- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Kaldı mı yoksa?iyi akşamlar kızlarr. 3 gibi dışarı çıktım 5te geldim yemek yedim daha spor yapamadım yerimden kalkasım da yoküşüyorum karnım ağrıyor bu akşam kalcak galiba benim spor
Ooo harika.İyi akşamlar kızlar ben spor salonuna gidiyorum akşam 18:30-19:45 arası step aerobik..
Evde de 50 squat yaptım,50 mekik nasıl?
168 cm 55 kg
Amaaa sıkılaşmam lazım göbise baklava yapcam
Merhaba tatlım. Reglken squat önerilmiyor tatlım yapma bence. Başka daha hafif Leslie yapabilirsin.Ay La Lune ben de 161 im ama şuan 56 kiloyum 50 kilo olmayı çok istiyorumm. Bir ara 52 kiloya indim ama bıraktığım anda kilo alan bir yapıya sahibiym maalesefŞimdi yine sıkıştırmaya başladım kendimi 50 kilo olmayı çok istiyorumm Ben de şuan regl olduğum için yapamadım ama sadece 50 squat yapsam diyorum. Yan etkisi olur mu acaba?
Söz vermiştin.Az kaldı göndericem resimleri birazcık eriyim de
Harikasın tatlımSelam sekerleeerr sabah sporumu yaptiimmm bitirdim
Leslie 1 mil 15 dk
160 squat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
100 sağa sola dönme bel için
15 yarım şınav
P90x i yapmaktan vazgectim kizlar sıkılaşmak icin bu yaptiklarim yetmez mi sizce dün p90x i yaptktan sonra sağ el ve ayak bilegim agridi yine sakatlamadan biraktim bide sıkmadan yapmak lazim sporu dimi yaaa önemli olan devamlilik
Duymamış olayım.olsada yesek baklava
Kalk sana ceza 100 squat.kızlarr sabahtan beri tvnin başında oturdum kaldım ya sporun s si yok dahakaç gündür üstüme bir üşengeçlik geldi neden böyle oldu ya
Selamlarrr :) biraz önce sporumu yaptım. 8 dklık karın egzersizlerini yaptıktan sonra ağırlıklarımla bacak çalıştım, squat yaptım. Dambılla da kol çalıştım geldim
Ben ağırdan almaya karar verdim. 10 dk ısınma, 30 squat, 10 mekik, 10 da şu popo sıkılaştırma hareketini yaptım. Çok ağırdan almışım sanırım
geldim geldim döndüm eski halime cezamıda akşama yapıcamKalk sana ceza 100 squat.Hani nerede bizim enerjik, fit chatlaxımız?
Merhaba tatlım hoşgeldin.kızlar merhabaaa :)
bir sürelik aradan sonra geri geldim ..
sporum:
- 100 squat
- 8 bacak egzersizi 60'ar tane
- 20 mekik
- 2 mill Lesli
Aferin akıllı kızları severim.geldim geldim döndüm eski halime cezamıda akşama yapıcam
kız ılk gonderdıgın kadında selulıt yok mu ne
Seçim sizin hanımlar.
Kilo problemim yokki. Tatlısız yaşayamm.Duymamış olayım.Hem kalori yuvası hem de mısır şerbeti içermesi nedeniyle sağlıksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?