bence harika olmuşSelam sekerleeerr sabah sporumu yaptiimmm bitirdim
Leslie 1 mil 15 dk
160 squat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
100 sağa sola dönme bel için
15 yarım şınav
P90x i yapmaktan vazgectim kizlar sıkılaşmak icin bu yaptiklarim yetmez mi sizce dün p90x i yaptktan sonra sağ el ve ayak bilegim agridi yine sakatlamadan biraktim bide sıkmadan yapmak lazim sporu dimi yaaa önemli olan devamlilik
bence harika olmuşevet canım bileğin tamamen iyileşene kadar yapma zaten bence bu programın harika
Bunlarin yanina birde senin dedigin karin videosuna gözüm düştü bayby
illa hepinizden taş olmam lazım diyorsun yani bir bak ya ben çok seviyorum ilk günler tüm karın kaslarım ağrımıştı nefes alırken bile
çok güzel paylaşım teşekkürler. fitness hocam da bundan bahsettisenin kilo fazlan yok diye biliyorum yanlış mı biliyorum bende severim ama fazlalıklarım gitmeden onlarla küsmeye karra verdik canım çok isterse az olmak koşuluyla yiyorum bazenkaslar spor yaptıkça kısalıp yana doğru genişliyor yani streching soğuma egzersizleri yapılması bu nedenle gerekli kasların spordan sonra yana genişlemiş halini boyuna uzatmaya yarıyor özellikle pilates kasların uzaması ve güçlenmesi üzerine dayalı bir spor pilates yapanlara dikkat edersen naif bir incelikleri var ama fitlerde arada pilates strech hareketleri yapıyorum ben o nedenle hatta normal strech hareketleri de aynı streching videolarına bakarsan görürsün kas ağrılarına da iyi geliyor
bak alt bacak kasları bu şekilde normalde spor yapınca yukardaki kırmızı yerler yana doğru genişliyor kaslar kalınlaşıyor yani pilates yapanlarda ve spordan sonra streching yapanlarda kaslar tekrar boyuna doğru uzamış oluyor yani kalınlaşmamış oluyor bacaklar özet olarak bu şekilde aynısı üst bacak için kol için tüm kaslar için geçerli
Teşekkür ederim canım öneriler için, dikkate alıcamla lune bir ara söylemişti bana spor yaptıktan 1 saat sonra protein al ben süt falan içiyorum birde squat programıyla mekik yap bence bir abs karın videosu var ben çok seviyorum 10 dk ama çok iyi toparlıyor onu yapabilirsin fitnessblender abs workout diye istersen bak ben onu yapıyorumkilon ve boyun harika şu an kesinlikle spora ağırlık vermelisin
ay olur bence paklavalar bol bolBacak tam anlamıyla çalışıyo ama karinda yetersiz kaliyorum gibi acaba paklavalariimm oluğ mukineee
evet hem streching yapınca kas ağrılarıda azalıyor aslında kaslarda laktik asit birikiyor spor yapınca streching yapılırsa biriken laktik asitleride uzaklşatırmış oluyormuşuz çok bilimsel oldu benim bilgilerçok güzel paylaşım teşekkürler. fitness hocam da bundan bahsetti
streching hareketlerini yaparsanız kaslarınız uzar
yoksa hem sakatlanma riski artar hem de görünüm genişler.
Teşekkür ederim canım öneriler için, dikkate alıcam
çok bilimsel değil bence gayet güzelay olur bence paklavalar bol bol
evet hem streching yapınca kas ağrılarıda azalıyor aslında kaslarda laktik asit birikiyor spor yapınca streching yapılırsa biriken laktik asitleride uzaklşatırmış oluyormuşuz çok bilimsel oldu benim bilgiler
olsada yesek baklavaBacak tam anlamıyla çalışıyo ama karinda yetersiz kaliyorum gibi acaba paklavalariimm oluğ mukineee
en azimli seni görüyorum. çalışıyormusun güzel zamanın var sanki sporaSelam sekerleeerr sabah sporumu yaptiimmm bitirdim
Leslie 1 mil 15 dk
160 squat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
100 sağa sola dönme bel için
15 yarım şınav
P90x i yapmaktan vazgectim kizlar sıkılaşmak icin bu yaptiklarim yetmez mi sizce dün p90x i yaptktan sonra sağ el ve ayak bilegim agridi yine sakatlamadan biraktim bide sıkmadan yapmak lazim sporu dimi yaaa önemli olan devamlilik
en azimli seni görüyorum. çalışıyormusun güzel zamanın var sanki spora
Çok iyi süpersin. Maşallah. Tanıdığım ev hanımları çok üşengeç. En iyisini yapıyorsun kendini salmamaklaEv hanımym canim ama tabi cokda zamanim yok erken kalkiyorum ve sporlarimi yapip ev islerine bakiyorum kizimla ilgileniyorum hani ev hanimlari biraz vakit bulunca ohh be biraz dinleniyim der ya bende o vakti sporda kullanıyorum
kızlarr sabahtan beri tvnin başında oturdum kaldım ya sporun s si yok dahakaç gündür üstüme bir üşengeçlik geldi neden böyle oldu ya
="deadline, post: 39365500, member: 521675"]canım ben karbonhidrat mümkün olduğunca uzak durdum arada sadece 1 parça bitter yedim kahveyle ekmek sadece kahvaltıda yedim 1 dilim o da bazı günler kahvaltıyı yulaf ezmesi yoğurt ve meyve özellikle nar çok iyi oluyor bu şekilde yaptım çok bir düzen değiştirmedim sebze yemekleri tavuk balık falan yedim işte en önemlisi abur cubur yememek sanırım bir haftasonu bu duruma yenik düştüğümden 1 hafta tekrar toparlanmakta güçlük çekiyorum birde bacak kalınlaşmaması için yürüyüş ve koşuyla beraber yapılması gerektiğini duymuştum ben o yzden jillian yanında lesli 1 mil yapmaya başladım ama jilliana baya alıştıktan sonra birde ekstra streching videoları yapılınca kasların boyunu uzatıyormuşuz şişlik şeklinde kas oluşmasını engelliyormuş sanırım pilates strechingleri yapıyorum özellikle kasların uzaması için bu aralar deneme yanılma yaparak öğreniyorum aslında birde burada arkadaşların deneyimiyle diyelim
anladım anladım bende leslie 3 mile yaptımCık cık cıkbiz burda üşengeçleri sevmeyizzzz dosstuuuummmm bilmemm anlatabildim mii
selam canım jillian bitince 10 dk streching videosu yaptım ekstra ilk günlerde sonraki günler vaktim olduğunda yaptım birde biz grup olarak yaptık haftada 1 gun dinlenme gunumuzdu o gun sadece streching videosu yaptım bir aydan uzun sürdü tabi bu şekildeEhh maşallah diyorum başka birşey diyemiyorum anacım
ben jiiliana yeni başlicam daha level 1 den, 1 aylık sürüyor o zaten 1-2-3 diye 30 günlüğünü yapcam , peki bu strechingleri hangi aralıkta yapmamı öneririsiniz ??? çünkü tombis bacaklarım incelsin derken kalın kalın bir kas olarak da kalsın istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?