fitim fitsin fit (squat)

bişi sorcam kızlar tarlusal kullanan oldumu araızda hic adet sokturucu
ben bırkac yıl once kullanmıstım kuzum söktüğünü hatırlıyorum ama kac gun sonra bılemedım sımdı
sen adet olamamıstın dımı okumustum
kistin falan mı var acaba allah korusun
ınternetten baktın mı hap a?

kist var ama engellemiyor adeti benim 4-5 sene once cok duzensizdi ama en fazla 10 gun gecikirdi hep simdi de 2 gun oldu gecen ay akne icin hap kullandım ondan sanırım ya simdide iyice stres yaptım hic olmaz tarlusal aldımda onu kullanıyım dedim bari

Soğan kürü yapıyor arkadaşım iyi geldiğini söylemişti. Tarlusal işe yaramazsa aklında olsun. Bu meretin de geldiği dert gelmediği de.
aynen olsa dert olmasada dert ya benim saat gibi aynı gun aynı saat gecikince sinirim bozuluyosogan kurunu bende yapmıstım yine baslıycam ona

Saçlarını toplar pratik bir duş alırsın sonrasında.
Çok seviyorum sporu zamanım olsa evde olan biri olsam sabah akşam yaparım. Bide bişey sorcam. Şimdi bu hareket kalçaları şekillendiriyor ya neden sadece üst bacakta ağrı oluyor popoda yok ?

Soğan kürü yapıyor arkadaşım iyi geldiğini söylemişti. Tarlusal işe yaramazsa aklında olsun. Bu meretin de geldiği dert gelmediği de.
aynen ya olsak dert yanıyoruz bıtsın dıye olmasak neden olmadk bı sorun mu var dıyoruz
tuhaf yaratıklarız haaa

Çok seviyorum sporu zamanım olsa evde olan biri olsam sabah akşam yaparım. Bide bişey sorcam. Şimdi bu hareket kalçaları şekillendiriyor ya neden sadece üst bacakta ağrı oluyor popoda yok ?
çünkü bacaga yuklenıyoruz bu hareketı yaparken

Yaparken poponu iyice geriye ittir. Popoda bacaktaki kadar kas olmadığından yoğun bir ağrı olmuyor. Başlamadan önce mutlaka bir ısınma videosu yap. İlk sayfada var o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…