- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
et et etttsenide takip edeyim mi bende sende gör beni sitede yüzümü görenlerden biri ol
ya benim alt taraf diyorum ya sorun üst 38 beden şu ankız sen kilo vermeyemi ugrasıyosun bide
kız senı yiriiiimmmmmya benim alt taraf diyorum ya sorun üst 38 beden şu anikinci resim bu senenin bu arada 10 kilo vermiş halim ilk resim 10 kilo öncesi pek fark yok
dengesiz vucutlarımız var ya ust ayrı alt ayrı kafadaya benim alt taraf diyorum ya sorun üst 38 beden şu anikinci resim bu senenin bu arada 10 kilo vermiş halim ilk resim 10 kilo öncesi pek fark yok
25 olmak üzereyim son 2 aydengesiz vucutlarımız var ya ust ayrı alt ayrı kafadayasın kactı canııımmm ufak duruyosun gercekten ama buyuk avantaj bu varyaa
daha kucuk duruyosuunn25 olmak üzereyim son 2 ayya şimdilik mutsuzum ama inanmıyor kimse üniversite mezunu olduğuma beni minik görüyorlar
sağol canım o senin tatlılığıncok tatlısın canım benım
daha kucuk duruyosuunnminik gorsunler kız daha ne istiyosun ya yaslanmazsın hic
lune senin resmin var mı nedense profildeki gibi olduğun canlanıyor gözümde
nereyeeeesağol canım o senin tatlılığınneyse gidiyorum ben görüşürüzz
ya sen de olsaydınn
hatta burdakı butun kızlarlayapalımm
kız muhasebecı cok ıyı gıdıyosunn
oooo seline bi rakip çıktı şu sporlara bakkkk
selinim selülitli ve selülitsiz halının fotosu var mı ya çok hırs olur özelden gönderebılırsen hemen sılerım vallahı
foto gızleme programları var kz bende onceı sonrası cekıyorum ya oraya koyuyorumAa yok valla tatlm hatta squat öncesi sonrasida yookk telfonda biri yanlslkla görür diye cekiniyorum biraz paranoyagimmm
yemek yemeye gidiyorum sonra spor yapcam ben daha tembelce oturuyorum danereyeeee
tamam sen resmini gösterdin bende yükledim gerçi bu resim geçen senenin ama sonuçta benim 2 yıldır yeni resmim yokmuş doğru dürüst
tamam takip edeyim seni bakBende bakabiler miyim ikinizedeee
Ne güzel işte, çok tatlısın25 olmak üzereyim son 2 ayya şimdilik mutsuzum ama inanmıyor kimse üniversite mezunu olduğuma beni minik görüyorlar
çok iyiymiş spor sadece aletlerle mi çalışıyorsun ağırlıklı falan 2 saatte yoksa koşu bandı falan kullanıyor musun yada ne bileyim pilates falanda yapıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?