fitim fitsin fit (squat)

Nazar değdi güzel kızlarıma. Herkes ya hasta ya mens ya da kendini saldı. Olmaz böyle, ben şimdi başlayacağım spora gel beraber yapalım?
gece daha enerji dolu oluyorum ben bide son zamanlarda adet gecikmesi yasadım ya onada sıkkındım heralde bosladım..adet doneminde yapmıyormusuuz siz zararı yok gibi sanki ya

gece daha enerji dolu oluyorum ben bide son zamanlarda adet gecikmesi yasadım ya onada sıkkındım heralde bosladım..adet doneminde yapmıyormusuuz siz zararı yok gibi sanki ya
İlk 2 gün yapmıyorum canım ağır hareket, birden ani kanamalara sebep olabilir. Başka egzersizler yapabilirsin. Çok ağrın olmuyorsa elbette.

agrı olmuyor bende hic.. ozaman ben fazla agır hareket yapmadan devam ediyim egzersizlere
Ahh ne güzel. İyi olur, aslında biraz ara versen yaptığın sporun da etkisi artar. Diğer türlü kaslar alıştığı için daha az verim alırsın. Tabii yine de karar senin.

İlki zayıflayınca memelere de protezi kondurmuş, güzel olmuş

Kızlar ya, ben pazartesi başladım squata ama hala çok ağrılarım var. 30dan sonrasında resmen acı çekiyorum çok kötü.. Daha önce de yapmıştım ama o zaman 3 günden sonra ağrı falan kalmamıştı ve daha çok yapabiliyordum. Acaba bir yerimi mi incittim nolduysa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…