iyi akşamlar kızlarr. 3 gibi dışarı çıktım 5te geldim yemek yedim daha spor yapamadım yerimden kalkasım da yoküşüyorum karnım ağrıyor bu akşam kalcak galiba benim spor
Olçulerimiz aynı. Zayıfız ama sıkı olmamız şart. Elektrikler yok. Mum ışığında spor yaptım :)İyi akşamlar kızlar ben spor salonuna gidiyorum akşam 18:30-19:45 arası step aerobik..
Evde de 50 squat yaptım,50 mekik nasıl?
168 cm 55 kg
Amaaa sıkılaşmam lazım göbise baklava yapcam
Ay La Lune ben de 161 im ama şuan 56 kiloyum 50 kilo olmayı çok istiyorumm. Bir ara 52 kiloya indim ama bıraktığım anda kilo alan bir yapıya sahibiym maalesefKilo problemim yok 1.62 boy 50kgyim. Sadece popomu daha şekillendirmek ve de selülitlerden kurtulmak istiyorum.
Hey maşallahsaat 17:30 dan 20:00 ye kadar spor salonundaydım bugün duraksız çalıştım çok dinç hissediyorum
Bravoooosaat 17:30 dan 20:00 ye kadar spor salonundaydım bugün duraksız çalıştım çok dinç hissediyorum
AynenTers psikoloji. Çaktırma ama bunlar daha etkili
en etkili level 1 di bence yanında ek hiç birşey yapmadım zaten anca alıştı vucudumama level 1 i 16 gün falan yaptım onunda etkisi olabilir level 2 çok zorladı plank hareketleri çok fazla ilk başlarda sürünerek bitirdim videoyu yanında 1 mil leslie yaptım çoğu zaman onun onda da incelme çok iyiydi level 3 çok güzel ama sonlara doğru bugün bile bacaklarım titremeye başlıyor squat ağırllıklı hareketler ama 3 te çok incelme olmadı nedeni beslenmeme geçen haftasonu şehir dışında olduğumdan dikkat edememem karbonhidratlı tatlı dolu bir haftasonuydu ve abur cubur hep o yüzden zaten kilo da veremedim o nedenle yoksa level 3 te de iyi sonuçlar olurdu en sevdiğim level oldu kendisi özet bu kadar ama gerçekten çok zorlu hareketler var pes etmeye çok yaklaşsamda aynaya bakınca hayır bitirip sonucu görmeliyim dedim
saat 17:30 dan 20:00 ye kadar spor salonundaydım bugün duraksız çalıştım çok dinç hissediyorum
canım ben karbonhidrat mümkün olduğunca uzak durdum arada sadece 1 parça bitter yedim kahveyle ekmek sadece kahvaltıda yedim 1 dilim o da bazı günler kahvaltıyı yulaf ezmesi yoğurt ve meyve özellikle nar çok iyi oluyor bu şekilde yaptım çok bir düzen değiştirmedim sebze yemekleri tavuk balık falan yedim işte en önemlisi abur cubur yememek sanırım bir haftasonu bu duruma yenik düştüğümden 1 hafta tekrar toparlanmakta güçlük çekiyorum birde bacak kalınlaşmaması için yürüyüş ve koşuyla beraber yapılması gerektiğini duymuştum ben o yzden jillian yanında lesli 1 mil yapmaya başladım ama jilliana baya alıştıktan sonra birde ekstra streching videoları yapılınca kasların boyunu uzatıyormuşuz şişlik şeklinde kas oluşmasını engelliyormuş sanırım pilates strechingleri yapıyorum özellikle kasların uzaması için bu aralar deneme yanılma yaparak öğreniyorum aslında birde burada arkadaşların deneyimiyle diyelimşuan baya etkisini gördüm valla
maşallah size ne diyeyim bende malum günlerim bitince başlayacağım ve diyetle takviye yapacağım inceldiniz mi baya peki herhangi bir diyet öneririmisin neler yaptınz? şu bana gerçekten çok iyi geldi dediğniiz bir şey varmı cidden.. şu egzersizleri yapınca bacaklarım şişiyor normal mi onların gitmesi için neler yapmam gerekiyor daha başlamadım ama öncekilerden hatırlıyorum ve çok sinirleniyordum zamanla geçiyormu bacaklarım incelsin kalçam şekillensin yaza bambaşka bir yasemindeniz olarak girmek istiyorum ilk kilo vermem lazım tabi
Az kaldı göndericem resimleri birazcık eriyim deMmm bayılırım.
Merhaba. Sen aynı hırsla devam ettikten sonra o da yola gelir. Spor programın çok güzel.Hoşgeldin.
Selam, hoşbulduk.
Selam küçük hanım hani resimlerim?
canım msjını görseydim kesin yapardım ama ben msj attıktan sonra çıktım uyumuşum da. reglime 1 hafta kaldı 1 hafta öncesi hep böyle oluyorum nedense bir halsizlik geliyor ve iştahım açılıyorCanim emin ol 100 squat 50 mekik 5 dkni almazz kalkk hadii
Kas uzaması ne oluyor canım? Ben yat kalk makarna yiyorum valla, en sevdiğim şey, salatası, soslusu hepsine bayılırımcanım ben karbonhidrat mümkün olduğunca uzak durdum arada sadece 1 parça bitter yedim kahveyle ekmek sadece kahvaltıda yedim 1 dilim o da bazı günler kahvaltıyı yulaf ezmesi yoğurt ve meyve özellikle nar çok iyi oluyor bu şekilde yaptım çok bir düzen değiştirmedim sebze yemekleri tavuk balık falan yedim işte en önemlisi abur cubur yememek sanırım bir haftasonu bu duruma yenik düştüğümden 1 hafta tekrar toparlanmakta güçlük çekiyorum birde bacak kalınlaşmaması için yürüyüş ve koşuyla beraber yapılması gerektiğini duymuştum ben o yzden jillian yanında lesli 1 mil yapmaya başladım ama jilliana baya alıştıktan sonra birde ekstra streching videoları yapılınca kasların boyunu uzatıyormuşuz şişlik şeklinde kas oluşmasını engelliyormuş sanırım pilates strechingleri yapıyorum özellikle kasların uzaması için bu aralar deneme yanılma yaparak öğreniyorum aslında birde burada arkadaşların deneyimiyle diyelim
senin kilo fazlan yok diye biliyorum yanlış mı biliyorum bende severim ama fazlalıklarım gitmeden onlarla küsmeye karra verdik canım çok isterse az olmak koşuluyla yiyorum bazenKas uzaması ne oluyor canım? Ben yat kalk makarna yiyorum valla, en sevdiğim şey, salatası, soslusu hepsine bayılırım
senin kilo fazlan yok diye biliyorum yanlış mı biliyorum bende severim ama fazlalıklarım gitmeden onlarla küsmeye karra verdik canım çok isterse az olmak koşuluyla yiyorum bazenkaslar spor yaptıkça kısalıp yana doğru genişliyor yani streching soğuma egzersizleri yapılması bu nedenle gerekli kasların spordan sonra yana genişlemiş halini boyuna uzatmaya yarıyor özellikle pilates kasların uzaması ve güçlenmesi üzerine dayalı bir spor pilates yapanlara dikkat edersen naif bir incelikleri var ama fitlerde arada pilates strech hareketleri yapıyorum ben o nedenle hatta normal strech hareketleri de aynı streching videolarına bakarsan görürsün kas ağrılarına da iyi geliyor
bak alt bacak kasları bu şekilde normalde spor yapınca yukardaki kırmızı yerler yana doğru genişliyor kaslar kalınlaşıyor yani pilates yapanlarda ve spordan sonra streching yapanlarda kaslar tekrar boyuna doğru uzamış oluyor yani kalınlaşmamış oluyor bacaklar özet olarak bu şekilde aynısı üst bacak için kol için tüm kaslar için geçerli
la lune bir ara söylemişti bana spor yaptıktan 1 saat sonra protein al ben süt falan içiyorum birde squat programıyla mekik yap bence bir abs karın videosu var ben çok seviyorum 10 dk ama çok iyi toparlıyor onu yapabilirsin fitnessblender abs workout diye istersen bak ben onu yapıyorumUzun uzun anlatmışsin canım çok teşekkür ederim. Ben de pilatese başlayacağım inşallah.. Evet zayıfım ben, 164 boy 50 kilo.. 50ye gelene kadar neler çektim, kilo almak çok zor.. Ama işte minicik bir göbek oluştu, abartıyorum ben belki de ama rahatsız oluyorum. Onu yok etcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?