bu squat gerçekten ise yariyor mu ? tescillendi mi ?
evet bir bak bence bir fikrin olurVer gazıBakalım başımıza neler gelecek? Ben bir bakayım şu 2. levele merak ettim baya.
ebru şallı bende seviyorum arada yapıyorum şu programı varya onun videolarını ama gerçekten çok konuşuyor bazen o karın videosu çok uzun ya ondan üşendim programda 50 dk sürüyor ondan seviyorumMerhaba bende bugün ebru şallı videosuna başladım bakalım sonuç alıcam mı
Normalde bütün hareketleri yapıyorum videodaki ama ben bir gün karın bel bir gun popo birgün kol göğüs çalışıyordum ama bu 2 hafta her gün bakalım sonuç ne olacak
Teşekkür ederimİmzana bittim.Öncelikle hoşgeldin. Ebru Şallı'nın videoları sonuç aldırıyor ama çok konuşuyor aralarda video uzuyor diyenler var sence nasıl? Bize katılmak ister misin? Fikirlerinden faydalanırız.
Kaç kgsiniz? 15 pek az doğrusu. Bacaklarınızda sağlık açısından bir sıkıntı var mı?:) teşekkürler. ben 6-7 den fazla yapamiyirum. 15 son yyapabildiğim sayı . siz nasıl yaptınız ? 250 felan yazıyor
Merhaba , bende lastik yerine külotlu çorap kullanıyorum bandım vardı yırtıldıebru şallı bende seviyorum arada yapıyorum şu programı varya onun videolarını ama gerçekten çok konuşuyor bazen o karın videosu çok uzun ya ondan üşendim programda 50 dk sürüyor ondan seviyorumbirde bacağa bağlanan ağırlıklarım falan yok pilates çemberimde yok o nedenle o videoyu yapmam için onları edinmem lazım sen onları napıyorsun onlar olmadan da yapılıyormuş gerçi
Merhaba , bende lastik yerine külotlu çorap kullanıyorum bandım vardı yırtıldıçemberim yok varmış gibi yapıyorum bacakları sıkıp Plates topum var zaten küçük topum vardı artık yok onun yerinede yatak yastığını 2 kat yapıp koyuyorum altıma Ayak ağırlığı kullanmıyorum
Merhaba , bende lastik yerine külotlu çorap kullanıyorum bandım vardı yırtıldıçemberim yok varmış gibi yapıyorum bacakları sıkıp Plates topum var zaten küçük topum vardı artık yok onun yerinede yatak yastığını 2 kat yapıp koyuyorum altıma Ayak ağırlığı kullanmıyorum
Önce ısınma yapıyoruz, sonra squat daha sonra da soğuma ile bitiriyoruz. Daha önceki yaptığımda 250yi 50li setler halinde, 10ar saniyelik dinlenmelerle yapmıştım.
kimin yok ki su şişesi dambıllarTipik kadın işte her şeye ev usülü çözümü var.Benim de su şişesinden dambıllarım var
Gobegn azck gtmesi lazim
soğumaa nedir ???
Tabi kiiz ahahaCilveli hatun seni, nasıl da muhabbeti kurdun iki dakikada.
Nerdesin sen? Bu kadar özletmeye hakkınız var mı?Tabi kiiz ahaha
Kesinlikle öyle benimde su şisesinden dambıllarım vardıTipik kadın işte her şeye ev usülü çözümü var.Benim de su şişesinden dambıllarım var
soğumaa nedir ???
Cevapladığını görmemişim pardonBunun gibi kasları gevşeten ve sağlıklı bir şekilde sporu sonlandıran videolar.
en sevdiğim strech videosuBunun gibi kasları gevşeten ve sağlıklı bir şekilde sporu sonlandıran videolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?