fitim fitsin fit (squat)

Günaydın fıstiklar ayyy oku oku bitiremedim ne konusmussunuz yahuuuu benim dün misafirlerim vardi hiç spor yapamadim squatta off günümdü zatrn ama dün çok kacirdim bugün spora agirlik verip hafif beslenme günü

günaydını geçti ama anca geldim selam vereyim bari bugün benim sporda akşama inşallah misafir gelecek az sonra kolay gelsin kızlar biri bize taş bebek demiş ben henüz yontulmamış kayayım sanki yakında taş olabilirim kendinize iyi bakın akşama görüşürüz

Hayırlı cumalar musmutlu günler canlar tatil bitti misafirlik bitti. Ben bugün başlayacagım inş. Şu thigh master aletinden almak istiyorum ama bana yardım eder misiniz Nerede alim kapıda ödemeli bi site bulamadım

Bildirim vaktiii
Leslie 1 mil 15 dk
180 squat
100 sağa sola dönme bel için
50 mekik
50 makas haraketi yerde 10 iki bacak assaği yukari
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
10 dklk karın videosu
25 suma squat 5 kilo ağırlikla
ve tabi bacak acma soğuma

senin kilon kaç boy. valla bunca harekete yağlar dayanmaz.

ina

inanmıyorum bu kadar hırs birbuçuk kilo içinmi. bayanların kilosu boyundan on kilo aşığı olmalı rakalar tutuyor sende fazlan olmamalı.

Aslnda 1 buçuk kilo icin digiill evet zayifim ama yumusaciğimmsıkılasmak icin inşallah bu yaptiklarim ise yararda sikilasr vücudum 36 beden pantolon giyyorum ama yanlardan pörtlüyo accik

selin yine döktürmüşsün tatlım sana bakınca gaza geliyorum benimde yapasım geldi ama misafir gelecek akşama yapayım bari sana helal olsun diyorum kocaman alkışlar

ecet resimlerdeki hatunlara taş çıkartırsın yakında baklava falanda yaparsın sen şimdi mis mis

Sorma canim olcak mi öyle bilmiyorum sanki bu göbek benim degil bir avuc elime geliyor resmen kiyafet giydigim zaman hiç bisey yokk dümdüz ama sarkik istee toparlanir demii yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…