fitim fitsin fit (squat)

Merhaba... :)

Bugün 50 ile ben de başladım. Yanında Callanetics de yapmayı planlıyordum ama 50 den sonra ayakta duracak halim yoktu.

Merhaba... :)

Bugün 50 ile ben de başladım. Yanında Callanetics de yapmayı planlıyordum ama 50 den sonra ayakta duracak halim yoktu.
Önce Callanetics yapsaydın çok daha kolay olurdu. Isınmadığı için vücut, ağır gelmiştir. Kolay görünse de çok zor bir hareket.

Yaparken poponu iyice geriye ittir. Popoda bacaktaki kadar kas olmadığından yoğun bir ağrı olmuyor. Başlamadan önce mutlaka bir ısınma videosu yap. İlk sayfada var o da.
Tamam ev yakın olsa yururdum.:) ısıtırdım.
Bende yururken bile dik yururum bacağımı kasarım popo hareket eder bacak geriliyor. Sıkıyorum. Onun etkiside oldu. Akşam bi yapayım 60 tane. Sonra bebek yağı surup masaj yapsam olur deme cilt kuru. Masajda iyi geliyor ya

Olur tabii ama bir selülit kremi daha etkili olur.

Önce Callanetics yapsaydın çok daha kolay olurdu. Isınmadığı için vücut, ağır gelmiştir. Kolay görünse de çok zor bir hareket.

Callaneticsin ısınma hareketlerini yaptım sonrasında yarım şınav da yaptığım için şınavı yapmışken bunu da sıkıştırayım araya dedim olmadı.

Ay kızlar coşturmuşsunuz yine konuyu. :) Çarşamba lesliyle birlikte squatı baştan alıcam. Hem ısınma olur leslie bahaneyle. :)

Ay kizlarrr belkide ilk defa bu kadar yoruldum
Once 10dakika zumba yaptim
Sabah 40dakilada 500kalori diye bi video buldum turkce bi video aciyim dedim sadece 15dakika dayanabildim nefes alirken ses cikti bogazimdan o kadar cok hareket ettiriyolar ki birakmiycam ama bu videoyu arttira arttira devam edicem
20tane squat yapabldm cok yoruldum 61 de mekik ay öldüümmm

Ama fit olana bakiliyor maalesef ve fit olan kendini daha iyi hissediyor ozguveni daha yerinde oluyor :)
ya bizim türk erkekleri bu iksinden hangisi diye sorsan kilolu olanı beğenir. bence de çok zayıflamış o kadarı dagüzel durmuyor 5 kg alması lazım .

ben kilolu değilim 30 yaşımdayım özgüven yerlerde sevgili koca hiçbişe yok sap gibi yaşıyorum şurada sevgililer gününe ne kaldı

Heyoooo kızlaarrr alışverişten geliyoruummm 26 beden pantolon aldiimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…