- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Melekesi de alin araniza bak burda dert yakiniyo bitanem.o benimlune görürsen bizim üçgenin ecnebi ismini buldum bridge raise miş adı hatta köprü diyormuş bizimkiler deben üçgen öğrendim onu bana ne onu kullancam daha şeker geliyor bana
ha hakikaten büyükmüş şok gün4.5 yıllık sevgilimle sonumuz mu olacak yarın yoksa olmayacak mı :) büyük gün bu canım :)
şimdi çok özel bir konu olduğunu öğrendim evet şeker bir insan olduğunu düşünüyorum ayrıca o benim grubumda şimdi onu grubuna istersin falan vermemMelekesi de alin araniza bak burda dert yakiniyo bitanem.o benim
umarım canım dua ediyorum sadece hayırlısı olsun diye ..ha hakikaten büyükmüş şok günsenin için en güzel en hayırlısı o olsun canım sen ne istiyorsun bilmiyorum ama mutlu huzurlu olacağın kararı verirsin umarım
kız yerim seniiiii ay ay ay nasılda düşünürmüş beniiiiMelekesi de alin araniza bak burda dert yakiniyo bitanem.o benim
ay çok teşekkür ederim tatlım yaaaşimdi çok özel bir konu olduğunu öğrendim evet şeker bir insan olduğunu düşünüyorum ayrıca o benim grubumda şimdi onu grubuna istersin falan vermem
evet canım anladığım kadarıyla ortada bir sorun var karşı taraftan ne ispatlayacak bilmiyorum ama inşallah gerçekleri görürsün canım inşallah seni kandırmıyordur bende çok dua edeyim bugün senin için o zamanumarım canım dua ediyorum sadece hayırlısı olsun diye ..
varsa kaderde bir şekilde yaşanıyor yeter ki hayırlı olsun :)
saol canım çok saol :)evet canım anladığım kadarıyla ortada bir sorun var karşı taraftan ne ispatlayacak bilmiyorum ama inşallah gerçekleri görürsün canım inşallah seni kandırmıyordur bende çok dua edeyim bugün senin için o zaman
amin canımsaol canım çok saol :)
inşallah Allah büyük .. inanıyorum Rabbim göstericek bana doğruyu .
Tabi dusunurum kizzkız yerim seniiiii ay ay ay nasılda düşünürmüş beniiii
Sana emanett:)şimdi çok özel bir konu olduğunu öğrendim evet şeker bir insan olduğunu düşünüyorum ayrıca o benim grubumda şimdi onu grubuna istersin falan vermem
canlarım ben çıkıyorum şimdi hepinize iyi geceler
çıkmadan size gelsin kızlarTabi dusunurum kizz
Sana emanett:)
Bildirim zamanı jillian yapıldı yarım saatte göbek bacak egzersizleri ama bittim titriyor heryerim vede çok terledim.şimsi banyo zamanı ve sonra yeşil çay
Lunenin üçgeni de burdaaa
Üçgen candır, sende öyleben anlamam lune bana üçgen dedi adını ben onu kabullendim daha havalı ismi
muhasebeci hastayım falan yok kalk 5 10 üçgen yap hatta onun için kalkmana gerek yok sen yat totonu kaldır yetervalla şöyle 5 dk da ısınma hareketi tamam bugünün işini yarına atarsan o yarın gelmez bak
Efendim ben Lune hanımın sekreteriyim. Benden duymuş olmayın ama kendisi dün misafir ağırladı, okey oynadı.Lune nerdeee
Tama. Hanfendi tesekkurler..Üçgen candır, sende öyle
Efendim ben Lune hanımın sekreteriyim. Benden duymuş olmayın ama kendisi dün misafir ağırladı, okey oynadı.
Öyle köprü mü olurmuş hiç cıkcıkcık. Gideyim de tdkya isim bulayım ona buna. Zira çok hoşuma gitti bu iş.lune görürsen bizim üçgenin ecnebi ismini buldum bridge raise miş adı hatta köprü diyormuş bizimkiler deben üçgen öğrendim onu bana ne onu kullancam daha şeker geliyor bana
Hayırlısı olsun, mevzuyu tam bilmediğimden bişey diyemeyeceğim. Sen bi ara kısa özet geçersin bana.4.5 yıllık sevgilimle sonumuz mu olacak yarın yoksa olmayacak mı :) büyük gün bu canım :)
Tama. Hanfendi tesekkurler..
İnsallah cok yememistir ona soyler misinizz
Pide ve kofte tabagi..Ehe hık mık. Sadece köfte tabağı yedim, altında pide ile. CeZam neyse razıyım, eşim uyuyorken gidip yapayım. Tatlı ya da hazır gıda yok şekersiz çay var sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?