- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
kızlar fotomuzu buldum
Solunda da benVaaaoooovvv güzel cıkmisiz burda yahuu bende tam ortada süzülmüşümm
yok kız black tea içtim no green teaBi de yesilcay icmis
Vicdanin rahatladi mi
Biri bizden mi bassediyor :):)Günaydınlar taş bebekler
senin kilon kaç boy. valla bunca harekete yağlar dayanmaz.Bildirim vaktiii
Leslie 1 mil 15 dk
180 squat
100 sağa sola dönme bel için
50 mekik
50 makas haraketi yerde 10 iki bacak assaği yukari
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
10 dklk karın videosu
25 suma squat 5 kilo ağırlikla
ve tabi bacak acma soğuma
senin kilon kaç boy. valla bunca harekete yağlar dayanmaz.
inanmıyorum bu kadar hırs birbuçuk kilo içinmi. bayanların kilosu boyundan on kilo aşığı olmalı rakalar tutuyor sende fazlan olmamalı.Inşallah canmm dayanmasinnnboy 165 kilo 55 canim ama 1 bucuk kilo aldm onlari yoketmeliyimm
ina
inanmıyorum bu kadar hırs birbuçuk kilo içinmi. bayanların kilosu boyundan on kilo aşığı olmalı rakalar tutuyor sende fazlan olmamalı.
selin yine döktürmüşsün tatlım sana bakınca gaza geliyorum benimde yapasım geldiBildirim vaktiii
Leslie 1 mil 15 dk
180 squat
100 sağa sola dönme bel için
50 mekik
50 makas haraketi yerde 10 iki bacak assaği yukari
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
10 dklk karın videosu
25 suma squat 5 kilo ağırlikla
ve tabi bacak acma soğuma
selin yine döktürmüşsün tatlım sana bakınca gaza geliyorum benimde yapasım geldiama misafir gelecek akşama yapayım bari sana helal olsun diyorum kocaman alkışlar
O zaman devam. Evet sıkılaşınca guzel olunuyorAslnda 1 buçuk kilo icin digiillevet zayifim ama yumusaciğimm sıkılasmak icin inşallah bu yaptiklarim ise yararda sikilasr vücudum 36 beden pantolon giyyorum ama yanlardan pörtlüyo accik
ecet resimlerdeki hatunlara taş çıkartırsın yakında baklava falanda yaparsın sen şimdi mis misAyyy saoll bebeğim boll kas olsunnn sefaammm olsuunn
ecet resimlerdeki hatunlara taş çıkartırsın yakında baklava falanda yaparsın sen şimdi mis mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?