Sileriz.Buraya yazmasaydın iyiydi. Burada beslenme programı uygulayan arkadaşlar var ve saat yemek saatine yakın. Sağlıklı beslenmeyi öğütlüyoruz herkes için. Böyle baklava mantı yazman hoş değil.
gece daha enerji dolu oluyorum ben bide son zamanlarda adet gecikmesi yasadım ya onada sıkkındım heralde bosladım..adet doneminde yapmıyormusuuz siz zararı yok gibi sanki yaNazar değdi güzel kızlarıma. Herkes ya hasta ya mens ya da kendini saldı. Olmaz böyle, ben şimdi başlayacağım spora gel beraber yapalım?
İlk 2 gün yapmıyorum canım ağır hareket, birden ani kanamalara sebep olabilir. Başka egzersizler yapabilirsin. Çok ağrın olmuyorsa elbette.gece daha enerji dolu oluyorum ben bide son zamanlarda adet gecikmesi yasadım ya onada sıkkındım heralde bosladım..adet doneminde yapmıyormusuuz siz zararı yok gibi sanki ya
agrı olmuyor bende hic.. ozaman ben fazla agır hareket yapmadan devam ediyim egzersizlereİlk 2 gün yapmıyorum canım ağır hareket, birden ani kanamalara sebep olabilir. Başka egzersizler yapabilirsin. Çok ağrın olmuyorsa elbette.
Ahh ne güzel. İyi olur, aslında biraz ara versen yaptığın sporun da etkisi artar. Diğer türlü kaslar alıştığı için daha az verim alırsın. Tabii yine de karar senin.agrı olmuyor bende hic.. ozaman ben fazla agır hareket yapmadan devam ediyim egzersizlere
üçgen ne olaki kız:))Bildirim zamanı:
Jillian(Bu sefer çok zorlanmadım hatta birçok harekette Natalie'nin yaptıklarını yaptım)
105 squat
50 üçgen
tamam :)) bende yapıyorum bunu cok etkili
Bu canım ben adını üçgen koydum.
tamam :)) bende yapıyorum bunu cok etkili
Yapması da kolay, squat sonrası yapıyorum.evet bu hareket çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?