ben anlamam lune bana üçgen dedi adını ben onu kabullendim daha havalı ismiLunenin üçgeni de burdaaa
muhasebeci hastayım falan yok kalk 5 10 üçgen yap hatta onun için kalkmana gerek yok sen yat totonu kaldır yeteraynen gerekiyor da şahsen bu aralar çok sallıyorum ama hastayım naapim
Bekliyoruzzzz :)ben henüz hiçbişey yapmadım tıkınmakla meşguldüm de cezayı hakettimgideyim 3 mil leslie ardına kardiyo videosu yapayım sonra üçgenlerden de takvime göre 70 tane yapayım birde plank yapayım yana 10 ar tane geleyim 1 saati geçer gelmem artık yazayımda yapmak zorunda olayım diye yazdım yapmaya gidiyorum şimdi gelip heber vercem yaptım mı
yaptım yaptım 3 mil lesli 20 sağ sol plank 20 mekiki 75 üçgen 10 dk streching ve 10 dk kardiyo videosuBekliyoruzzzz :)
kim şikayetçi olacak biz edeli istersen bundan sonra gidemesinlerBiraz önce 2 spor salonunun onunden geçtim içerdekiler hep zayıf. ? Neden şikayetçi olanlar yok
Harikasin ama sennn:)yaptım yaptım 3 mil lesli 20 sağ sol plank 20 mekiki 75 üçgen 10 dk streching ve 10 dk kardiyo videosu
kim şikayetçi olacak biz edeli istersen bundan sonra gidemesinler
sana kahveye gelemedim ya sonuç listelerini hazırlıycamda beklemedeyim şimdilik bugün cuma olduğunu unutmuşum canım cezalıyız da takım olarakHarikasin ama sennn:)
Neden cezalisiniz kizsana kahveye gelemedim ya sonuç listelerini hazırlıycamda beklemedeyim şimdilik bugün cuma olduğunu unutmuşum canım cezalıyız da takım olarakartıkm yarın kahveye gelcem mecbur bu arada sağol canım yaptım üşenmedimc çok mutluyum
takım olarak cezalıyız sonuç listesi hazırlıyoruz 4 hafta geçen turda ceza aldıktaNeden cezalisiniz kiz
Spor mutlu eder insani:)
Demek buyuk gun geldiikızlarrr ben yarın giremicem beni özleyinnnn :)
aynen canım geldi bakalım neler olucak :) nasıl bir insan görücem karşımdaDemek buyuk gun geldii
Bana haber ver mutlaka olur muaynen canım geldi bakalım neler olucak :) nasıl bir insan görücem karşımda
unutmam canım ben her şeyi söylicem konuşucam anlatıcam benim istediğim hayat bu işine gelirseBana haber ver mutlaka olur mu
Cok merak ederim
Sana soylediklerimi unutma
Sana neler yasatthni unutma
İspqtlayamicak bu lafimi unutma bahane sunucakunutmam canım ben her şeyi söylicem konuşucam anlatıcam benim istediğim hayat bu işine gelirseolucaksa adam olsun canımı sıkmasın
pazar akşam girerim büyük ihtimalle mesaj atarım sana :)
eğer söyledikleride doğruysa ispatla dicem
bakalım görücez ..İspqtlayamicak bu lafimi unutma bahane sunucak
lune kaçmış mı acabaLune nerdeee
özleriz tamamkızlarrr ben yarın giremicem beni özleyinnnn :)
ne büyük günü neler oluyorDemek buyuk gun geldii
4.5 yıllık sevgilimle sonumuz mu olacak yarın yoksa olmayacak mı :) büyük gün bu canım :)lune kaçmış mı acaba
özleriz tamam
ne büyük günü neler oluyorözel bişeyse dalmıyımda aranızda galiba pardon siz büyük gün diyorsanız büyük gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?