vs
Aslında hiç biri bahane bile değil farkındayım sporun Hayatımı düzene sokup gücümü enerjimi verimimi artıracağını biliyorum ama ... Rehavetinden kurtulamadım buraya geldim ben de velhasılı kelam süpersiniz kızlar çok takdir ettim sizi

Merhaba kızlar nasip olursa bende ptesi sukuata başlıyacam spor salonunda 2,5 ve 56 sayı ile yapıcam Sukuat makinesi ile bende katılabilir miyim

Bildirim zamani şükür bileklerim iyi oldu dünkü sporum biraz az ama çogalacak inşallah

30 twist hareketi
30 istiridye haraketi
30 köpek iseme hareketi
50 squat
50 mekik

Merhaba kızlar nasip olursa bende ptesi sukuata başlıyacam spor salonunda 2,5 ve 56 sayı ile yapıcam Sukuat makinesi ile bende katılabilir miyim
Katıl tabi miyavcim ben buranin eski spor severlerindenim bu aralar çok yapamasamda

Canim ideal kiloda olmayanlara squat pek önerilmiyor dizlere yük binebiliyormuş dizlere zarar vermesin başta bi araştir veya spor hocana sor istersen
Tatlım ben bir senedir spor salonunda gidiyorum her ay ölçümü ve kilomu alıyor hocam artık başlayabilirsin sesi ben kendi kafama göre takışmıyorum orda bir programım var aylık degişiyor

145 miii
maşallah diyim bn 30 u zor yaptıyorum o da 3 sette
:) Teşekkür ederim canım darısı hatta daha iyileri bizlere.:)
Valla canim yaklaşık 20 gundur yapiyorum o yüzden alıştım ilk bende çok fenaydim 30la başlayıp 5 er 5 er artirdim 145 i de setler halinde yaptim
Aslında play storede bunun program var canim tavsiye ederim biraz da onun sayesinde bu kadar iyi yapıyorum ama acayip yoruluyorum geberiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…