fitim fitsin fit (squat)

Ben spor yapmaya kaçıyoruuuuummm her gün 1 saat spor yapiyoum nerdeyse yediklerime dikkat efiyorum en ufak kacamakta kilo aliyorum bu nasl sinir bozucu biseydirr yaa hala hala 2 hafta önce tatilde (aanne tatili) aldiğim kiloyu vermeye debeleniyorum

bende bende bende istiyoğuuum
silmiştim ama sana bir ara yüklerim sözz
Günaydın canım hangi ildesin? Ben Erzurum'dayım hiç tatil yapmadık daha. Merkez ilçelere var bize yok sanki pamuk şeker yağıyor burada.
erzurumdamısın sen kaç yıldır ordasın kar şehri orda tatil olmaz öyle kolay kolay

ya birde bana sor bugün tartıldım aynı kilodayım sinir oluyorum artık 3 haftadır aynı yerdeyim ya yediklerime de dikkat ediyorum sporda yapıyorum 1 saat ama kaldım burda

kimseler yokmu ama ben jilliana tekrar başlamaya karar verdim bana kilo verdiriyor en azından ayrıca çok iyi inceltiyor baktım jillianı bıraktıktan sonra gr gitmiyor yeni programıma göre üçgen mekik aynı kalacak sadece her gün 1 mil leslie yanına 1 gün jillian 1 gün pilates düşünüyorum bakalım yeni program ne kadar etkili olacak bugün jillian level 1 yapcam

5 yıldır buradayım canım. İstanbul falan hep kar tatili biz burada mesaiye devam.

Çok etkili olur ona emin olabilirsin tatlım. Gerçekten Jillian çok etkili.

5 yıldır buradayım canım. İstanbul falan hep kar tatili biz burada mesaiye devam.
hadi ya bayadır ordaymışsın bende erzurumda okudum belki karşılaşmışızdır biyerlerde 2 yıl önce mezun olsamda aynı sınırlarda bulunmuş olabileceğimiz 3 yıl var

Bildirim zamani gençler
marri winsor ile bacak basen hareketleri
50 makas
30 bacak açma
50 mekik
20 yan mekik
60 üçgen
70 thigh master
40 er tane bacak popo kaldırmaca
90 selülit savar
20 de bacak arasında topu indirip kaldırdım
veee jillian level 1. Sona doğru yerde elleri yana açıp kapatıyor ya aynı anda bacakları da yapıyorum Birşeysoracağım ben spordan sonra greyfurt portakal limon sıkıp içiyorum doğru mu

Oofff bune yaaa hepsini bi anda mi yaptin yasiyomusun halaaa

Hemen sonrasında mı bir yarım saat sonra mı?

O zaman ben direk 2 e geçeyim mi. 1n bitmesine 6 gün var

Benden de gelsin bildirimmm

Leslie 1 mil 15 dk
twist shape stepper 20 dk( 1er kiloluk ağrlıklarla )
squat dinlenme günüm ama yinede 100 squat
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
8 dklk karın videosu

Wuhhhuuuuu. Ama dinlenme gününse dinlen tatlım bu şekilde spora karşı direncin artar etkisi azalır. biraz yapmayacaksın ki şok olsun vücudun daha fazla enerji harcasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…