- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Nasilsin karincam? Nasil gidiyor?
Çokk iyyim balimm benim yeme düzeni ve kilo kontrolü harika gidiyor reglimin üçüncü günü bugün yarin spora başlıyorum bir daha birakmicam insallah yarin bildirimlerle gelicemNasilsin karincam? Nasil gidiyor?
Ayy böyle yoga falan yapiyosun ya benimde hamile kalip yapasim geliyoBildirim zamanı:
10034 adım
1 sa 20 dk hamile yogası
Aahahhahhahaaa istiyor mu kardes minigin?Ayy böyle yoga falan yapiyosun ya benimde hamile kalip yapasim geliyobanane bende yapcam ebbuş duymasin
Cok sevindim canim yaa. Super bekliyorum geri dönüşünü. Bebek ve ben iyiyiz cok şükür.Çokk iyyim balimm benim yeme düzeni ve kilo kontrolü harika gidiyor reglimin üçüncü günü bugün yarin spora başlıyorum bir daha birakmicam insallah yarin bildirimlerle gelicemsen nasilsin bitanem bebisimiz nasil
Çok sağ ol ablacım. Evet gittim. İlaçlarımı içiyorum bakalım. Zaten bu aralar hastaneler çok kalabalık. Bu mevsimsel değişiklik beni etkiledi. Bizim mersin de havalar çok değişik. Bir günde dört mevsim yaşıyoruz resmenCok gecmis olsun canim bol sivi alip dinleneceksin. Baska yolu yok. Doktora gittin mi?
Aşırı derecede kıskanç benim kiz asla istemem diyorAahahhahhahaaa istiyor mu kardes minigin?
Hahahhahahhaaa bende akrebim cok iyi anliyorum onu.Aşırı derecede kıskanç benim kiz asla istemem diyorburcu akrep yükseleni ikizler sen düşün
Hahahahhhaaa nevreste biz saglikli besleniyoruz yoldan cikarma hamile topik sahibesini lutfen.Merhaba Hanımlar
Şerbetli tatlılar oylamasına oylarınızı bekliyoruz
Oylamaya katılmak için linke tıklayın lütfen..
Şerbetli Tatlılar Oylama
Hahahahhhaaa nevreste biz saglikli besleniyoruz yoldan cikarma hamile topik sahibesini lutfen.
Yok tatlim ne kusuru.Kusura bakma canım
Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşaallahYok tatlim ne kusuru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?