Sevgililer günü özel koleksiyonuymuş.Çamaşırlar çok guzell
Gerçekten ilk başta ihtimal verilmese de dehşet etkili bir hareket. 3 güne geçer ağrıların ve tekrarlamaz uzun süreli ara vermezsen.Squat a başladım geçen gün harika süper çok büyük istekle başladım sanırım yeterli ısınma hareketi yapamadım bugün yerimden kalkamıyorum:)) kas gevşetici falan içtim ama kalça bacak tüm kasları çalıştırıyormuş çok güzel bu ağrı sayesinde fark ettim :)
AAaaaaa ne oldu bakayım?Ohh supersinn
Benim moral yerlerde
Ah ah allahim sen goruyosun bu olanlari
Teşekkür ederim hoş bulduk :) sizler de mi aynı şekilde yaşadınız :)
İlacı içtim iyi gelirse akşama devam edicem ama olmazsa yarın devam edicem :)Elbette herkes aynı şekilde yaşadı. Hele de ısınmadan yapanlar çok ağrı çektiler. Bknz ben.
Uzun, tempolu bir yürüyüş hepsinden etkili, dayanabilirsen yap. Kasların kasıldığı için acıyor açılmasına yardımcı olur 45 dk falan.İlacı içtim iyi gelirse akşama devam edicem ama olmazsa yarın devam edicem :)
ben alırım zati yaptım dün bayaÜçgenim meşhur abla vereyim mi bi elli tane? Yeni geldi selülite karşı bir numara. Geçen Ebru Şallı geldi topladı gitti hepsini.
okey falan iyimiş bizde burada spor yaptık takıldık söylersin kendisine topiği boş bırakmadıkÜçgen candır, sende öyle
Efendim ben Lune hanımın sekreteriyim. Benden duymuş olmayın ama kendisi dün misafir ağırladı, okey oynadı.
cezanı vermiş bizim kız yapmışsında benden tamamdırEhe hık mık. Sadece köfte tabağı yedim, altında pide ile. CeZam neyse razıyım, eşim uyuyorken gidip yapayım. Tatlı ya da hazır gıda yok şekersiz çay var sadece.
Hayırlı sabahlar fıstıklar bugün erken yaptım sporumu bugün misafirim var çocuklarda uyurken fırsatı değerlendirmek istedim.
marri winsor ile bacak basen hareketleri
jillian (bu bacım beni fena yoruyor)
30 kere çember ile iç bacak sıkılaştırma(inş işe yarar)
40 kere üçgen
30 makas
30 bacakları yanlara açma
10 tane ayakların arasında büyük topu alıp indirip kaldırma
40 selülit savar
popo kaldırmaca bunu sayamadım
kendimi müthiş hissediyorum 1 ay sonra eşimin doğum günü var ilk gece giydiğim Jartiyerimi gitmek istiyorum
muhasebeci benimde tam aklımdan bu geçti resimlere bakarkenAaaaah lune nerden bulursun bu resimleri sabah sabah
Sabah kalkar kalkmaz ilk işin google amcada popo aratmak mı yoksa
bende bende kiloda vermem lazım benim daha amaCanımızsın luneeeResimler hoş olmaz mııı mikemmel bende onlardan istiyorum
yatmadım ki bu saate kadar kahvaltı yapıp tv izledim
güzellik için her çile çekilir
çiçekler çok güzelmiş ayrıca allah kavuştursunMaraşda asker nişanlım ondan :)
Bende ilk defa sevgililer gününde çiçek alıyorum. Mesafeleri bahane etmeyip duşunmuş sevgilim. Allah herkesin karşısına hayırlı kısmetler çıkarsın.ben alırım zati yaptım dün baya
okey falan iyimiş bizde burada spor yaptık takıldık söylersin kendisine topiği boş bırakmadık
cezanı vermiş bizim kız yapmışsında benden tamamdır
vay spora bak azimli örnek taş hatun listeme selinin yanına ekliyorum seni şu an ady adylığındasın baktım hep aynı tempo zamanla listede yerini alırsın takipteyim
muhasebeci benimde tam aklımdan bu geçti resimlere bakarken
bende bende kiloda vermem lazım benim daha amaistiyorum banane
yatmadım ki bu saate kadar kahvaltı yapıp tv izledimspor nerde dersen daha yok yapcam ama sözzz
güzellik için her çile çekilir
çiçekler çok güzelmiş ayrıca allah kavuştursunbana çiçek alan birisi bile yok ya yalnızlık şarkılarını bugün kendime armağan ediyorum
benden kocaman bir aminBende ilk defa sevgililer gününde çiçek alıyorum. Mesafeleri bahane etmeyip duşunmuş sevgilim. Allah herkesin karşısına hayırlı kısmetler çıkarsın.
Hangi markanın. Benim ilgi alanım.takıntılıyımSevgililer günü özel koleksiyonuymuş.
Merdiven çıkıp inmekte iyi spordur bacaklar için.İlacı içtim iyi gelirse akşama devam edicem ama olmazsa yarın devam edicem :)
Saol canım. Çok duşuncelidir saolsun. Gözü olanın gözü çıksın.:):) kıskanan çokkk.benden kocaman bir aminçok güzel birşey seni düşünmesi sana bir nazar boncuğu yollayım hemen nazar değmesin hep mutlu olun
allah onlara daha çok versin beni rahat bıraksınlar tarzı bir caps vardı onu armağan et onlaraSaol canım. Çok duşuncelidir saolsun. Gözü olanın gözü çıksın.:):) kıskanan çokkk.
Bende görecek miyim o günleri. Lune bu saat oldu bacaklarım hala yanıyor ve ağrıyorSizler de benim canımsınız. Canım yol arkadaşlarım. Bugün baktım selülitlerin çoğu gitmiş, pek mutluyum doğrusu.
Neydi o dur hatırlıcam.allah onlara daha çok versin beni rahat bıraksınlar tarzı bir caps vardı onu armağan et onlaraallah bozmasın canım
uzun süre ara verdiysen ağır gelmiş olabilir streching videosu yap bacaklar için eksra ağrıyı hafifletiyor tavsiye ederim ben jillian ilk günlerinde çok kötüydüm iyi geliyor biraz da olsaBende görecek miyim o günleri. Lune bu saat oldu bacaklarım hala yanıyor ve ağrıyor
Victoria's secret olması lazım. Görsel aramadan aldım, siteden değil.Hangi markanın. Benim ilgi alanım.takıntılıyım
Görürsün elbette kuzum. Sen sanma ki sadece sende ağrı sızı oluyor. Hepimiz çok zorlanıyoruz spor yaparken, ritm değişiyor-artıyor. Zor ama gitgide kolaylaşacak. Sen üçgenle squat'ı bırakma yeter.Bende görecek miyim o günleri. Lune bu saat oldu bacaklarım hala yanıyor ve ağrıyor
+1uzun süre ara verdiysen ağır gelmiş olabilir streching videosu yap bacaklar için eksra ağrıyı hafifletiyor tavsiye ederim ben jillian ilk günlerinde çok kötüydüm iyi geliyor biraz da olsabirde sıcak bir duş çok rahatlatıcı oluyor daha yapmadıysan kas gevşetici varsa da içebilirisn
görüşürüz tatlım..Bebişlerim pazartesi görüşünceye kadar hoşçakalın sizi seviyorum öpüldünüz
(pazartesi spor bilidrimlerimi yapıcam söz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?