- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Merhâbalarrrr:)))Kızlaaaaar ben de bugün tekrardan başladım squataNormalde şu videoyu uyguluyordum ama şu squat takvimine mi başlasam diyorum.
Kısa bir süre önce 48 kiloydum, hayatım boyunca hep kilo almaya çalıştım, sonunda 50 kilo oldum ama göbeğe gitti hepiciği, diğer bölgelerimde fazlalık yok. Göbek gitse, popo kalksa tamamdır. Pilatese de başlayacağım çok yakında, motive olmak amaçlı konuya katılayım dedim
Ohhhh yarasin selinimeee
Hay maşallah ya hu! Türkiye'nin en fit annesi olmaya aday.
Merhaba canım :)Merhâbalarrrr:)))
Hoşgeldin balımKızlaaaaar ben de bugün tekrardan başladım squataNormalde şu videoyu uyguluyordum ama şu squat takvimine mi başlasam diyorum.
Kısa bir süre önce 48 kiloydum, hayatım boyunca hep kilo almaya çalıştım, sonunda 50 kilo oldum ama göbeğe gitti hepiciği, diğer bölgelerimde fazlalık yok. Göbek gitse, popo kalksa tamamdır. Pilatese de başlayacağım çok yakında, motive olmak amaçlı konuya katılayım dedim
Sanada turuncusunu siparis ettm yolda :)
Bu arada asagidaki mesajini 4kilo cocuk degil de 4cocuk diye okudum
Benim salon imkanım yok kuzum burda biliyorsun, evde yapmaya çalışcam yanlış doğru :) Sporun her türlüsü güzeldir :)Hoşgeldin balım
squat iyidir tatlım ben de yapıyorum fitness yapıyorum 2 günde bir spora gidiyorum.salonda da squat yapıyorum popom resmen toparlandı basenler gitti
Bend3 sasirdim bidaha okudum ahahhâTuruncuuu muuu hmmm güzeellll
4 cocukk muuu ooooo yoooii1 tanecikkk yeterrr
Benim salon imkanım yok kuzum burda biliyorsun, evde yapmaya çalışcam yanlış doğru :) Sporun her türlüsü güzeldir :)
Gel kız bana, benim evde at koştursan yerifarketmez tatlım ben 3 sene de evde yaptım aletler için gittim açıkcası birde evimde alan pek yoktu
ev salon farketmez bencede
umarım fit oluruz
Thing master aletini mi soruyosun canim bem kullanıyorum 3 haftadr falan ic bacak sıkılaşmaya basladi bileinternetten siparis edebilirsin tatlm :))
haha gelirim vallaGel kız bana, benim evde at koştursan yeri
Buyur gel canım :) Evet tatil bitti döndüm mapusahaha gelirim vallageri döndün demi tatlım sen tatil bitti olsun yine başlayacak yaz tatili uzun da
Buyur gel canım :) Evet tatil bitti döndüm mapusa
Ah canım inşallah :)sayılı gün çabuk geçer derler tikkam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?