- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 984
- 333
- 37
Kendine iyi bak.Bebişlerim pazartesi görüşünceye kadar hoşçakalın sizi seviyorum öpüldünüz
(pazartesi spor bilidrimlerimi yapıcam söz)
Tamam o zaman bugün bir ara çıkayım zaten dizin üst kısmı ve kalça kısmı ağrıyor oturup kalkarken zor ağrısıUzun, tempolu bir yürüyüş hepsinden etkili, dayanabilirsen yap. Kasların kasıldığı için acıyor açılmasına yardımcı olur 45 dk falan.
Ev merdivenli olunca merdiven inip çıkmak bizim için kaçınılmaz oluyor :) salon aşağıda odalar yukarda sürekli yukarı aşağı :)Merdiven çıkıp inmekte iyi spordur bacaklar için.
Boy kilo yaş kaç?Ev merdivenli olunca merdiven inip çıkmak bizim için kaçınılmaz oluyor :) salon aşağıda odalar yukarda sürekli yukarı aşağı :)
Canım tabi ki duydum çok üzüldüm ama hayatımıza devam etmeyelim mi? Allah rahmet eylesin, o canilerin hesabı sorulsun.kızlar üzgünüm yazmadan edemiycem
özgecanı duymadınız mı
hala neyın boy yaş kilosu neyınnn
Bir tek güne mi sığdırıyorsun öldürülen kadınları. Nice öldürülen duyulmayan insanlar var. Sen buradaki insanlara değil hükümete soracağın hesabı sor. Burası Türkiye ve yas 3 gun tutulur.kızlar üzgünüm yazmadan edemiycem
özgecanı duymadınız mı
3 gün tut o zaman :)Bir tek güne mi sığdırıyorsun öldürülen kadınları. Nice öldürülen duyulmayan insanlar var. Sen buradaki insanlara değil hükümete soracağın hesabı sor. Burası Türkiye ve yas 3 gun tutulur.
haklısın bıtanem insanın canı yanıyor işte.. 'sizi' samimi gördüğüm içinCanım tabi ki duydum çok üzüldüm ama hayatımıza devam etmeyelim mi? Allah rahmet eylesin, o canilerin hesabı sorulsun.
İsyan eden insanlar meydanlara çıkınca hükümet acımadan öldürdü ve ellerindeki gazla halkın gözünün yaşına bakmadan sıktılar. Biz meydanlardayken burda konuşan insanlara sizin neyin kafasındasınız dedik mi?.ben aslım hastası olduğum halde hep karşı durdum yapılan haksızlıklara. Sen dun ve ondan önceki gun öldürülen insanları hatırlıyor musun ?3 gün tut o zaman :)
kızlar üzgünüm yazmadan edemiycem
özgecanı duymadınız mı
keşke katılabılsem lune o yuruyuslere.. bende 20 yasındayım kendımı koyuyorum o durumda dusunuyorum kendımı. yok aklım almıyo.Bitanem elbette hassasiyetini paylaşıyoruz, üzüntünü de. Keşke elimizde yapılabilecek daha fazla şey olsaydı. Keşke yarınki yürüyüşe katılabilseydik, ya da bunu önleyebilseydik.
Ülkede malesef çok fazla kadına yönelik şiddet var ve biz bunu üzüntülerle değil yetiştirdiğimiz erkek evlatlarımızla önleyeceğiz. Yapabileceğimiz en güzel şey onlara kadının değer verilecek bir varlık olduğunu anlatmak. Hayvanların da. Yaşam hakkı olan hiç bir canlıya zarar vermemesi gerektiğini öğretmek. İşte o zaman içimiz biraz olsun soğur, biraz olsun üzüntümüz diner.
asmen senınle gercekten polemıge gırmıycem bak gercekten :)İsyan eden insanlar meydanlara çıkınca hükümet acımadan öldürdü ve ellerindeki gazla halkın gözünün yaşına bakmadan sıktılar. Biz meydanlardayken burda konuşan insanlara sizin neyin kafasındasınız dedik mi?.ben aslım hastası olduğum halde hep karşı durdum yapılan haksızlıklara. Sen dun ve ondan önceki gun öldürülen insanları hatırlıyor musun ?
keşke katılabılsem lune o yuruyuslere.. bende 20 yasındayım kendımı koyuyorum o durumda dusunuyorum kendımı. yok aklım almıyo.
cezalarını cekerler umarım.
ama hapıs cezası degıl, en agır ıskenceyı ..
İdam cezası gelmeden bunların kökü kazınmaz, ya cinsel organını keseceksin ya da idam edeceksin.keşke katılabılsem lune o yuruyuslere.. bende 20 yasındayım kendımı koyuyorum o durumda dusunuyorum kendımı. yok aklım almıyo.
cezalarını cekerler umarım.
ama hapıs cezası degıl, en agır ıskenceyı ..
Cok haklisim canim..İdam cezası gelmeden bunların kökü kazınmaz, ya cinsel organını keseceksin ya da idam edeceksin.
Haklisin canim
Dinmedi gozyasim sabahtan beri
Diycek soz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?