fitim fitsin fit (squat)

Gerçekten ilk başta ihtimal verilmese de dehşet etkili bir hareket. 3 güne geçer ağrıların ve tekrarlamaz uzun süreli ara vermezsen.
Ohh supersinn
Benim moral yerlerde
Ah ah allahim sen goruyosun bu olanlari
AAaaaaa ne oldu bakayım?

Üçgenim meşhur abla vereyim mi bi elli tane? Yeni geldi selülite karşı bir numara. Geçen Ebru Şallı geldi topladı gitti hepsini.
ben alırım zati yaptım dün baya

Üçgen candır, sende öyle

Efendim ben Lune hanımın sekreteriyim. Benden duymuş olmayın ama kendisi dün misafir ağırladı, okey oynadı.
okey falan iyimiş bizde burada spor yaptık takıldık söylersin kendisine topiği boş bırakmadık
Ehe hık mık. Sadece köfte tabağı yedim, altında pide ile. CeZam neyse razıyım, eşim uyuyorken gidip yapayım. Tatlı ya da hazır gıda yok şekersiz çay var sadece.
cezanı vermiş bizim kız yapmışsında benden tamamdır

vay spora bak azimli örnek taş hatun listeme selinin yanına ekliyorum seni şu an ady adylığındasın baktım hep aynı tempo zamanla listede yerini alırsın takipteyim
Aaaaah lune nerden bulursun bu resimleri sabah sabah
Sabah kalkar kalkmaz ilk işin google amcada popo aratmak mı yoksa
muhasebeci benimde tam aklımdan bu geçti resimlere bakarken

Canımızsın luneee Resimler hoş olmaz mııı mikemmel bende onlardan istiyorum
bende bende kiloda vermem lazım benim daha ama istiyorum banane

Eki Görüntüle 1415217
Bu saat olmuş hala yatanlara gelsin bu da.
yatmadım ki bu saate kadar kahvaltı yapıp tv izledim spor nerde dersen daha yok yapcam ama sözzz

güzellik için her çile çekilir

Maraşda asker nişanlım ondan :)
çiçekler çok güzelmiş ayrıca allah kavuştursun bana çiçek alan birisi bile yok ya yalnızlık şarkılarını bugün kendime armağan ediyorum

Bende ilk defa sevgililer gününde çiçek alıyorum. Mesafeleri bahane etmeyip duşunmuş sevgilim. Allah herkesin karşısına hayırlı kısmetler çıkarsın.

Bende ilk defa sevgililer gününde çiçek alıyorum. Mesafeleri bahane etmeyip duşunmuş sevgilim. Allah herkesin karşısına hayırlı kısmetler çıkarsın.
benden kocaman bir amin çok güzel birşey seni düşünmesi sana bir nazar boncuğu yollayım hemen nazar değmesin hep mutlu olun

Bende görecek miyim o günleri. Lune bu saat oldu bacaklarım hala yanıyor ve ağrıyor
uzun süre ara verdiysen ağır gelmiş olabilir streching videosu yap bacaklar için eksra ağrıyı hafifletiyor tavsiye ederim ben jillian ilk günlerinde çok kötüydüm iyi geliyor biraz da olsa birde sıcak bir duş çok rahatlatıcı oluyor daha yapmadıysan kas gevşetici varsa da içebilirisn

Hangi markanın. Benim ilgi alanım.takıntılıyım
Victoria's secret olması lazım. Görsel aramadan aldım, siteden değil.
Bende görecek miyim o günleri. Lune bu saat oldu bacaklarım hala yanıyor ve ağrıyor
Görürsün elbette kuzum. Sen sanma ki sadece sende ağrı sızı oluyor. Hepimiz çok zorlanıyoruz spor yaparken, ritm değişiyor-artıyor. Zor ama gitgide kolaylaşacak. Sen üçgenle squat'ı bırakma yeter.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…