Gelse ağrı sancı, gelmese de şişkinlik stress iki ucu şeyli değnek tam. İnş en kısa zamanda gelir kırmızıların lanacım.aynen ya olsak dert yanıyoruz bıtsın dıye olmasak neden olmadk bı sorun mu var dıyoruz
tuhaf yaratıklarız haaa
Önce Callanetics yapsaydın çok daha kolay olurdu. Isınmadığı için vücut, ağır gelmiştir. Kolay görünse de çok zor bir hareket.Merhaba... :)
Bugün 50 ile ben de başladım. Yanında Callanetics de yapmayı planlıyordum ama 50 den sonra ayakta duracak halim yoktu.
yenı basladınız sanırımMerhaba... :)
Bugün 50 ile ben de başladım. Yanında Callanetics de yapmayı planlıyordum ama 50 den sonra ayakta duracak halim yoktu.
Gelse ağrı sancı, gelmese de şişkinlik stress iki ucu şeyli değnek tam. İnş en kısa zamanda gelir kırmızıların lanacım.
Tamam ev yakın olsa yururdum.:) ısıtırdım.Yaparken poponu iyice geriye ittir. Popoda bacaktaki kadar kas olmadığından yoğun bir ağrı olmuyor. Başlamadan önce mutlaka bir ısınma videosu yap. İlk sayfada var o da.
Olur tabii ama bir selülit kremi daha etkili olur.Tamam ev yakın olsa yururdum.:) ısıtırdım.
Bende yururken bile dik yururum bacağımı kasarım popo hareket eder bacak geriliyor. Sıkıyorum. Onun etkiside oldu. Akşam bi yapayım 60 tane. Sonra bebek yağı surup masaj yapsam olur deme cilt kuru. Masajda iyi geliyor ya
Önce Callanetics yapsaydın çok daha kolay olurdu. Isınmadığı için vücut, ağır gelmiştir. Kolay görünse de çok zor bir hareket.
Akşam yapıp sporu bacakları dediğim bolgeyi çekip ozelden atarım olurmu.Olur tabii ama bir selülit kremi daha etkili olur.
Olur.Akşam yapıp sporu bacakları dediğim bolgeyi çekip ozelden atarım olurmu.
yalnız bence tombik hali daha tatlıymış bu kadarda zayı hoş görünmüyor bence
Ama fit olana bakiliyor maalesef ve fit olan kendini daha iyi hissediyor ozguveni daha yerinde oluyor :)yalnız bence tombik hali daha tatlıymış bu kadarda zayı hoş görünmüyor bence
ya bizim türk erkekleri bu iksinden hangisi diye sorsan kilolu olanı beğenir. bence de çok zayıflamış o kadarı dagüzel durmuyor 5 kg alması lazım .Ama fit olana bakiliyor maalesef ve fit olan kendini daha iyi hissediyor ozguveni daha yerinde oluyor :)
Ohhhh yarasin selinimeeeHeyoooo kızlaarrralışverişten geliyoruummm 26 beden pantolon aldiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?