- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Bende yalnizim gel birlikte kutlayalimben kilolu değilim 30 yaşımdayım özgüven yerlerde sevgili koca hiçbişe yok sap gibi yaşıyorumşurada sevgililer gününe ne kaldı
Heyoooo kızlaarrralışverişten geliyoruummm 26 beden pantolon aldiimmmmm
aslında kızın anormal yanı beli çok incelmiş anoreksiya gibi böyleside hoş değil şişmanlıkta bence :)ya bizim türk erkekleri bu iksinden hangisi diye sorsan kilolu olanı beğenir. bence de çok zayıflamış o kadarı dagüzel durmuyor 5 kg alması lazım .
ewt sanki 2 sağlıksız insanı vermişler kızcağız da bir ortasını bulamamışaslında kızın anormal yanı beli çok incelmiş anoreksiya gibi böyleside hoş değil şişmanlıkta bence :)
Rica ederim ne demek. Bu alet işte. Topicde bir arkadaşta var o daha detaylı bilgi verir gelince.
Benim ya şimdi çektim
Motive olalim diye koyuyoruz canmbacaklarımı inceltiyor bu benim bu bacaklar incelirmi ki ya ahh ahhh o fotoları koymayın yaa burda bunalıma gircem
Senin de olur tabi niye olmasin daha guzeli olur hattabacaklarınız gayet düzgün benimde öyle olurmu hep mi böyleydi yoksa egzersizlerle mi hallettiniz.. etek giymek istemiyorum bu tombişlerle malesef
Motive olalim diye koyuyoruz canm
Senin de olur tabi niye olmasin daha guzeli olur hatta
Aynen gobusten cok sukur memnunum tatilde biraz abartsam da ;D
Popis de hazir olucak..
Sana yesil kendime mavi siparis ettimmmm
Yaza kadar temponu düşürmezsen buradaki hatunlardan hiçbir farkın kalmaz. Selinimiz var bir tane hem anne hem 20 kg verdi hem de taş gibi oldu vücudu.
Aynen deadline selinimiz cok fit bi anne masallah
Bugun guzel bi ornek oldu bize
valla ben ultra bekarım tatlım bir kedim bile yok
selini takipteyim azimli anne maşallah diyelim ona
Bu güzel çiçekler de SekerPancarii için gelsin. Çalışmalarında azimli olduğu ve hepimize örnek olduğu için.
Yaza daha var canimmotive olmakla kalmadım yeminlen hırsımdan hasedimden çatladım malum günlerimi atlatınca hemen başlıyorum
inşallah olur hemen şekil alabilen bir yapım var ama ilk önce kilo verip bacaklarımı inceltmem lazım o aletle, sonra popo kısımına geçicem
Selinim olmamamiz icin bi sebep var miAyy olcakmiyizz böyleeeee
Sanada turuncusunu siparis ettm yolda :)Banaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?