- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Ahahahhahaha ne kadar doğru.
Canımsın sen yaaa şekercim , bu günleri de görürüm umarım. Çok estetik hamile kadın vücudu.
ben dileklerimi iletmiştim aynısındanAmiiiinnnn canımmm umarım hayırlı bir şekilde kucağıma da alırım.
Şaşkın ördek gibi geziyorum öğleden beri
Önce test yaptım sonra da kan testi. Ayy geçmedi zaman sonucu öğrenene kadar.
Bakalım canım hep beraber göreceğiz. Bana da öyle gibi geliyor ama deli iştah oluyormuş vs gibi şeyler duyuyorum. Göreceğiz hep beraber.ben dileklerimi iletmiştim aynısındanya çok heyecanlı bence sen çok kilo almzasın dikkatli olursun
Bildirimm zamani fistukklaaarr
♥30 twist haraketi
♥20 sağa sola eğilme bel için
♥30 ayakta arkaya tekme
♥55 squat(takvime yeniden başladim)
♥50 mekik
♥30 selülit savar haraketi
Teşekkürler tatli baaayaaannnOoo kaptanım harikasın!
Günaydın güzelim, atom karıncam nasılsın?Teşekkürler tatli baaayaaannn
Günaydın balimm♡♡ iyyim yeni uyandirdi beni pitırcığim kalktik bugün cuma kaptan olarak çoookk işim vaarrGünaydın güzelim, atom karıncam nasılsın?
İyiyim bende okuldayım, mutlu mutlu geziyorum ortalarda.Günaydın balimm♡♡ iyyim yeni uyandirdi beni pitırcığim kalktik bugün cuma kaptan olarak çoookk işim vaarrliste hazırlıcam birazdan da tartilicam bakalim ne kadar gitmiş sen nasılsın tatlim
Bu hafta pek kilo veremedim regl yakin yeme krizlerim çok olduuİyiyim bende okuldayım, mutlu mutlu geziyorum ortalarda.
Kaçamak var mı kaçamak?
Bu hafta pek kilo veremedim regl yakin yeme krizlerim çok olduuson iki gündür yok kaçamak bakalim sonuç ne çıkacak hamilelik belirtisi var mı yorgunluk uyku hali baş dönmesi bulantı falan
Iyi canim inşallah rahat bi hamilelik geçirizsinUmarım - çıkarsın canım. Yok canım daha onlar, biraz uykuya eğilim var biraz da bel ağrısı. İyi hissediyorum.
Eee tartıldın mı?
Şişliğin de var ve kaçamaklarla bence iyi. Sporu artırdıkça kolaylaşacaktır ödemi vs atman.Iyi canim inşallah rahat bi hamilelik geçirizsintartildim geçen hafta 56.8 şimdi 56.3 iki günde verdim iyi değil mi sence
Hedefime çok az kaldi diyet işi bitince sporu daha da artiricam lunemŞişliğin de var ve kaçamaklarla bence iyi. Sporu artırdıkça kolaylaşacaktır ödemi vs atman.
Canım 10 15 squatla kalca yuvarlaklasiyor mu cidden peki bacak kalinlasiyo mu 15 tane kalinlastirmaz heraldeBen gittim sordum bakalım ne önerirse beraber yapalım ekleyelim listeye
Bu arada @Helcin10 ben bayadir buralardayım çok aktif Squad yapmıyorum hergün 10 15 falan yaptığım halde benim popis baya iyi oldu yuvarlak kalkik yayvanligi gitti kız bence devam et en zor yer iç bacak ondan ilerleme çok yavaş bende
Yok canım ben artık 50 60 falan yapıyorum birde lunges diye bir hareket var onu yapıyorum bacağı kalınlasmadi hiç hatta incelemiş bile bayagi olcmuyordum basenlerimde incelmiş bir sıkıntı olmuyor rahat olCanım 10 15 squatla kalca yuvarlaklasiyor mu cidden peki bacak kalinlasiyo mu 15 tane kalinlastirmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?