- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
Saol tatlisimmsen bide ablalarimi gör hic bir caba sarfetmiyorlar ama hep zayflar ve annelerrr ama en şekilli güzel fizik bende
bencede böyle olmamak için sebep yok, hatta olmak için çok sebepler var anacım
Nolduumrb,, bende takvme başlayım dedim, bismillah deyip, şuan gebermiş durumdayım ağlayacaktım
Kızlaaaaar ben de bugün tekrardan başladım squataNormalde şu videoyu uyguluyordum ama şu squat takvimine mi başlasam diyorum.
Kısa bir süre önce 48 kiloydum, hayatım boyunca hep kilo almaya çalıştım, sonunda 50 kilo oldum ama göbeğe gitti hepiciği, diğer bölgelerimde fazlalık yok. Göbek gitse, popo kalksa tamamdır. Pilatese de başlayacağım çok yakında, motive olmak amaçlı konuya katılayım dedim
Vejetaryen dım sonra et yiyince kilom iki katına çıktı. Tekrardan eski beslenmeme geri dönünce zayıflamaya başladım. Tabi çatlak oluştu ve geçmiyor. Her hafta sonu mutlaka hava güzelse yuruyorum. Ve yaptığım hareketlerle şekil aldı kaslandı. Benim problem ustte çok az selülit var. Tabii popoda kalkık olsa hiç fena olmaz.kim istemez daha iyi olmayıbacaklarınız gayet düzgün benimde öyle olurmu hep mi böyleydi yoksa egzersizlerle mi hallettiniz.. etek giymek istemiyorum bu tombişlerle malesef
Gunaydın herkese akşam bende başladım. 60 yaptım ek ısınma hareketleri tabii. Ağrıyan yerim yokk:)Günaydın squatçılaaaaarrrrr
Birkaç günden sonra çok yormuyor :)İzlerken yoruldum.
bende dün başladım programa amaLa Lune aynı program üçgen yapıyorum başlangıç için teşekkür ederim bu öneriye dün neler yaptım jillian level 3 leslie 1 mil 5 dk zumba ısınma için arada squat programı 1. gün üçgen olarak 10 dk karın videosu ve 10 dk streching videosu
evet bacaklar aynı duruyor belden incelip duruyorum güzel tabiki tam kum saati oldumSüpersindeadline cim jillian da da cok güzel incelmissin belden 9 cm ne demek yaaa baya fark vardr süppperrr
ay bu p90x baya hareketli bliyorum onu çok kolay gelsin ben ona daha cesaret edemedim ilerki zamanlarda bakarım belkiSelamlaaaarrr çıtırlarr bende sporlarimin bi kısmını yaptim
Leslie 1 mil 15 dk
P90x 30 dk kardio şinav squat hersey var icinde
Devamii geleeceeekkk
evet bacaklar aynı duruyor belden incelip duruyorum güzel tabiki tam kum saati oldumbirde bacaktan gitseler çok mesut olcam değme keyfime
gerçekten mi bakayım bir bende ona o zaman görmüştüm dün resmini onun sağol canımCanim bacaklarini sekle sokmak icin thigh master alabilirsin ben çok memnunum hemde 10 lira cok uygun bi foyati var
ay bu p90x baya hareketli bliyorum onu çok kolay gelsin ben ona daha cesaret edemedim ilerki zamanlarda bakarım belkiçok iyi sporların ya
ay 26 mı hayallerimde şu anEvet baya hareketli jillianı bilegimi sakatladigim icin birakmak zorunda kalmistim bunda da baya sinav var inşallah ayni sorunu yasamam eee 26 beden pantoolon aldm ama giyince yanlardan accik pörtledi onlari yok etmem lazim
ay 26 mı hayallerimde şu anbende 30 lardan ineyimde göbek atcam önce fıstık gibisin maşallah o pörtleyen fazlalıklar korksun senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?