fitim fitsin fit (squat)

ya bizim türk erkekleri bu iksinden hangisi diye sorsan kilolu olanı beğenir. bence de çok zayıflamış o kadarı dagüzel durmuyor 5 kg alması lazım .
aslında kızın anormal yanı beli çok incelmiş anoreksiya gibi böyleside hoş değil şişmanlıkta bence :)

Motive olalim diye koyuyoruz canm

motive olmakla kalmadım yeminlen hırsımdan hasedimden çatladım malum günlerimi atlatınca hemen başlıyorum

Senin de olur tabi niye olmasin daha guzeli olur hatta

inşallah olur hemen şekil alabilen bir yapım var ama ilk önce kilo verip bacaklarımı inceltmem lazım o aletle, sonra popo kısımına geçicem

Yaza kadar temponu düşürmezsen buradaki hatunlardan hiçbir farkın kalmaz. Selinimiz var bir tane hem anne hem 20 kg verdi hem de taş gibi oldu vücudu.

Elbiselerden öyle gözüküyor aslnda cookkk yumusak karnimmm ama bacagim git gide iyce sıkılaşiyoorrr saoll tatls eee 20 kilo verdim 4 kilo cocuk dogurdum o kadar sarkik göbekde olur ama oda gidecekkkkkkkkkkkkk

Kızlaaaaar ben de bugün tekrardan başladım squata Normalde şu videoyu uyguluyordum ama şu squat takvimine mi başlasam diyorum.

Kısa bir süre önce 48 kiloydum, hayatım boyunca hep kilo almaya çalıştım, sonunda 50 kilo oldum ama göbeğe gitti hepiciği, diğer bölgelerimde fazlalık yok. Göbek gitse, popo kalksa tamamdır. Pilatese de başlayacağım çok yakında, motive olmak amaçlı konuya katılayım dedim

Yaza daha var canim
Fit olucaksin ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…