fitim fitsin fit (squat)

Ay yok kalsın, ben pek gelemiyorum öyle yüksek tempolara gözüm kararıyor. Ben yavaş yavaş devam edeyim sporuma.

Ay yok kalsın, ben pek gelemiyorum öyle yüksek tempolara gözüm kararıyor. Ben yavaş yavaş devam edeyim sporuma.
ya ben şu fazlalıklarımdan kurtulayım dahasıkılaşmaya yönelik sporlar hafif kardiyolarla devam ederim senin ihtiyacın yok sanki değil mi kilo vermektense amaç fit olmaksa hiç girme bence de

ya ben şu fazlalıklarımdan kurtulayım dahasıkılaşmaya yönelik sporlar hafif kardiyolarla devam ederim senin ihtiyacın yok sanki değil mi kilo vermektense ama fit olmaksa hiç girme bence de
Kilo problemim yok 1.62 boy 50kgyim. Sadece popomu daha şekillendirmek ve de selülitlerden kurtulmak istiyorum.

Kilo problemim yok 1.62 boy 50kgyim. Sadece popomu daha şekillendirmek ve de selülitlerden kurtulmak istiyorum.
doğru yoldasın o zaman ne jillianı ya sen bunlarla takıl çok iyi ya bende seninle aynı boydayım ama bir 13 14 kilo fazlası pes etmezsem yaklaşırım ama şimdilik 58 olsam öncelikli hedefim yeter sonra bakıcam

doğru yoldasın o zaman ne jillianı ya sen bunlarla takıl çok iyi ya bende seninle aynı boydayım ama bir 13 14 kilo fazlası pes etmezsem yaklaşırım ama şimdilik 58 olsam öncelikli hedefim yeter sonra bakıcam
O da olur canım pes etme yeter.Ben seviyorum spor yapmayı dinç tutuyor beni, Jillian abladan da hoşlandım açıkcası, daha sağlıklı ve fit hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…