fitim fitsin fit (squat)

Lunenin üçgeni de burdaaa
ben anlamam lune bana üçgen dedi adını ben onu kabullendim daha havalı ismi

aynen gerekiyor da şahsen bu aralar çok sallıyorum ama hastayım naapim
muhasebeci hastayım falan yok kalk 5 10 üçgen yap hatta onun için kalkmana gerek yok sen yat totonu kaldır yeter valla şöyle 5 dk da ısınma hareketi tamam bugünün işini yarına atarsan o yarın gelmez bak

ben henüz hiçbişey yapmadım tıkınmakla meşguldüm de cezayı hakettim gideyim 3 mil leslie ardına kardiyo videosu yapayım sonra üçgenlerden de takvime göre 70 tane yapayım birde plank yapayım yana 10 ar tane geleyim 1 saati geçer gelmem artık yazayımda yapmak zorunda olayım diye yazdım yapmaya gidiyorum şimdi gelip heber vercem yaptım mı

Bekliyoruzzzz :)

Neden cezalisiniz kiz
Spor mutlu eder insani:)

Bana haber ver mutlaka olur mu
Cok merak ederim
Sana soylediklerimi unutma
Sana neler yasatthni unutma
unutmam canım ben her şeyi söylicem konuşucam anlatıcam benim istediğim hayat bu işine gelirse olucaksa adam olsun canımı sıkmasın
pazar akşam girerim büyük ihtimalle mesaj atarım sana :)
eğer söyledikleride doğruysa ispatla dicem

İspqtlayamicak bu lafimi unutma bahane sunucak

lune görürsen bizim üçgenin ecnebi ismini buldum bridge raise miş adı hatta köprü diyormuş bizimkiler de ben üçgen öğrendim onu bana ne onu kullancam daha şeker geliyor bana

lune kaçmış mı acaba

özleriz tamam

ne büyük günü neler oluyor özel bişeyse dalmıyımda aranızda galiba pardon siz büyük gün diyorsanız büyük gündür
4.5 yıllık sevgilimle sonumuz mu olacak yarın yoksa olmayacak mı :) büyük gün bu canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…