30 günlük bir maraton bu 3 kısımdan-levelden- oluşuyor ilk 10 gün 1., sonraki on gün 2., son 10gün de 3. leveli yapıyorsunuz. 1-2 saatlik spor maratonunu 20dkya sığdırıyor.Jilian dediğiniz ne video varsa paylaşında bizde öğrenek
Ay yok kalsın, ben pek gelemiyorum öyle yüksek tempolara gözüm kararıyor. Ben yavaş yavaş devam edeyim sporuma.ilk levelde bende ağlayacaktım ne zaman bitecek diye artık çok kısa geliyor 30 saniye yine deli gibi terliyorum nefes nefese kalıyorum ama daha rahat yapıyorum hareketleribirde jillianın kickbox workout diye bir videosu var onu denedin mi bilmiyorum tek video öyle bir programı yok ben arada onu yapardım onu yaparsan 30 day shred e şükredersin en azından abs ye strenght kısımlarında tempo düşüyor kickbox workoutta tempo sürekli yüksek sürekli jumping jackler kickler öne arkaya yana zıplamalar hoplamalar ama onu da denedim yani içimde kalmadı
Yesss babyyy
ya ben şu fazlalıklarımdan kurtulayım dahasıkılaşmaya yönelik sporlar hafif kardiyolarla devam ederim senin ihtiyacın yok sanki değil mi kilo vermektense amaç fit olmaksa hiç girme bence deAy yok kalsın, ben pek gelemiyorum öyle yüksek tempolara gözüm kararıyor. Ben yavaş yavaş devam edeyim sporuma.
Kilo problemim yok 1.62 boy 50kgyim. Sadece popomu daha şekillendirmek ve de selülitlerden kurtulmak istiyorum.ya ben şu fazlalıklarımdan kurtulayım dahasıkılaşmaya yönelik sporlar hafif kardiyolarla devam ederim senin ihtiyacın yok sanki değil mi kilo vermektense ama fit olmaksa hiç girme bence de
doğru yoldasın o zaman ne jillianı ya sen bunlarla takılKilo problemim yok 1.62 boy 50kgyim. Sadece popomu daha şekillendirmek ve de selülitlerden kurtulmak istiyorum.
maşallah sana yaSlm fıstıklaaaarrrbildirim zamani
Leslie 1 mil 15 dk
P90x 30 dk
155 sguat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
O da olur canım pes etme yeter.doğru yoldasın o zaman ne jillianı ya sen bunlarla takılçok iyi ya bende seninle aynı boydayım ama bir 13 14 kilo fazlası pes etmezsem yaklaşırım ama şimdilik 58 olsam öncelikli hedefim yeter sonra bakıcam
evet spor yapmak güzel bence de tamam o zaman daha fit olursun mis gibiO da olur canım pes etme yeter.Ben seviyorum spor yapmayı dinç tutuyor beni, Jillian abladan da hoşlandım açıkcası, daha sağlıklı ve fit hissediyorum.
Sağol bitanemevet spor yapmak güzel bence de tamam o zaman daha fit olursun mis gibi
Neee valla bu yaptıklarından sonra seni merak ettim maşallahSlm fıstıklaaaarrrbildirim zamani
Leslie 1 mil 15 dk
P90x 30 dk
155 sguat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
ben okuldaydım gun boyu daha spor yapamadm aksam yapıcam ınsallah :)sen neler yaptn bakalm fıstık
Neee valla bu yaptıklarından sonra seni merak ettim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?