Ne güzel işte, çok tatlısınSana da kocaman maşallah. Yesinler seni.
çok iyiymiş programınkoşuyorum evet ilk bas kardiyo yaparım koşu ip atlama ve eliptik tarzı bir makine air walker gibi birşey yani
sonra basluyorum iç dış bacak kol vs aletlere ağırlıklı ama aşırı ağır kullanmam 15 -20 kg en fazla
sonra squat mekik vs yapıyorum strechingle bitiriyorum
Baktimmmm cok güzelsiiiiiinnn
kalk kalk kalk o zamannn:)yemek yemeye gidiyorum sonra spor yapcam ben daha tembelce oturuyorum da
Teşekkürler tatlım ama bir haftadır spora gitmedim nerdeyse biraz sıkıntılar var inşallah başlıcam yineçok iyiymiş programınspor salonunda daha etkili tabi bu şekilde beğendim çok
bakalımmmmZaten benziyorum bu kıza ondan koydum kuzular. Dur var resim yükleyeyim. Kim istiyorsa söylesin takip edeyim gözümden kaçmış olan olabilir.
Zaten benziyorum bu kıza ondan koydum kuzular. Dur var resim yükleyeyim. Kim istiyorsa söylesin takip edeyim gözümden kaçmış olan olabilir.
Vurmayın da resim nasıl yükleniyor? Bulamadım bir türlü.gidicem spora ama luneyi görmeden gidemem
İp atlamanın ne gibi etkileri var kuzum? Benim pilates setinde ip de var.Teşekkürler tatlım ama bir haftadır spora gitmedim nerdeyse biraz sıkıntılar var inşallah başlıcam yine
En yukarıdaki albümler sekmesine tıkla, orda üstte yeni albüm oluştur, yeni fotoğraf ekle falan çıkar, o yönlendirir seni..Vurmayın da resim nasıl yükleniyor? Bulamadım bir türlü.
ben luneyi biliyorummm
kıskanında çatlayınnnnnn
çok güzel ama bi nazar duası okuyun bakmadanbizde simdi bakariz
tikkabila ben seni gördüm sende benim yüzümü görebilirsin sen kaldın görmeyenEn yukarıdaki albümler sekmesine tıkla, orda üstte yeni albüm oluştur, yeni fotoğraf ekle falan çıkar, o yönlendirir seni..
ip bütün vücudu çalıştıran bir şey bütün kasları çalıştırıyor bacak kalça kol kaslarını da çalıştırıyor böyle vücut sekline çok etkisi var canımİp atlamanın ne gibi etkileri var kuzum? Benim pilates setinde ip de var.
çok merak ettim ama dur yüklesin bakalımçok güzel ama bi nazar duası okuyun bakmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?