fitim fitsin fit (squat)

60 lunge
60 squat
Donkey kick 120
plank 35 saniye ×3
crunch 70×3
Şınav 18×3 yarına feci hamlayacağım

Spor yapildiii
●25 erden 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●25 kolları aç kapa göğüs için(2kilo.ağlkla)
●40 ayakta arkaya tekme
●30 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●25 sn plank
●70 full sumo squat ( 2 set)
●20 tam mekik
●9 dk stand up abs Laura London
Ve soğuma

Ben mi cevval?

Ya iki gündür felaket iştahım var. Akşam yemeğinden sonra 2 öğün daha yemek yedim dün.. Bademcik ameliyatından sonra kilo alınıyor demişlerdi, doğru galiba..

sen cevval sen ki ameliyatlardan korkmuyorsun bak halluks valgus dan bile oldun sana tabi cevbal dicem benim ayak da dar giyince ağrıyor ama cesaret edemiyorum
ye kuzum yarasınnnn zaten inceciksin

Merhaba, bugünden itibaren bende katılcam aranıza. Hergün buraya bildircezmi yaptiklarimizi?

Ben mi cevval?

Ya iki gündür felaket iştahım var. Akşam yemeğinden sonra 2 öğün daha yemek yedim dün.. Bademcik ameliyatından sonra kilo alınıyor demişlerdi, doğru galiba..

sen cevval sen ki ameliyatlardan korkmuyorsun bak halluks valgus dan bile oldun sana tabi cevbal dicem benim ayak da dar giyince ağrıyor ama cesaret edemiyorum
ye kuzum yarasınnnn zaten inceciksin
Olmadığım ameliyat mi kaldı kız

aaa kuzum banlanmışşş :S

Neler yapıyorsun çalışkan karincam?
Bildirimimi gördün dimi bugünkü sporumu selulitler yok olmaya başladiii iyyim canim ebbuşu yikadim miss gibi oldu onu uyumaya ikna etmeye çalışıyorum sen nasılsın tatliiiiimmm

Bildirimimi gördün dimi bugünkü sporumu selulitler yok olmaya başladiii iyyim canim ebbuşu yikadim miss gibi oldu onu uyumaya ikna etmeye çalışıyorum sen nasılsın tatliiiiimmm
Kıyamam yaa iyiyim bende ne olsun pazartesiye cinsiyet öğreneceğiz onu bekliyorum. Ayy kaç hafta oldu bebeği görmeyeli. Ama tekme attı bugün. Annecim ben burdayım diyor.

Kıyamam yaa iyiyim bende ne olsun pazartesiye cinsiyet öğreneceğiz onu bekliyorum. Ayy kaç hafta oldu bebeği görmeyeli. Ama tekme attı bugün. Annecim ben burdayım diyor.
Ayyy en güzel duygu miniğin kıpırtılarını hissetmekyerimm onu bennn yeriiimmlunem bence kızın olacak senin öyle doğuyor içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…