fitim fitsin fit (squat)

Saol tatlisimm sen bide ablalarimi gör hic bir caba sarfetmiyorlar ama hep zayflar ve annelerrr ama en şekilli güzel fizik bende

Hııı şimdi anlaşıldı, mükemmel genler konuşuyor desene ya. :) Valla özenmiyor değilim hani, maşallah aynen devam!

bencede böyle olmamak için sebep yok, hatta olmak için çok sebepler var anacım

Olmamak için tek sebep iradesizliğimiz. Sonra tekrar tekrar pişman olup başa dönmemiz. :) Az bir dişimizi sıksak.

İzlerken yoruldum.

bacaklarınız gayet düzgün benimde öyle olurmu hep mi böyleydi yoksa egzersizlerle mi hallettiniz.. etek giymek istemiyorum bu tombişlerle malesef
Vejetaryen dım sonra et yiyince kilom iki katına çıktı. Tekrardan eski beslenmeme geri dönünce zayıflamaya başladım. Tabi çatlak oluştu ve geçmiyor. Her hafta sonu mutlaka hava güzelse yuruyorum. Ve yaptığım hareketlerle şekil aldı kaslandı. Benim problem ustte çok az selülit var. Tabii popoda kalkık olsa hiç fena olmaz.kim istemez daha iyi olmayı

bende dün başladım programa ama La Lune aynı program üçgen yapıyorum başlangıç için teşekkür ederim bu öneriye dün neler yaptım jillian level 3 leslie 1 mil 5 dk zumba ısınma için arada squat programı 1. gün üçgen olarak 10 dk karın videosu ve 10 dk streching videosu

Süpersin deadline cim jillian da da cok güzel incelmissin belden 9 cm ne demek yaaa baya fark vardr süppperrr

Selamlaaaarrr çıtırlarr bende sporlarimin bi kısmını yaptim
Leslie 1 mil 15 dk
P90x 30 dk kardio şinav squat hersey var icinde
Devamii geleeceeekkk

Vee spordan sonra güzel bi atıştırmalık yaptm biraz fındik badem ve az kuru üzüm veee 1 bardak şekersiz sütlü neskafe

Selamlaaaarrr çıtırlarr bende sporlarimin bi kısmını yaptim
Leslie 1 mil 15 dk
P90x 30 dk kardio şinav squat hersey var icinde
Devamii geleeceeekkk
ay bu p90x baya hareketli bliyorum onu çok kolay gelsin ben ona daha cesaret edemedim ilerki zamanlarda bakarım belki çok iyi sporların ya

evet bacaklar aynı duruyor belden incelip duruyorum güzel tabiki tam kum saati oldum birde bacaktan gitseler çok mesut olcam değme keyfime

Canim bacaklarini sekle sokmak icin thigh master alabilirsin ben çok memnunum hemde 10 lira cok uygun bi foyati var

ay bu p90x baya hareketli bliyorum onu çok kolay gelsin ben ona daha cesaret edemedim ilerki zamanlarda bakarım belki çok iyi sporların ya

Evet baya hareketli jillianı bilegimi sakatladigim icin birakmak zorunda kalmistim bunda da baya sinav var inşallah ayni sorunu yasamam eee 26 beden pantoolon aldm ama giyince yanlardan accik pörtledi onlari yok etmem lazim

Evet baya hareketli jillianı bilegimi sakatladigim icin birakmak zorunda kalmistim bunda da baya sinav var inşallah ayni sorunu yasamam eee 26 beden pantoolon aldm ama giyince yanlardan accik pörtledi onlari yok etmem lazim
ay 26 mı hayallerimde şu an bende 30 lardan ineyimde göbek atcam önce fıstık gibisin maşallah o pörtleyen fazlalıklar korksun senden

ay 26 mı hayallerimde şu an bende 30 lardan ineyimde göbek atcam önce fıstık gibisin maşallah o pörtleyen fazlalıklar korksun senden

Aynen bebeğim azmimizin elinden pörtlengecler kurtulamaaazz sana bisi deyim tatlm ben alışverişe ćıktiğimda 28 bedeni korka korka aldm acaba olcak mi diye sonra bi giydim biraz boll oldu gerçekten iyki bu sporlari yapmisim dedim ve esime ayy bu olmadii 26 sini getirir msn demek cok keyoff vericiydi spora devam tatlm 26 beden pantuulllarr bizleri bekler vuuuuuhhhhh kim tutarrr bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…