150 squat, 90 üçgen, jillian bir de. Oy oy ben nasıl edem nere gidem.Pide ve kofte tabagi..
Tabiki her gun yaptiklarina 40'ar sayi daha ekliycrksinnn
WuhuuuuuHayırlı sabahlar fıstıklar bugün erken yaptım sporumu bugün misafirim var çocuklarda uyurken fırsatı değerlendirmek istedim.
marri winsor ile bacak basen hareketleri
jillian (bu bacım beni fena yoruyor)
30 kere çember ile iç bacak sıkılaştırma(inş işe yarar)
40 kere üçgen
30 makas
30 bacakları yanlara açma
10 tane ayakların arasında büyük topu alıp indirip kaldırma
40 selülit savar
popo kaldırmaca bunu sayamadım
kendimi müthiş hissediyorum 1 ay sonra eşimin doğum günü var ilk gece giydiğim Jartiyerimi gitmek istiyorum
Pide ve kofte tabagi..
Tabiki her gun yaptiklarina 40'ar sayi daha ekliycrksinnn
Sağol canım 1. Leveldeyim 2 günüm bitti.sen kaçıncı leveldesinWuhuuuuuHarikasın canım. Jillian bacı benim de canımı çıkardı ya hu. Kaçıncı leveldesin?
Bi fırt alırım ablaÜçgenim meşhur abla vereyim mi bi elli tane? Yeni geldi selülite karşı bir numara. Geçen Ebru Şallı geldi topladı gitti hepsini.
Aaaaah lune nerden bulursun bu resimleri sabah sabah
Koptum mesajına. Alemsiniz vede haklıAaaaah lune nerden bulursun bu resimleri sabah sabah
Sabah kalkar kalkmaz ilk işin google amcada popo aratmak mı yoksa
Sağol canım 1. Leveldeyim 2 günüm bitti.sen kaçıncı leveldesin
Aaaaah lune nerden bulursun bu resimleri sabah sabah
Sabah kalkar kalkmaz ilk işin google amcada popo aratmak mı yoksa
Her şey topikteki arkadaşların taş olması için. Bu bünye ne popiler gördü bilemezsiniz.Koptum mesajına. Alemsiniz vede haklı
Canımızsın luneeeBir sabah fedler evimi basacak diye korkuyorum. Benim ergen öğrencilerim bile günde bu kadar popi görmüyordur.
Sizi motive edeceğim diye neler yazmadım ki google'a.
Ama resimler hoş kabul et.
Sizler de benim canımsınız. Canım yol arkadaşlarımCanımızsın luneeeResimler hoş olmaz mııı mikemmel bende onlardan istiyorum
Sizler de benim canımsınız. Canım yol arkadaşlarım. Bugün baktım selülitlerin çoğu gitmiş, pek mutluyum doğrusu.
Hepimizde kuzum, neler var bugün spor programında?Ooohhh gözün aydın Sende bu azim varken neler neler yaparsın kız korkulur senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?