fitim fitsin fit (squat)

ya hepsi üst üste gelmiş gerçekten lunem herşey geçecek sabırlı birinsansın üstesinden gelirsin orada okulun öyle olması şaşırttı beni ya kolay gelsin sana çok allah sabır versin ayrıca
Sagoll tatlım bir kaç ufak estetik ameliyatları boyum 1,64 hedefim ilk etapta 60 sonrası 58 önce mesafeyi kısa tutuyorum aldım kas gevşetici iyi geldisenin hedef boy kilo ne ?
anladım canım ameliyat zor değil mi ya benim gözümde çok büyürdü o kadar şimdi iyiysen sıkıntı yok ama benimde boyum 162 ilk hedefim 58 ama 54 görmek istiyorum bakalım gelebilecekmiyim bu arada 61.9 kiloyum şu an

Tikkabilla forumda genelde bilemeyen çok az ameliyatlarımı:))) yok özel değil, bacak lipo, sonra bacak revizyon,karın germe,meme küçültme dikleştirme, mini kol germe ufak tefek dokunuşlar
Çok ufakmış hakikaten Seni meme forumundan hatırlıyor gibiydim de ama çıkaramadım ondan sordum. Ben de ameliyat olmuştum da..

iyiyim iyyiim canım geçti gitti şükür ölmeden kaltık ameliyat masalarındanayy sen zayıfsın yahu ben 50 ollum k.k dan tanıdığım gruba kebap yedireceğim

evet evet geçmişte yazışmıştık Tikkabilla ilk doktorumuz aynı hatta, hahahha evet evet çok ufak dokunuşlar %80 orji kendi vücudum
Kendini tamamen tanınmaz yapmadıktan sonra estetiğe karşı bir insan değilim. Kişi kendini nasıl mutlu hissediyorsa o şekilde olabilmeli.. Çok geçmiş olsun bu arada :)

Kızlar popom resmen facia yaa.. Dümdüz oldu yeminle.. Otur otur düzlendi Squata başlayayım diyorum. Şu an için tek ihtiyacım o görünüyor. Yazdan önce ne güzel düzenli yapıyordum, popom güzeldi yani bir derece..

evet canımmm doğru yazıştık geyik yaptık çokkk
nickin çok hoşuma gidiyordu

evet yapmalısın bence tikka otur otur dümdüz oluyor valla ben yapıyorum baya iyi oldu sanki toparlandı ama daha ihtiyacım var tabiki

nickin çok hoşuma gidiyordu

evet yapmalısın bence tikka otur otur dümdüz oluyor valla ben yapıyorum baya iyi oldu sanki toparlandı ama daha ihtiyacım var tabiki
buradan reele geçtiklerimiz jelibon derler oğlumun sosyal ağ laışveriş sitelerinde kullandığı nicmiş geçmiş zamanda bana verdi

Siz ikiniz azimli bağyanlarsınız, size kim bir şey diyebilir kiii?

İyiyim şekerparem sen nasılsın? Yavrucuğun nasıl bakiim?
Sende öylesin tikkam şahane fiziğin varr popiye dert etme yine hallederiz iyyim balim yavrucukda iyi büyüdü iyce uyutmaya çalışıyorum bugün uyku saatini aşti

Sende öylesin tikkam şahane fiziğin varr popiye dert etme yine hallederiz iyyim balim yavrucukda iyi büyüdü iyce uyutmaya çalışıyorum bugün uyku saatini aşti
Oyy kuzumm, uyusun da büyüsün Squata cuma akşamı başlamak istiyorum ki kas ağrılarımı haftasonu çekeyim

Oyy kuzumm, uyusun da büyüsün Squata cuma akşamı başlamak istiyorum ki kas ağrılarımı haftasonu çekeyim
Ayy yeni uyudu kiiiizz valla popim düzlesti oturarak sallla salla popim ağrıdı başla kuzum ama 30 la falan başla istersen çok hamlama olmasın

Hayırlısı olsun canım, Allah senin askerinle beraber tüm askerleri korusun. İnş. Su gibi geçsin sana zaman.
Aaa lunecim hoşgeldiin canım Çok zor şeyler yaşamışsın canım En kısa zamanda bebiş gelir inşallah
Aaa kozacım nasılsın canım benim? Zordu ama atlattım inş. Şimdi de sporla iyice iyi hissetmek istiyorum.
Başın sağolsun üzücü allah sabır versin
Sağol Jell sen de hoşgeldin.
Yaa kim der ki sen gel batının göbeğinde öyle okula düş. Şans işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…