fitim fitsin fit (squat)

hoşgeldiniz kızlar sabah pek bir sakindi buralar ben bugün ne yaptım raporumu vereyim hemen
jillian level 3 son gün 1 mil leslie 5 dk zumba ısınma üçgen hareketi 55 kere 5 dk streching devamı akşama hergün yaptığım 10 dk karın videosu ve bacaklar için 10 dk video birde 10 dk streching videomu planlıyorum

Jillian ile ilgili deneyimlerini alalım. Nasıl bir etkisi oldu sende?

Jillian ile ilgili deneyimlerini alalım. Nasıl bir etkisi oldu sende?
en etkili level 1 di bence yanında ek hiç birşey yapmadım zaten anca alıştı vucudum ama level 1 i 16 gün falan yaptım onunda etkisi olabilir level 2 çok zorladı plank hareketleri çok fazla ilk başlarda sürünerek bitirdim videoyu yanında 1 mil leslie yaptım çoğu zaman onun onda da incelme çok iyiydi level 3 çok güzel ama sonlara doğru bugün bile bacaklarım titremeye başlıyor squat ağırllıklı hareketler ama 3 te çok incelme olmadı nedeni beslenmeme geçen haftasonu şehir dışında olduğumdan dikkat edememem karbonhidratlı tatlı dolu bir haftasonuydu ve abur cubur hep o yüzden zaten kilo da veremedim o nedenle yoksa level 3 te de iyi sonuçlar olurdu en sevdiğim level oldu kendisi özet bu kadar ama gerçekten çok zorlu hareketler var pes etmeye çok yaklaşsamda aynaya bakınca hayır bitirip sonucu görmeliyim dedim

Kızlar maşallah ne çok şey yapıyorsunuz. Ben çok mu hamım ne, anında kalbim sıkışıyor. 10 dk falan ısındım, sonra 5dk zumba yaptım, sonra 35 squat ancak yaptım, çok acıdı kaslar zorlamak istemedim. Bir de şu yere uzanıp popo sıkılaştırma yapıyoruz ya ondan biraz, biraz da mekik.. Bunları bile ne çilelerle yapıyorum, size hayran kaldım. Yıllar önce bir kalp doktoru bana sportif aktiviteler yapamazsın demişti pek fazla, cidden yapamıyorum, korkuyorum bırakıyorum hemen zorlamadan..

Ağlatıyor ya Jillian, sonuç almak istiyorsanız zorlanacaksınız diye de fırçalıyor. Bağırmak isteseniz bağırın diyor ama ben çığlık atsam komşular kapıya dayanır, ya da kkya konu açarlar komşum öğretmen her akşam çığlık atıyor diye

Canım kalp problemin varsa hiç zorlama kendini olduğu kadar yaptıkça açılırsın. İlk zamanlar kıpkırmızı oluyordum ama zamanla alıştım daha kolay oluyor. Sen aşama aşama az az artır.

Ben dun akşam başladım vücudu ısıttıktan sonra 60 tane yaptım açıkça soylim kızçeler zorlamdım o yüzden ikiye boldum altmışı arada başka harreketler yaptım. Bugun işte yine 60 tane yaptım 20+20+20 . Evde ip atlıcam akşam tabloya göre devam edicem. Üst bacak sanki one doğru toplanıyor olması gereken bu mu?

Canım kalp problemin varsa hiç zorlama kendini olduğu kadar yaptıkça açılırsın. İlk zamanlar kıpkırmızı oluyordum ama zamanla alıştım daha kolay oluyor. Sen aşama aşama az az artır.
Daha dün başladım canım, o yüzden şu kas ağrıları geçene kadar yavaş yavaş yapıcam sonra artırarak devam edicem :) Aslında kalbimde şükür bir problem yok ama sadece çabuk yoruluyorum.

jillian biraz daha devam etseydi komşular kapıya dayanacaktı bende de ay evet screamy right now lafı beni benden alıyor jillian yapmak için deli cesareti lazım ama sonuçlar süper bence

Evet bacağın şekilleniyor, ilk zamanlar kaslarda zorlanmadan dolayı şişme de oluyor. Ne kadar kolay görünse de çok zor bir hareket.

Daha dün başladım canım, o yüzden şu kas ağrıları geçene kadar yavaş yavaş yapıcam sonra artırarak devam edicem :) Aslında kalbimde şükür bir problem yok ama sadece çabuk yoruluyorum.
Olmasın da tatlım o zaman hamlıktandır. Birden yüklenme yavaş yavaş daha keyifli olur.

jillian biraz daha devam etseydi komşular kapıya dayanacaktı bende de ay evet screamy right now lafı beni benden alıyor jillian yapmak için deli cesareti lazım ama sonuçlar süper bence
O sonuçlar olmasa zaten dayanılacak tarafı yok. 2dklık bir ip atlama ve jumping jack kısmı var ya o zaman gerçekten çığlık atmak istiyorum.

Slm fıstıklaaaarrr bildirim zamani

Leslie 1 mil 15 dk
P90x 30 dk
155 sguat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen

ilk levelde bende ağlayacaktım ne zaman bitecek diye artık çok kısa geliyor 30 saniye yine deli gibi terliyorum nefes nefese kalıyorum ama daha rahat yapıyorum hareketleri birde jillianın kickbox workout diye bir videosu var onu denedin mi bilmiyorum tek video öyle bir programı yok ben arada onu yapardım onu yaparsan 30 day shred e şükredersin en azından abs ye strenght kısımlarında tempo düşüyor kickbox workoutta tempo sürekli yüksek sürekli jumping jackler kickler öne arkaya yana zıplamalar hoplamalar ama onu da denedim yani içimde kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…