fitim fitsin fit (squat)

Canım byapiyetten çıkıp dinlenmeye ne dersin? Burada oldukça ve okudukça daha da tazelenecek acın ve öfken. Unutman için demiyorum, unutamazsın ama biraz daha sakinleşebilirsin. İster misin?
Banyonun suyunu aciyimda isinsin..
Sonra guzel bi banyo yapiyim.
Ah ah o kizi da yikadilar son yikanmasi

Bildirim zamani güzelleerr
Leslie 1 mil 15 dk
185 squat
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
50 makas
50 sağa sola dönme
annemlerdeyim bu kadar oldu
sevgililer günü hediyem kırmızı kadife pantolon 28 beden

Aminn inşallah Allahindan bulsun böyle pislikler en agir iskenceyi hak ediyorlar

Hep o Abdullah Öcalan için kaldırdılar idamı idam çıkarsa oda idam edilecek ya. Bazen şeriat kurallarını kullanmak lazım bağlayacaksın hepsini meydanda biryere taşlaya taşlaya öldüreceksin hemen ölmesinler acı çeksin ler ver alttan ateşi bak bakalım bi daha yapan var mı. Bnimde 2 tane kızım var Rabbime emanetiz Rabbim kahhar ismi ile kahrı perişan etsin yapanıda böyle bi pisliği düşünenide inş Amin

bence harika canım
Bildirim zamani güzelleerr
Leslie 1 mil 15 dk
185 squat
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
50 makas
50 sağa sola dönme
annemlerdeyim bu kadar oldu
sevgililer günü hediyem kırmızı kadife pantolon 28 beden
28 beden çok iyi muhtemelen sert ve dar kesimdir bedeni o yüzden 28 iyi olmuştur güle güle kullan sporda güzel bence

Kızlar kaç gğdür yazanıyorun kusura bakmayın bu aralar biraz sorunların var ondan giremiyorum

Kısacık bir sorum var!!

Kalkarken bacaklarımızı ve kalçamızı sıkıyoruz değil mi?

Sanırım bu soruyu sormak için biraz geç kaldım. :) İzlediğim videolarda sıkma konusunda bir şey duymadım.

Squattan kalkarken mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…