fitim fitsin fit (squat)

Kabin ışıkları berbat ya çok kotu gösteriyor. Ustum 0 beden ama bacaklar :) gorduğunuz gibi. Yazın açmam asla beyenmiyorum kışında hep çorap. bide üst bacak kaslarını sıkıp bırakma tekniğini uyguluyorum doğrumu sizce. Gobekte nefes tutma alıp verme kas yapmıştı

Elbette hem de çok işe yarar. Bence squat için çok uygun vücudun. Hem şekillenir hem de selülitlere elveda dersin.

Elbette hem de çok işe yarar. Bence squat için çok uygun vücudun. Hem şekillenir hem de selülitlere elveda dersin.
Zaten yazdklarınızı okudum ve cumartesi den beri yapıyorum pazar bacak ağrısıyla uyandım.:) gun içindede işte olmama rağmen devam. İnşallah işe yarar.

Zaten yazdklarınızı okudum ve cumartesi den beri yapıyorum pazar bacak ağrısıyla uyandım.:) gun içindede işte olmama rağmen devam. İnşallah işe yarar.
Vazgeçmezsen mutlaka yarar. Bacak ağrısı ilk 3 gün illa oluyor. Çok aşırıysa ağrı kesici alabilir ya da kas gevşetici sürebilirsin.
muhabbetinize doyum oluyor kızlar ben kaçıyorum şimdilik görüşmek üzere
Hoşçakal tatlım.

Yeni başladım hareketinize ilk zorlamak istemiyorum. Zaten yarım saatte bir 50 tane yapsam diğer gun surunerek işe gelirim :)www
Hareketin en etkili olduğu yöntem tablodaki araların bile 10snden uzun olmaması gerek. Ama başlangıç için dediğin gibi de yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…