fitim fitsin fit (squat)

Dün aşırı kas ağrılarım nedeniyle ara vermiştim. 30 squat bile yapamıyordum acıdan, ara iyi geldi. 10 dk ısınma, 70 squat (hoplamalı zıplamalılar da var içinde), 35-40 tane mekik, üçgen (sayısını hatırlamıyorum o ara totomdan ter akıyordu ) 5dk soğuma.. Yine iyi yapmışım 2 gün öncekine göre :)

kızlar üzgünüm yazmadan edemiycem
özgecanı duymadınız mı
hala neyın boy yaş kilosu neyınnn

özgecanı duymadınız mı
Bir tek güne mi sığdırıyorsun öldürülen kadınları. Nice öldürülen duyulmayan insanlar var. Sen buradaki insanlara değil hükümete soracağın hesabı sor. Burası Türkiye ve yas 3 gun tutulur.

3 gün tut o zaman :)
İsyan eden insanlar meydanlara çıkınca hükümet acımadan öldürdü ve ellerindeki gazla halkın gözünün yaşına bakmadan sıktılar. Biz meydanlardayken burda konuşan insanlara sizin neyin kafasındasınız dedik mi?.ben aslım hastası olduğum halde hep karşı durdum yapılan haksızlıklara. Sen dun ve ondan önceki gun öldürülen insanları hatırlıyor musun ?

özgecanı duymadınız mı

Bitanem elbette hassasiyetini paylaşıyoruz, üzüntünü de. Keşke elimizde yapılabilecek daha fazla şey olsaydı. Keşke yarınki yürüyüşe katılabilseydik, ya da bunu önleyebilseydik.

Ülkede malesef çok fazla kadına yönelik şiddet var ve biz bunu üzüntülerle değil yetiştirdiğimiz erkek evlatlarımızla önleyeceğiz. Yapabileceğimiz en güzel şey onlara kadının değer verilecek bir varlık olduğunu anlatmak. Hayvanların da. Yaşam hakkı olan hiç bir canlıya zarar vermemesi gerektiğini öğretmek. İşte o zaman içimiz biraz olsun soğur, biraz olsun üzüntümüz diner.

keşke katılabılsem lune o yuruyuslere.. bende 20 yasındayım kendımı koyuyorum o durumda dusunuyorum kendımı. yok aklım almıyo.
cezalarını cekerler umarım.
ama hapıs cezası degıl, en agır ıskenceyı ..

asmen senınle gercekten polemıge gırmıycem bak gercekten :)

Canım sen merak etme böylesi tecavüzcü iğrenç mahluklara zaten ölümü binlerce kez istetecek bir muamele yapılıyormuş. Çoğu da içeride intihar ediyor. Sadece Özgecan değil diğer 6 yaşındaki kızın katilleri için de bu böyle. Sen sanma ki onlar rahat rahat yatacaklar içeride.

Ben yaşıt olmanızdan dolayı da bu kadar içselleştirdiğini tahmin etmiştim zaten. Çok haklısın ama elimizden gelebilecek tek ve kesin çözüm yolunu da yazdım önceki mesajda.

İdam cezası gelmeden bunların kökü kazınmaz, ya cinsel organını keseceksin ya da idam edeceksin.

[QUOTE="La Lune, post: 39432915, member: 36444Diycekm sen merak etme böylesi tecavüzcü iğrenç mahluklara zaten ölümü binlerce kez istetecek bir muamele yapılıyormuş. Çoğu da içeride intihar ediyor. Sadece Özgecan değil diğer 6 yaşındaki kızın katilleri için de bu böyle. Sen sanma ki onlar rahat rahat yatacaklar içeride.

Ben yaşıt olmanızdan dolayı da bu kadar içselleştirdiğini tahmin etmiştim zaten. Çok haklısın ama elimizden gelebilecek tek ve kesin çözüm yolunu da yazdım önceki mesajda.[/QUOTE]
Haklisin canim
Dinmedi gozyasim sabahtan beri
Diycek soz yok

Haklisin canim
Dinmedi gozyasim sabahtan beri
Diycek soz yok

Canım biraz netten çıkıp dinlenmeye ne dersin? Burada oldukça ve okudukça daha da tazelenecek acın ve öfken. Unutman için demiyorum, unutamazsın ama biraz daha sakinleşebilirsin. İster misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…