Aynen bebeğim azmimizin elinden pörtlengecler kurtulamaaazzsana bisi deyim tatlm ben alışverişe ćıktiğimda 28 bedeni korka korka aldm acaba olcak mi diye sonra bi giydim biraz boll oldu gerçekten iyki bu sporlari yapmisim dedim ve esime ayy bu olmadii 26 sini getirir msn demek cok keyoff vericiydi spora devam tatlm 26 beden pantuulllarr bizleri bekler vuuuuuhhhhh kim tutarrr bizi
Hosgeldinn:)Selaaaaam :) ben de gelebilir miyim kızlar. Yaklaşık 1 aydır squata devam ediyorum. Aynı zamanda karın için internette bulduğum 8 dklık karın egzersizini yapıyorum. Ağırlıklarla çalışıyorum bacaklarıma 2şer kiloluk ağırlık takıyorumDambıllarımla da çalışıyorum. Yavaş yavaş farketmeye başladı kızlar. Popom sertleşti hattaaaa. Ama göbek çok inatçı maalesef.
HoşbuldukkHosgeldinn:)
Canım ben jillian ile birlikte yapıyorum videoyu ortada durdurup squat yapıyorum sonra sonundaki açma germe hareketleriyle de soğuyorum. İstersen ilk sayfada bir ısınma videosu var. Soğuma olarak da leslienin son 10dksını yapabilirsin.Kızlar squattan önce nasıl ısınıyorsunuz ve sonrasında nasıl soğuyorsunuz?
bende dün başladım programa amaLa Lune aynı program üçgen yapıyorum başlangıç için teşekkür ederim bu öneriye dün neler yaptım jillian level 3 leslie 1 mil 5 dk zumba ısınma için arada squat programı 1. gün üçgen olarak 10 dk karın videosu ve 10 dk streching videosu
Wuuuawww sende bu azim varken hangi yağ senden kaçabilir ki?Evet baya hareketli jillianı bilegimi sakatladigim icin birakmak zorunda kalmistim bunda da baya sinav var inşallah ayni sorunu yasamam eee 26 beden pantoolon aldm ama giyince yanlardan accik pörtledi onlari yok etmem lazim
Mmm bayılırım.yeşil cayim hazır kızlar gelin beraber içelimneyse ben spora kaçayım kolay gelsin size de
Merhaba. Sen aynı hırsla devam ettikten sonra o da yola gelir. Spor programın çok güzel.Selaaaaam :) ben de gelebilir miyim kızlar. Yaklaşık 1 aydır squata devam ediyorum. Aynı zamanda karın için internette bulduğum 8 dklık karın egzersizini yapıyorum. Ağırlıklarla çalışıyorum bacaklarıma 2şer kiloluk ağırlık takıyorumDambıllarımla da çalışıyorum. Yavaş yavaş farketmeye başladı kızlar. Popom sertleşti hattaaaa. Ama göbek çok inatçı maalesef.
Selam, hoşbulduk.selaaamm hoşgeldiniz
Selam küçük hanım hani resimlerim?Selam kızçeler
Aynenkız bu resimler ne spr yapmazsanız boyle olursunuzmu diyon
hööööööööhhhhhh
İkisi de aynı kadın. İnanmayanlar google vicky pattison yazabilirler. Sporla her şey mümkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?