ivitBiri bizden mi bassediyor :):)
O biri değil, benimgünaydını geçti ama anca geldim selam vereyim baribugün benim sporda akşama inşallah misafir gelecek az sonra kolay gelsin kızlar biri bize taş bebek demiş ben henüz yontulmamış kayayım sanki yakında taş olabilirim kendinize iyi bakın akşama görüşürüz
ay canım pardon telden kim olduğunu bulamadımdıO biri değil, benim
tamam hadi öyle sayalımay canım pardon telden kim olduğunu bulamadımdıama isminde bir var onu kısaltmışım sayalım olma mı bundan sonra tam adını yazcam yada sana ne diyorlar bende onu diyim
tamam muhasebeci sevdim bunutamam hadi öyle sayalım
lanet olsun ne kadar da yufka yürekliyim
kısaca muhasebeci diyolar sende öyle diyebilirsin ya da nasıl istersen
canııım gel burayatamam muhasebeci sevdim bunuaffet ya herkes hata yapar
canııım gel buraya
Lunenin üçgeni de burdaaa
Genel spor hareketleri mutlaka yapılması gerekiyorLunenin üçgeni de burdaaa
aynen gerekiyor da şahsen bu aralar çok sallıyorum ama hastayım naapimGenel spor hareketleri mutlaka yapılması gerekiyor
Ben hergun yapıyorum bugün bacaklarım ağrıyor üst arka bacakaynen gerekiyor da şahsen bu aralar çok sallıyorum ama hastayım naapim
kaynanan mı geliyoBen hergun yapıyorum bugün bacaklarım ağrıyor üst arka bacakama yaptım yine. Bende yarın yapamıcam kuaföre gidicem spor yapınca terliyorum bozuluyor kaynanam için susleneyim
ey masallahhBildirim vaktiii
Leslie 1 mil 15 dk
180 squat
100 sağa sola dönme bel için
50 mekik
50 makas haraketi yerde 10 iki bacak assaği yukari
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
10 dklk karın videosu
25 suma squat 5 kilo ağırlikla
ve tabi bacak acma soğuma
kaslanınca tartıda daha fazla cıkablrsın ama daha fıt gozukursun canmSelamlarr herkeseSporumu yaptım. Bugün biraz halsizim ama yine de aksatmak istemedim. 8 dklık karın egzersizini yaptım, bacak egzersizleri ve squatları ayrıca üçgeni de yaptım :) kızlar size bişey sorucam. Ben hem zayıflamak hem kas yapmak istiyorum. Ama ağırlıkla çalıştığım için aynı anda zayıflayamayacağım sanırım değil mi?
Ben gidiyorum. Çok guzel yemek yapıyorrrkaynanan mı geliyo
Haklısın canım. Aslında kilomu takmamaya çalışıyorum vücudum fit olsun yeter diyorum ama tartıda kilomu görünce de sinir olmuyor değilimkaslanınca tartıda daha fazla cıkablrsın ama daha fıt gozukursun canm
spor artı dıyet esıttır zayıflamakk :)Haklısın canım. Aslında kilomu takmamaya çalışıyorum vücudum fit olsun yeter diyorum ama tartıda kilomu görünce de sinir olmuyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?