fitim fitsin fit (squat)

süpersin tam gaz devam o zaman

şimdi pilatesi yaptım geldim kızlar yine dışarı çıkıcam yürüyüş oluyor bari banada :)

Selaaaaam :) ben de gelebilir miyim kızlar. Yaklaşık 1 aydır squata devam ediyorum. Aynı zamanda karın için internette bulduğum 8 dklık karın egzersizini yapıyorum. Ağırlıklarla çalışıyorum bacaklarıma 2şer kiloluk ağırlık takıyorum Dambıllarımla da çalışıyorum. Yavaş yavaş farketmeye başladı kızlar. Popom sertleşti hattaaaa. Ama göbek çok inatçı maalesef.

Hosgeldinn:)

Kızlar squattan önce nasıl ısınıyorsunuz ve sonrasında nasıl soğuyorsunuz?
Canım ben jillian ile birlikte yapıyorum videoyu ortada durdurup squat yapıyorum sonra sonundaki açma germe hareketleriyle de soğuyorum. İstersen ilk sayfada bir ısınma videosu var. Soğuma olarak da leslienin son 10dksını yapabilirsin.

Evet baya hareketli jillianı bilegimi sakatladigim icin birakmak zorunda kalmistim bunda da baya sinav var inşallah ayni sorunu yasamam eee 26 beden pantoolon aldm ama giyince yanlardan accik pörtledi onlari yok etmem lazim
Wuuuawww sende bu azim varken hangi yağ senden kaçabilir ki?

yeşil cayim hazır kızlar gelin beraber içelim neyse ben spora kaçayım kolay gelsin size de
Mmm bayılırım.
Merhaba. Sen aynı hırsla devam ettikten sonra o da yola gelir. Spor programın çok güzel. Hoşgeldin.
selaaamm hoşgeldiniz
Selam, hoşbulduk.
Selam kızçeler
Selam küçük hanım hani resimlerim?

Niye bu kadar az kişi uğramış topiğe bakayım? Hani bildirimler? Regl olduğum için bugün dinlenme günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…