- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Ne yicen bakiim oyle guZel spordan sonraa :)fıstıklarrrrr
selamlar
ben geldim spordan duşumu aldım şimdi azcık bişiler yicem
Aynen ucuzmus baya kalir insallahhhadi ya bende geçen sayfada ayak ağırlığım yok diyordum sağol söylediğin için
kalırsa yarın alırım ucuzmuşta
burdaki squatı ben ekledim meselaProgramın çok hoşmuş. Buradaki spor salonunda kimse yok kendin çalışıyorsun ve salon uzak o yüzden evde olması çok daha iyi ve istediğin saatte.
acıktım yaa ben yumuluyorum kuzu diyet yapamıorum en son işyerinde 1 de yemiştim düşün ne haldeyimNe yicen bakiim oyle guZel spordan sonraa :)
Aynen ucuzmus baya kalir insallahh
Pilates setinde ne varrPilates setini de arkadaşım bimden 5 tlye almıştı. a101 bim candır ya
Spor bosa mi gidiceeeekacıktım yaa ben yumuluyorum kuzu diyet yapamıorum en son işyerinde 1 de yemiştim düşün ne haldeyim
Sende al bunlar da benim yaglarim debende spor salonuna gitmek istiyorummmmmm ama burda gidiyosun hepsi kas yapmıs gostere gostere geciyo
kızlarda cok kıskanc oluyo pis pis bakıyolarSende al bunlar da benim yaglarim de
Gelirm onlarn hepsini yolarimkızlarda cok kıskanc oluyo pis pis bakıyolar
yolalım vallaGelirm onlarn hepsini yolarim
çember küçük top büyük toıp lastik varmış 24.90 sanırım az önce netten katoloğa baktım ama 20 şubatta geleceklerde görünüyor boşa gitmeyelim hafta gelecek galibaPilates setinde ne varr
Top, pompa, lastik. Set mi setPilates setinde ne varr
Aaah aahh neler duyuyoruuum.Puuu sana
Lune duymasinnnn
20 şubatta gelecek listesinde buldum bunları canım sen aldın mı listede yanlış olabilir pek güvenemiyorum a101 in internet sitesineHanımlar almak isteyene duyurulur, A101 e bugün el/ayak ağırlığı gelmiş 7.95 fiyatı..
Bi suru sey yicek simdiAaah aahh neler duyuyoruuum.
Protein ye bari, kasa dönüşsün o kadar tepindiğin.acıktım yaa ben yumuluyorum kuzu diyet yapamıorum en son işyerinde 1 de yemiştim düşün ne haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?