Valla artık sıkıldı videoyu actigimi görünce kapat diyor.Ne güzel işte oğlunun da hoşuna gider sabahtan akşama hem oynar hem spor yaparsınız.
Bu sayılara sen zaten en kocamanını haketmişsin.
Pasta bilançosunu alalım bir de. Ne yendi ne içildi?
senin kilondan nolcak yaa sende bu azim varkeenBen spor yapmaya kaçıyoruuuuummmher gün 1 saat spor yapiyoum nerdeyse yediklerime dikkat efiyorum en ufak kacamakta kilo aliyorum bu nasl sinir bozucu biseydirr yaa hala hala 2 hafta önce tatilde (aanne tatili ) aldiğim kiloyu vermeye debeleniyorum
silmiştim ama sana bir ara yüklerim sözzbende bende bende istiyoğuuum
erzurumdamısın sen kaç yıldır ordasın kar şehri orda tatil olmaz öyle kolay kolayGünaydın canım hangi ildesin? Ben Erzurum'dayım hiç tatil yapmadık daha. Merkez ilçelere var bize yok sanki pamuk şeker yağıyor burada.
ya birde bana sor bugün tartıldım aynı kilodayım sinir oluyorum artık 3 haftadır aynı yerdeyim yaBen spor yapmaya kaçıyoruuuuummmher gün 1 saat spor yapiyoum nerdeyse yediklerime dikkat efiyorum en ufak kacamakta kilo aliyorum bu nasl sinir bozucu biseydirr yaa hala hala 2 hafta önce tatilde (aanne tatili ) aldiğim kiloyu vermeye debeleniyorum
5 yıldır buradayım canım. İstanbul falan hep kar tatili biz burada mesaiye devam.silmiştim ama sana bir ara yüklerim sözz
erzurumdamısın sen kaç yıldır ordasın kar şehri orda tatil olmaz öyle kolay kolay
ya birde bana sor bugün tartıldım aynı kilodayım sinir oluyorum artık 3 haftadır aynı yerdeyim yayediklerime de dikkat ediyorum sporda yapıyorum 1 saat ama kaldım burda
Çok etkili olur ona emin olabilirsin tatlım. Gerçekten Jillian çok etkili.kimseler yokmu amaben jilliana tekrar başlamaya karar verdim bana kilo verdiriyor en azından ayrıca çok iyi inceltiyor baktım jillianı bıraktıktan sonra gr gitmiyor yeni programıma göre üçgen mekik aynı kalacak sadece her gün 1 mil leslie yanına 1 gün jillian 1 gün pilates düşünüyorum bakalım yeni program ne kadar etkili olacak bugün jillian level 1 yapcam
hadi ya bayadır ordaymışsın5 yıldır buradayım canım. İstanbul falan hep kar tatili biz burada mesaiye devam.
evet bende öyle düşündümÇok etkili olur ona emin olabilirsin tatlım. Gerçekten Jillian çok etkili.
Bildirim zamani gençler
marri winsor ile bacak basen hareketleri
50 makas
30 bacak açma
50 mekik
20 yan mekik
60 üçgen
70 thigh master
40 er tane bacak popo kaldırmaca
90 selülit savar
20 de bacak arasında topu indirip kaldırdım
veee jillian level 1. Sona doğru yerde elleri yana açıp kapatıyor ya aynı anda bacakları da yapıyorumBirşeysoracağım ben spordan sonra greyfurt portakal limon sıkıp içiyorum doğru mu
Hemen sonrasında mı bir yarım saat sonra mı?Bildirim zamani gençler
marri winsor ile bacak basen hareketleri
50 makas
30 bacak açma
50 mekik
20 yan mekik
60 üçgen
70 thigh master
40 er tane bacak popo kaldırmaca
90 selülit savar
20 de bacak arasında topu indirip kaldırdım
veee jillian level 1. Sona doğru yerde elleri yana açıp kapatıyor ya aynı anda bacakları da yapıyorumBirşeysoracağım ben spordan sonra greyfurt portakal limon sıkıp içiyorum doğru mu
Diyene bak hele. 500 hareket yapıyorsun thigh masterla.Oofff bune yaaahepsini bi anda mi yaptin yasiyomusun halaaa
O zaman ben direk 2 e geçeyim mi. 1n bitmesine 6 gün varİki derdinin devası Jillian Level 2 ve Squat.İlk sayfada pembe taytlı kızın yanında kaç tane yapılacağı ve de nasıl yapılacağına dair bir video var. Youtube arama kısmına Jillian Michaels Level 2 yazarsan bel ve göbekte muhteşem sonuçlar veren bir video çıkacak.
Bitir öyle geç, direkt geçersen çok zorlayabilir.O zaman ben direk 2 e geçeyim mi. 1n bitmesine 6 gün var
10 15 dakika sonraHemen sonrasında mı bir yarım saat sonra mı?
Wuhhhuuuuu.Benden de gelsin bildirimmm
Leslie 1 mil 15 dk
twist shape stepper 20 dk( 1er kiloluk ağrlıklarla )
squat dinlenme günüm ama yinede 100 squat
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
8 dklk karın videosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?