fitim fitsin fit (squat)

O zaman doğru yerdesiniz. Siz yeşil çayınızı yudumlarken biz ayrıntıları konuşalım. Boy kilo ve problemli bölge bir de spor geçmişiniz var mı? Ya da bir spor programınız?
Evet kesinlikle yeşil çay her zaman içerim zaten :)) 168 cm boyum kiloda 51 :) kendi halimde spor yapmak için uğraşıyorum evde yürüme bandı kondisyon bisikleti kullanıyorum ama sizden bu konuda yardım almak istiyorum yardım etme isteğinize bayıldım okudum :))

Kilo-boy harika. Problemli bölgen var mı? Nasıl bir vücudun olsun istiyorsun?

Bu arada aslında problem ettiğim bi bölge yok çok şükür zayıfım falan ama sanırım siz yazmışsın zayıf olmak fizik güzelliği ile alakalı değil tarzı bşy tam hatırlamıyorum dik popo kendine güvenli bir duruş istiyorum anlayacağınız :))

Harika o zaman tek ihtiyacınız olan şey squat. Zayıf olmak her zaman fit bir vücuda sahip olmak anlamına gelmiyor demiştim.Mesela

Evet malum günlerin sonundayım o yüzden yarın başlayacağım. zaten o kaslar bir ağrıdımı insan 3 gün spor yapamaz hale geliyor malesef
Aynen öyle o yüzden başlama ve bitirme çok önemli. İlk başladığımda gördüm, hareket de basit geldi yaptım ne olacak 50 taneden dedim ama öyle değilmiş. 3 gün yürüyemedim.

Kilo-boy harika. Problemli bölgen var mı? Nasıl bir vücudun olsun istiyorsun?
Harika o zaman tek ihtiyacınız olan şey squat. Zayıf olmak her zaman fit bir vücuda sahip olmak anlamına gelmiyor demiştim.Mesela
Paylaştığınız squat videosunu izledim başlangıç olarak kaç tane kaç saniye ile başlamalıyım şuan

Aynen öyle o yüzden başlama ve bitirme çok önemli. İlk başladığımda gördüm, hareket de basit geldi yaptım ne olacak 50 taneden dedim ama öyle değilmiş. 3 gün yürüyemedim.

çok doğru zorlamadan yavaş yavaş başlayacağım o yüzden hemen ilk günden kendimi dayak yemiş gibi yorum hevesimi kaçırmak istemiyorum

aynı benimkiler
Ama artık böyle olmayacaklar. Spor hayatımızda olduğu sürece.
Paylaştığınız squat videosunu izledim başlangıç olarak kaç tane kaç saniye ile başlamalıyım şuan

Kaç saniye ile mi kaç tane mi yapmalıyım? Kaç tane ise soru ilk sayfada pembe taytlı resmin yanında günlük yapılacak sayılar var 3 günde 1 de dinlenme günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…