fitim fitsin fit (squat)

iyi akşamlar kızlarr. 3 gibi dışarı çıktım 5te geldim yemek yedim daha spor yapamadım yerimden kalkasım da yok üşüyorum karnım ağrıyor bu akşam kalcak galiba benim spor
Kaldı mı yoksa?
İyi akşamlar kızlar ben spor salonuna gidiyorum akşam 18:30-19:45 arası step aerobik..
Evde de 50 squat yaptım,50 mekik nasıl?
168 cm 55 kg
Amaaa sıkılaşmam lazım göbise baklava yapcam
Ooo harika.
Merhaba tatlım. Reglken squat önerilmiyor tatlım yapma bence. Başka daha hafif Leslie yapabilirsin.

Az kaldı göndericem resimleri birazcık eriyim de
Söz vermiştin.
Harikasın tatlım programın çok iyi sana zarar veren sporu hemen bırak. Her spor her bünye için uygun değil.

kızlarr sabahtan beri tvnin başında oturdum kaldım ya sporun s si yok daha kaç gündür üstüme bir üşengeçlik geldi neden böyle oldu ya
Kalk sana ceza 100 squat. Hani nerede bizim enerjik, fit chatlaxımız?
Selamlarrr :) biraz önce sporumu yaptım. 8 dklık karın egzersizlerini yaptıktan sonra ağırlıklarımla bacak çalıştım, squat yaptım. Dambılla da kol çalıştım geldim

Ben ağırdan almaya karar verdim. 10 dk ısınma, 30 squat, 10 mekik, 10 da şu popo sıkılaştırma hareketini yaptım. Çok ağırdan almışım sanırım

Yoo gayet güzel. Bende yemeğimi koyup sporumu yapacağım. Yoğunum, soğuk, yorgunum bahane bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…