bacaklarimda bi sağlık sorunu yok. boy 168 kilo 63 karatay diyeti yapıyorum . hir de upper body çalışıyorum ev
20 şubatta gelecek listesinde buldum bunları canım sen aldın mı listede yanlış olabilir pek güvenemiyorum a101 in internet sitesinesen aldın mı yoksa gördün mü sana inanırım
Utanacak ne var canım dikkatinden kaçmış. Hem çok iyi oldu bilgilendirdiğin, isteyenler erkenden alırlar haftaya. Çok sağol.Aaa hadi ya, ben camından baktım asıyorlar ya, içeri girmedim tarihe dikkat etmemişim demek utandım şimdikBen gitti gidiyordan sipariş etmiştim zaten pilatesi o yüzden hiç girip de bakmadım.
Sadece squat mı yapıyorsun? Zayıflama programınla beraber Leslie daha uygun olacaktır.30 tane yaptım off çok yorucu
olsun ya sonuçta daha gitmedik haftaya olduğu iyi oldu bitmiş olma ihtimali yokAaa hadi ya, ben camından baktım asıyorlar ya, içeri girmedim tarihe dikkat etmemişim demek utandım şimdikBen gitti gidiyordan sipariş etmiştim zaten pilatesi o yüzden hiç girip de bakmadım.
bende spor salonuna gitmek istiyorummmmmm ama burda gidiyosun hepsi kas yapmıs gostere gostere geciyo
benimde popoya bakıyorlar yiyecekler gibi ne varsakızlarda cok kıskanc oluyo pis pis bakıyolar
erkekler.. solaryuma gittigim zamanda oyle beklerken goruyom bi havalar gorsen bi tanesi hayat hikayesini anlatmıstı banaerkek mi bu şahıslar
ya benim gittiğim yer sadece bayan yoksa gitmezdim rahat edemem yav
taytmı giyon kız bakarlar tabebenimde popoya bakıyorlar yiyecekler gibi ne varsa
ama bunlar kız yani erkek yokki ne diye bakiiiilertaytmı giyon kız bakarlar tabe
hahahaa nasıl hayata sığdırmış o kaslı memeleri ince beli adonisleri tricepsleri soraydın tatlımerkekler.. solaryuma gittigim zamanda oyle beklerken goruyom bi havalar gorsen bi tanesi hayat hikayesini anlatmıstı bana
hayallerindeki popoya sahipsindir odan bakıyolardırama bunlar kız yani erkek yokki ne diye bakiiiiler
ya ben surekli solaryum kapısına bakıyom cıksın icerdekide kurtulayım tam benim evde su yukarda demeye basladı yuh dedimhahahaa nasıl hayata sığdırmış o kaslı memeleri ince beli adonisleri tricepsleri soraydın tatlım
o kadarda değil ama çalışıyoruz bir gün olur demihayallerindeki popoya sahipsindir odan bakıyolardır
hee yeni yetme badici anladımya ben surekli solaryum kapısına bakıyom cıksın icerdekide kurtulayım tam benim evde su yukarda demeye basladı yuh dedimcok kaslı degildi ablası daha yeni yeni
zayıf fit kızsın daha ne olsun canım yaaao kadarda değil ama çalışıyoruz bir gün olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?