hoşbulduk tatlım yok daha yapmadım şimdi yapıcam :)Hoşgeldin spor yaptın mı?
Neler var bakalım planında?hoşbulduk tatlım yok daha yapmadım şimdi yapıcam :)
squat 110 tane yapıcam inş.Neler var bakalım planında?
Tabiki :) kesinlikle artık ben de burdayım. Fark etmem çok iyi oldu konuyu  :)Rica ederim bildirimlerini bekliyorum.
squat 110 tane yapıcam inş.
Lesli yaparım 2 mil sonra bide bacak egzersizleri ve mekik yaparım diyorum :)
Gun icinde cok giremiyorsarjim hemen bitiyoNerdesin sen? Bu kadar özletmeye hakkınız var mı?
Tabiki :) kesinlikle artık ben de burdayım. Fark etmem çok iyi oldu konuyu  :)
Gun icinde cok giremiyorsarjim hemen bitiyo
Eve de yeni geldim grdim.hemenn
48bildirim vardi
Caps var ya haniakilli telefon mu aldik priz mi kiraladik belli degil diye :)O şarj problemi bende de var. Nefret ediyorum. Hatta gidip şarja takayım.
Hım hemen mekik çekmeye başlıyorum eski halime geri döneyim. Bir hafta sonra foto atarım . OkGobegn azck gtmesi lazim
Kalcayi tam secemedim ama fazlaligin yok gibi duruyor
o caps süper tespitCaps var ya haniakilli telefon mu aldik priz mi kiraladik belli degil diye :)
İyi yaptin canim benimmo caps süper tespithoşgeldin bu arada ben de hep burdayım ya arad ders çalışıyorum spor yapıyorum sonra o topik topik geziyorum senin topiğede el atmışım neyse ben şimdilik çıkıyorum çıkmadan bir bakayım demiştim
Hadi yaaHanımlar almak isteyene duyurulur, A101 e bugün el/ayak ağırlığı gelmiş 7.95 fiyatı..
Kalır bence :) Pilates seti de gelmiş ama ben netten sipariş etmiştim geçti artık. He pilates çemberi falan da var burda soran vardı galiba..Hadi yaa
Yarina kalir mi ki acaba
hadi ya bende geçen sayfada ayak ağırlığım yok diyordum sağol söylediğin içinHanımlar almak isteyene duyurulur, A101 e bugün el/ayak ağırlığı gelmiş 7.95 fiyatı..
kalırsa yarın alırım ucuzmuştaHadi yaa
Yarina kalir mi ki acaba
ben sormuştum ya keşke başka bişey isteseymişim olacakmış çember almak istiyordum bayadır yarın bakayım en iyisi sağolKalır bence :) Pilates seti de gelmiş ama ben netten sipariş etmiştim geçti artık. He pilates çemberi falan da var burda soran vardı galiba..
Okurken vefat ettim
En yakn a101,k bulmam lazimKalır bence :) Pilates seti de gelmiş ama ben netten sipariş etmiştim geçti artık. He pilates çemberi falan da var burda soran vardı galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?