fitim fitsin fit (squat)

bence harika olmuş evet canım bileğin tamamen iyileşene kadar yapma zaten bence bu programın harika

illa hepinizden taş olmam lazım diyorsun yani bir bak ya ben çok seviyorum ilk günler tüm karın kaslarım ağrımıştı nefes alırken bile

Bacak tam anlamıyla çalışıyo ama karinda yetersiz kaliyorum gibi acaba paklavalariimm oluğ mukineee

çok güzel paylaşım teşekkürler. fitness hocam da bundan bahsetti
streching hareketlerini yaparsanız kaslarınız uzar
yoksa hem sakatlanma riski artar hem de görünüm genişler.

Teşekkür ederim canım öneriler için, dikkate alıcam

Bacak tam anlamıyla çalışıyo ama karinda yetersiz kaliyorum gibi acaba paklavalariimm oluğ mukineee
ay olur bence paklavalar bol bol

çok güzel paylaşım teşekkürler. fitness hocam da bundan bahsetti
streching hareketlerini yaparsanız kaslarınız uzar
yoksa hem sakatlanma riski artar hem de görünüm genişler.
evet hem streching yapınca kas ağrılarıda azalıyor aslında kaslarda laktik asit birikiyor spor yapınca streching yapılırsa biriken laktik asitleride uzaklşatırmış oluyormuşuz çok bilimsel oldu benim bilgiler

Teşekkür ederim canım öneriler için, dikkate alıcam

çok bilimsel değil bence gayet güzel bilimsel de olsa sorun değil zaten benim branşıma çok yakın

en azimli seni görüyorum. çalışıyormusun güzel zamanın var sanki spora

en azimli seni görüyorum. çalışıyormusun güzel zamanın var sanki spora

Ev hanımym canim ama tabi cokda zamanim yok erken kalkiyorum ve sporlarimi yapip ev islerine bakiyorum kizimla ilgileniyorum hani ev hanimlari biraz vakit bulunca ohh be biraz dinleniyim der ya bende o vakti sporda kullanıyorum

Ev hanımym canim ama tabi cokda zamanim yok erken kalkiyorum ve sporlarimi yapip ev islerine bakiyorum kizimla ilgileniyorum hani ev hanimlari biraz vakit bulunca ohh be biraz dinleniyim der ya bende o vakti sporda kullanıyorum
Çok iyi süpersin. Maşallah. Tanıdığım ev hanımları çok üşengeç. En iyisini yapıyorsun kendini salmamakla

kızlarr sabahtan beri tvnin başında oturdum kaldım ya sporun s si yok daha kaç gündür üstüme bir üşengeçlik geldi neden böyle oldu ya

Selamlarrr :) biraz önce sporumu yaptım. 8 dklık karın egzersizlerini yaptıktan sonra ağırlıklarımla bacak çalıştım, squat yaptım. Dambılla da kol çalıştım geldim

Ehh maşallah diyorum başka birşey diyemiyorum anacım

ben jiiliana yeni başlicam daha level 1 den, 1 aylık sürüyor o zaten 1-2-3 diye 30 günlüğünü yapcam , peki bu strechingleri hangi aralıkta yapmamı öneririsiniz ??? çünkü tombis bacaklarım incelsin derken kalın kalın bir kas olarak da kalsın istemiyorum

selam canım jillian bitince 10 dk streching videosu yaptım ekstra ilk günlerde sonraki günler vaktim olduğunda yaptım birde biz grup olarak yaptık haftada 1 gun dinlenme gunumuzdu o gun sadece streching videosu yaptım bir aydan uzun sürdü tabi bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…