- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Minik lunaaaa geliyor demek ha..kızımız geliyor.
Listeye başlayayım ben beş metre zincir
Ooyyy MaşaAllah SubhanAllah canım benim Şanslı kadınsın bir kadının ilk evladı kız olursa o kadının bereketli bir kadın olduğu söylenirmiş benim 2 tane kız evlat başka Tabi Rabbim sağlık sıhhat versin hepsi güzel hayırlı olsun inşaAllah
Sağol MargaMinik lunaaaa geliyor demek ha..
Cok sevindim canim tebrik ederim :) masallah :)
Çok etkili ve keyifli ne ara yaptın anlamıyorsun bile.BİLDİRİM
8 dklık kol videosu
10 dk lık bacak videosu
200 squat
yalnız ben 200 squatı bu videoyla yaptım. normalde kendim asla yapamam. 20 şerli 10 setten oluşuyor. her set arası 20 tane egzersiz katmışlar. isterseniz o ara egzersizleri yapın , isterseniz egzersiz kısmında dinlenin. ben 8. dk ya kadar hepsini yaptım. sonradan aralarda dinlendim.
KesinlikleÇok etkili ve keyifli ne ara yaptın anlamıyorsun bile.
Geçmiş olsun. Başladığında da yorma kendini.Lili hanım oncelıkle tebrık ederim kız cocugu. Bır baskadir Allah saglıkla kucagınıza almak nasıp etsın
Arkadaslar ıkı gundur rahatsızım fızık tedavıye basladım omuzlarımda boynumda eskıden gelen agrılar vardı ıyıce rahatsızlık vermeye basladı halsızım ıkı gundur sporumu yapamadım. 14-15/03/2016 spor malesef yapamadım inş kendımı ıyı hısseder etmez devam
Doğuma da acaip kolaylık sağlar. Kızzçen rahat bir şekilde gelirBildirim zamanı
1 saat 20 dk hamile yogası. Gerçekten çok işe yarıyor ağrılarım bitti daha dinç hissediyorum.
İnşallah zaten bol bol açma germe yapıyoruz kolay doğum icin.Doğuma da acaip kolaylık sağlar. Kızzçen rahat bir şekilde gelir
boy kiloni bilmiyorum ama squat elbette faydası olur. Beslenmenede dikkat et. Ayrıca sadece squat yapma youtubda xhit daily kanalının mükemmel eğlenceli videoları var. Onlarla da destekle. İse yararSelam arkadaşlar benim acilen popomu şekillerdirmem lazımmsquat 1 ayda biraz toparlar mı?
nolur yardımcı olunnn
boy kiloni bilmiyorum ama squat elbette faydası olur. Beslenmenede dikkat et. Ayrıca sadece squat yapma youtubda xhit daily kanalının mükemmel eğlenceli videoları var. Onlarla da destekle. İse yarar
Geçmiş olsun. Başladığında da yorma kendini.
Daha şanslisindır o zaman. Benimde hemen hemen oylreydi. Faydası olur1.60 boy kilo 53-54 arası gidip geliyorum.. Kilolu değilim ama işte şekilsiz popomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?