Yaza kadar temponu düşürmezsen buradaki hatunlardan hiçbir farkın kalmaz. Selinimiz var bir tane hem anne hem 20 kg verdi hem de taş gibi oldu vücudu.bekleriz hem görmüş oluruz neler olmuşyaza kadar bende yetişirim belki sizin kadar fit olamasamda denerim
Kabin ışıkları berbat ya çok kotu gösteriyor. Ustum 0 beden ama bacaklar :) gorduğunuz gibi. Yazın açmam asla beyenmiyorum kışında hep çorap.Hep aynı aynada mı bakıyorsun? Ve aynı saatlerde? Ters ışıkta bakınca çok selülit varmış gibi gelir insana. Mesela kabin ışıkları. Başka bir odada bakmayı denesen. Çünkü selülit var gibi durmuyor.
Bacaklarımı seviyorum yumuşak değil sert ama bassettiğim goruntu hoşuma gitmiyorbencede çoraptan zaten görünmüyor ama bu şekilde bacaklarım olsun çok isterrim ya bence güzel sevmediğin selülitlerde varsa gider onlarda
Kabin ışıkları berbat ya çok kotu gösteriyor. Ustum 0 beden ama bacaklar :) gorduğunuz gibi. Yazın açmam asla beyenmiyorum kışında hep çorap.bide üst bacak kaslarını sıkıp bırakma tekniğini uyguluyorum doğrumu sizce. Gobekte nefes tutma alıp verme kas yapmıştı
valla ben ultra bekarım tatlım bir kedim bile yokSen evli degil misin kiz
selini takipteyim azimli anne maşallah diyelim onaAynen deadline selinimiz cok fit bi anne masallah
Bugun guzel bi ornek oldu bize
yaptiginda 50 civari yap 10 tane kasi calistirmaz zaten gunde iki kez dahi spor yapsan onun bile faydasi olmazmisBen işyerinde her yarım saatte bir hareketler yapıyorum 10 tane bacak çalştırmak için hep. Ama on bacakta ustte bana göre selülit var.Eki Görüntüle 1407360
Zaten yazdklarınızı okudum ve cumartesi den beri yapıyorum pazar bacak ağrısıyla uyandım.:) gun içindede işte olmama rağmen devam. İnşallah işe yarar.Elbette hem de çok işe yarar. Bence squat için çok uygun vücudun. Hem şekillenir hem de selülitlere elveda dersin.
Vazgeçmezsen mutlaka yarar. Bacak ağrısı ilk 3 gün illa oluyor. Çok aşırıysa ağrı kesici alabilir ya da kas gevşetici sürebilirsin.Zaten yazdklarınızı okudum ve cumartesi den beri yapıyorum pazar bacak ağrısıyla uyandım.:) gun içindede işte olmama rağmen devam. İnşallah işe yarar.
Hoşçakal tatlım.muhabbetinize doyum oluyor kızlar ben kaçıyorum şimdilik görüşmek üzere
Yeni başladım hareketinize ilk zorlamak istemiyorum. Zaten yarım saatte bir 50 tane yapsam diğer gun surunerek işe gelirim :)wwwyaptiginda 50 civari yap 10 tane kasi calistirmaz zaten gunde iki kez dahi spor yapsan onun bile faydasi olmazmis
görusuruz canmmmuhabbetinize doyum olmuyor kızlar ben kaçıyorum şimdilik görüşmek üzeremesajı yanlış yazmasam daha iyiydi tabi
Vazgeçmezsen mutlaka yarar. Bacak ağrısı ilk 3 gün illa oluyor. Çok aşırıysa ağrı kesici alabilir ya da kas gevşetici sürebilirsin.
Spor benim hayatımda var. Az yapsamda asla kesmem bu yaptığınız hareket basit yapılıyor işteykende . Devam edicem diğer hareketlerimle
Hoşçakal tatlım.
yarım saatte bir yapma zaten gunde bir kez yap yeterli:)Yeni başladım hareketinize ilk zorlamak istemiyorum. Zaten yarım saatte bir 50 tane yapsam diğer gun surunerek işe gelirim :)www
Hareketin en etkili olduğu yöntem tablodaki araların bile 10snden uzun olmaması gerek. Ama başlangıç için dediğin gibi de yapabilirsin.Yeni başladım hareketinize ilk zorlamak istemiyorum. Zaten yarım saatte bir 50 tane yapsam diğer gun surunerek işe gelirim :)www
Bende yağ yok o yüzden çabuk faydasını gösteriyor hareketler :)yaptiginda 50 civari yap 10 tane kasi calistirmaz zaten gunde iki kez dahi spor yapsan onun bile faydasi olmazmis
Tablo ?Hareketin en etkili olduğu yöntem tablodaki araların bile 10snden uzun olmaması gerek. Ama başlangıç için dediğin gibi de yapabilirsin.
İlk sayfada var. Her gün hareket sayısı artıyor 3 gün sonrası 1 gün dinlenme günü var.Tablo ?
Terlerim ya o yüzde zaten kaçınıyorum işteyim ya.yarım saatte bir yapma zaten gunde bir kez yap yeterli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?