Hic dikkat etmedim ki skiyo muyum acabaa
Düz kalkuyorum ben heralde skmiyorum canim
Ama skabiliyorsan yap ben hic denemedim sanirim
Skmayi denerim bundan sonra saol paylasim icin canmŞimdi bir yazı okudum. Sıkmak gerekiyormuş. Mantıklı tabi... Diğer türlü sadece iç ve ön bacaklarımıza yüklenmiş oluyoruz.
Amiinnn
Beraber aldik bu sefer 28 tam oldu
Kısacık bir sorum var!!
Kalkarken bacaklarımızı ve kalçamızı sıkıyoruz değil mi?
Sanırım bu soruyu sormak için biraz geç kaldım. :) İzlediğim videolarda sıkma konusunda bir şey duymadım.
Yazıyı bizimle de paylaşır mısın?Şimdi bir yazı okudum. Sıkmak gerekiyormuş. Mantıklı tabi... Diğer türlü sadece iç ve ön bacaklarımıza yüklenmiş oluyoruz.
Şimdi bir yazı okudum. Sıkmak gerekiyormuş. Mantıklı tabi... Diğer türlü sadece iç ve ön bacaklarımıza yüklenmiş oluyoruz.
Normalde de canım yururken bile gergin ve popoyu sıkarak yuru.. Gun içinde parmak ucuna kalkıp bacağı gergin yap bu harekette çok önemli. Oturduğun yerden bacağını uzat yarım ağrı hissetcek şekilde normalde yapılması gereken hareketler. Hele benim gibi oturarak çalışan insanların mutlaka yapması lazım.Şimdi bir yazı okudum. Sıkmak gerekiyormuş. Mantıklı tabi... Diğer türlü sadece iç ve ön bacaklarımıza yüklenmiş oluyoruz.
Evet...
Şimdi bir yazı okudum. Sıkmak gerekiyormuş. Mantıklı tabi... Diğer türlü sadece iç ve ön bacaklarımıza yüklenmiş oluyoruz.
Yazıyı bizimle de paylaşır mısın?
olsun canım hiç yoktan iyidirBacaklarım ağrımasına rağmen 60 üçgen.30 sguat
Anca bukadar
Yarın herkes izinli:)iyi geceler kızlar çıkıyorum ben yarın görüşürüz gerçi yarın tatildeyim ama uğrarım
Maşallah erkencisin canım bugünBildirim zamanı:
Jillian(Şınav hariç hepsini natalie'ye göre yaptım yarın Level 2'ye geçeceğim)
110 squat(Yarın rest day)
60 üçgen
Evet canım günaydın.Maşallah erkencisin canım bugün
Canım bugün eşim evde olduğu için kahvaltıdan sonra dışarı çıkcaz akşam ancak yapabilirim.Evet canım günaydın.Sabahlar erken kalkmaya alışığım. Sen neler yaptın - yapacaksın?
kızlar bildirim zamanı dışarıda sabah 25 dk yürüyüş hafif tempolu biraz hava almam lazımdı
leslie 2mil
80 üçgen 10 mekik
8 dk cardio kickbox workout videosu
10 dk streching
bu kadar yeter yarın herşeyin off günü yaşasın tatiilama dışarıda işim var 1 saat yürüyüş olacak muhtemel yürüyerek gitmeyi ve gelmeyi planlıyorum
Dün çok moralim bozuldu. Eşimin akrabalarına gittik diğerleri benden kilolu. bana taktılar çok zayıfmışım takıntılı olmuşum 2 çocuk annesi bu ne böyle falan filan.bende söyledim evet takıntılıyım kiloyu sevmiyorum kilolu olup mutlu olanlara hayret ediyorum diye konuştum bazılarının yüzü düştü ama napim . Ben tesettürlü bi bayanım 40 bilemedim bol olsun diye 42 giyiyorum aslında 38 oluyo ama eşim müsade etmiyor. Evet takıntılıyım ben kıyafet almaya gittiğim zaman eğer 44 beden etek oluyorsa oradan çıkıyorum hiçbirşey almadan napim yapım böyle. Kusura bakmayın çok sinirim bozuldu buraya yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?