fitim fitsin fit (squat)

Amiiiinnnn canımmm umarım hayırlı bir şekilde kucağıma da alırım.
Şaşkın ördek gibi geziyorum öğleden beri
Önce test yaptım sonra da kan testi. Ayy geçmedi zaman sonucu öğrenene kadar.
ben dileklerimi iletmiştim aynısından ya çok heyecanlı bence sen çok kilo almzasın dikkatli olursun

Bildirimm zamani fistukklaaarr
♥30 twist haraketi
♥20 sağa sola eğilme bel için
♥30 ayakta arkaya tekme
♥55 squat(takvime yeniden başladim)
♥50 mekik
♥30 selülit savar haraketi

Günaydın güzelim, atom karıncam nasılsın?
Günaydın balimm♡♡ iyyim yeni uyandirdi beni pitırcığim kalktik bugün cuma kaptan olarak çoookk işim vaarr liste hazırlıcam birazdan da tartilicam bakalim ne kadar gitmiş sen nasılsın tatlim

Günaydın balimm♡♡ iyyim yeni uyandirdi beni pitırcığim kalktik bugün cuma kaptan olarak çoookk işim vaarr liste hazırlıcam birazdan da tartilicam bakalim ne kadar gitmiş sen nasılsın tatlim
İyiyim bende okuldayım, mutlu mutlu geziyorum ortalarda.
Kaçamak var mı kaçamak?

İyiyim bende okuldayım, mutlu mutlu geziyorum ortalarda.
Kaçamak var mı kaçamak?
Bu hafta pek kilo veremedim regl yakin yeme krizlerim çok olduu son iki gündür yok kaçamak bakalim sonuç ne çıkacak hamilelik belirtisi var mı yorgunluk uyku hali baş dönmesi bulantı falan

Bu hafta pek kilo veremedim regl yakin yeme krizlerim çok olduu son iki gündür yok kaçamak bakalim sonuç ne çıkacak hamilelik belirtisi var mı yorgunluk uyku hali baş dönmesi bulantı falan

Umarım - çıkarsın canım. Yok canım daha onlar, biraz uykuya eğilim var biraz da bel ağrısı. İyi hissediyorum.
Eee tartıldın mı?

Umarım - çıkarsın canım. Yok canım daha onlar, biraz uykuya eğilim var biraz da bel ağrısı. İyi hissediyorum.
Eee tartıldın mı?
Iyi canim inşallah rahat bi hamilelik geçirizsin tartildim geçen hafta 56.8 şimdi 56.3 iki günde verdim iyi değil mi sence

Canım 10 15 squatla kalca yuvarlaklasiyor mu cidden peki bacak kalinlasiyo mu 15 tane kalinlastirmaz heralde

Canım 10 15 squatla kalca yuvarlaklasiyor mu cidden peki bacak kalinlasiyo mu 15 tane kalinlastirmaz heralde
Yok canım ben artık 50 60 falan yapıyorum birde lunges diye bir hareket var onu yapıyorum bacağı kalınlasmadi hiç hatta incelemiş bile bayagi olcmuyordum basenlerimde incelmiş bir sıkıntı olmuyor rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…