Aynı benÇok sabırsıızm çok çabuk sonuç bekliyorum
Ne kadar zamandır spor yapıyorsunuz?Ya kızlar kılom fazla degıl ama sıkılasmaya ve vucudumun sekle gırmesı lazım napıcam ben ya offf
Cok mu acele edıyom ayca gibi bilemiyom ki
Bundan uc sene once 20 kılo fazladımı dıyet ve sporlar verdım verdık sonra hep bır oynama oldu kılomda 3-5 kılo aldım verdım aldım verdım ve spor... Spora basladım baslayıp 2 ay yaptıgım oldu onuda kac kere baslayıp bıraktım basladım bıraktım... Bu sefer ıns ıstıkrarlı oluyum dıyorum duzenlı spor asagı yukarı bı aydır yapmaya calısıyorum gobek ve yanlar en sorunlu bolgelerım ıste böyleNe kadar zamandır spor yapıyorsunuz?
Bu sonuçlar 6 Ay 1 yıl arası alınıyor. 1 ayda sertleşme ve şekillenme fark edilir ama tam oturmuş bir vücut zaman ister.
heheheAynı ben
Çok haklsın aslında belkide böyle yaparak o fit insanlara haksızlık ediyorum yılların emeği var sonuçta . benimki iki bir buçuk ay ...Ne kadar zamandır spor yapıyorsunuz?
Bu sonuçlar 6 Ay 1 yıl arası alınıyor. 1 ayda sertleşme ve şekillenme fark edilir ama tam oturmuş bir vücut zaman ister.
24/03/2016 bıldırımım
Squat dinlenme
Shred level 2, 10. Günümü tamamladım süperim ben süperim
Kızlar sızce bır gun ara verıyım mi shred a yoksa ara vermeden level 3 den devam mı edsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?