Sıkılıyorsan jillian en iyisi 10 günde bir de videoyu değiştiriyorsun. İçinde hem cardio hem abs hem de sıkılaşma var. Bence şimdi Sporla beraber beslenmeye baslasan 2 ay içinde istediğin sonuca ulaşmanın sağlar. Tabii kacamaksız.La Lune mrb konunu arasıra motıve olmak ıçın okuyorm sana bıseyler sormak ıstıyorum cvplarsan sevınırım
öncelıkle ben 170 boyundayım kılom 7415 kılo kadar fazlam ol dugunu duşunuyorum belım cok kalınlastı 84-85 cm falan oldu kalcam en son 106 cmdı
tabıkı yedıklerıme dıkkatedıp dıyet yapcam ama kusursuz baslamak ıstıyorum sporla beraber.. dısarda yurume sansım sımdılık yok leslıe yapabılırım ama oda bıkkınlık verıyo yarım saat bıle gecmek bılmıyo. dıyorum kı jıllıan yapsam kılom fazlamı acaba ıncelmek ıstıyorumyada kaç kılo oldugumda jıllıana baslamalıyım sence ? ayrıca ebru sallıyla pilates yapcam ama soyle 5 kılo falan kalınca ona baslayım dıyorum
yanı kardıo yapcam bunun farkındayım leslıe bıktırıyo jıllıanında hem sure kısa hem daha keyıflı gelıyo bana-bı kaç gun denemıştım
yada sen bı soyledıklerımden bana uygun bısıler cıkarabılırsen cok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?