sen sanki değilsin taşzayıf fit kızsın daha ne olsun canım yaaa
bende de manyak ceker var zatenhee yeni yetme badici anladımay evine davet edecekti heralde biraz daha dursa
E süt varken büyük olması normal değil mi? Memeden kesince başlasan bence sanki daha sağlıklı olur. Kimi meme küçültmek ister kimi de memem olsa diye ağlanır. Bu hayat çok zor arkideşyaa leslie yo zaten bacaklarim zayıf diye yapmak istemedim . ince diye . benim sorunum üst kismim ama 4aylik bebeğim var emiyor gogsum büyük onu küçültmek için üst beden calisiyorum.
nasılsınnnn :)
bende sadece erkek olsa gitmezdim yani gidemezdim aynenbende de manyak ceker var zatensimdilerde gidemiyom spor salonuna ya erkek arkadasım bildiginden boyle tipleri yok diyo sadece bayanda yok burda
sende de mi karısan bi sevgili var yoksaabende sadece erkek olsa gitmezdim yani gidemezdim aynen
sende de mi karısan bi sevgili var yoksaa
Ne yedinyedim şimdi çay içiyorum üstüne
salata yanında birazzzzz ekmekle peynir bir adet dana jambon yidim az ya azNe yedin
Bu saattesalata yanında birazzzzz ekmekle peynir bir adet dana jambon yidim az ya az
ama ben en son öğlen 1 de yemiştim düşün halimiBu saatte
Pisman olmusa benzemiyosun hahahaama ben en son öğlen 1 de yemiştim düşün halimiişe gidince böyle oluyor tatlım mecburi kalıyorum yemek saatleri belirli
böyle dedin pişman oldum
Mekigi biraz artirman lazim benceIsınma hareketleri +50 sguat
20 mekik, 85 ip atlama. Duş ve uyumakla final yapıcam
Bi de yesilcay icmispişmanım hakime hanım
Ya hiç sorma zaten ilk defa yemeğin üstüne mekik çektim midem ağrıyorMekigi biraz artirman lazim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?