fitim fitsin fit (squat)

bacaklarimda bi sağlık sorunu yok. boy 168 kilo 63 karatay diyeti yapıyorum . hir de upper body çalışıyorum ev

bacaklarimda bi sağlık sorunu yok. boy 168 kilo 63 karatay diyeti yapıyorum . hir de upper body çalışıyorum ev

Aslında çok fazla kilonuz da yok, rahatlıkla yapabilmeniz lazım. Isınıyor musunuz öncesinde? Bir de ideal kilonuza gelip squata öyle başlasanız daha iyi.

20 şubatta gelecek listesinde buldum bunları canım sen aldın mı listede yanlış olabilir pek güvenemiyorum a101 in internet sitesine sen aldın mı yoksa gördün mü sana inanırım

Aaa hadi ya, ben camından baktım asıyorlar ya, içeri girmedim tarihe dikkat etmemişim demek utandım şimdik Ben gitti gidiyordan sipariş etmiştim zaten pilatesi o yüzden hiç girip de bakmadım.

Aaa hadi ya, ben camından baktım asıyorlar ya, içeri girmedim tarihe dikkat etmemişim demek utandım şimdik Ben gitti gidiyordan sipariş etmiştim zaten pilatesi o yüzden hiç girip de bakmadım.
Utanacak ne var canım dikkatinden kaçmış. Hem çok iyi oldu bilgilendirdiğin, isteyenler erkenden alırlar haftaya. Çok sağol.

30 tane yaptım off çok yorucu

olsun ya sonuçta daha gitmedik haftaya olduğu iyi oldu bitmiş olma ihtimali yok sağol ama söylediğin için yoksa hiç haberimiz olmayacaktı

yaa leslie yo zaten bacaklarim zayıf diye yapmak istemedim . ince diye . benim sorunum üst kismim ama 4aylik bebeğim var emiyor gogsum büyük onu küçültmek için üst beden calisiyorum.

hahahaa nasıl hayata sığdırmış o kaslı memeleri ince beli adonisleri tricepsleri soraydın tatlım
ya ben surekli solaryum kapısına bakıyom cıksın icerdekide kurtulayım tam benim evde su yukarda demeye basladı yuh dedim cok kaslı degildi ablası daha yeni yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…