fitim fitsin fit (squat)

lune görürsen bizim üçgenin ecnebi ismini buldum bridge raise miş adı hatta köprü diyormuş bizimkiler de ben üçgen öğrendim onu bana ne onu kullancam daha şeker geliyor bana
Melekesi de alin araniza bak burda dert yakiniyo bitanem.o benim

4.5 yıllık sevgilimle sonumuz mu olacak yarın yoksa olmayacak mı :) büyük gün bu canım :)
ha hakikaten büyükmüş şok gün senin için en güzel en hayırlısı o olsun canım sen ne istiyorsun bilmiyorum ama mutlu huzurlu olacağın kararı verirsin umarım

ha hakikaten büyükmüş şok gün senin için en güzel en hayırlısı o olsun canım sen ne istiyorsun bilmiyorum ama mutlu huzurlu olacağın kararı verirsin umarım
umarım canım dua ediyorum sadece hayırlısı olsun diye ..
varsa kaderde bir şekilde yaşanıyor yeter ki hayırlı olsun :)

umarım canım dua ediyorum sadece hayırlısı olsun diye ..
varsa kaderde bir şekilde yaşanıyor yeter ki hayırlı olsun :)
evet canım anladığım kadarıyla ortada bir sorun var karşı taraftan ne ispatlayacak bilmiyorum ama inşallah gerçekleri görürsün canım inşallah seni kandırmıyordur bende çok dua edeyim bugün senin için o zaman

saol canım çok saol :)
inşallah Allah büyük .. inanıyorum Rabbim göstericek bana doğruyu .

Üçgen candır, sende öyle
Efendim ben Lune hanımın sekreteriyim. Benden duymuş olmayın ama kendisi dün misafir ağırladı, okey oynadı.

lune görürsen bizim üçgenin ecnebi ismini buldum bridge raise miş adı hatta köprü diyormuş bizimkiler de ben üçgen öğrendim onu bana ne onu kullancam daha şeker geliyor bana
Öyle köprü mü olurmuş hiç cıkcıkcık. Gideyim de tdkya isim bulayım ona buna. Zira çok hoşuma gitti bu iş.

4.5 yıllık sevgilimle sonumuz mu olacak yarın yoksa olmayacak mı :) büyük gün bu canım :)
Hayırlısı olsun, mevzuyu tam bilmediğimden bişey diyemeyeceğim. Sen bi ara kısa özet geçersin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…