fitim fitsin fit (squat)

M
Maşallah sana Bana diyorsun ama sende çok yapıyorsun canım. Şu thigh master inş işe yarar çok sert sen nasıl yapıyorsun

Wuhhhuuuuu. Ama dinlenme gününse dinlen tatlım bu şekilde spora karşı direncin artar etkisi azalır. biraz yapmayacaksın ki şok olsun vücudun daha fazla enerji harcasın.

Squatta dinlenme günü ama baska sporlala vücut zaten çalisiyo o yüzden yapiodum canim pazar günü de hiç bisey yapmıyorum kaslar dinlensin diye ama dogru diosun vücut sasirsin dinlenme günlerinde squat yapmayim diger sporlarimi yapiyim

M

Maşallah sana Bana diyorsun ama sende çok yapıyorsun canım. Şu thigh master inş işe yarar çok sert sen nasıl yapıyorsun

Saol canm erisin yağlar sikilassin vücutlar ilk banada sert geliyodu canim simdi keske az daha sert olsa diyorum gitgede alisio bacaklar

Düzenli ve azimli olursak neden hayal olsun yapanlardan ne eksiğimiz var

Benim squat takvimimin bitmesine az kaldi bu bittikten sonra ağırlikla yapicam bemce o zamn daha etkili olur 100 normal 50 50 er de baska cesit squat bana yeterli olur bacak kalinlasma korkusu var biraz ama baska bacak egzersizleri de yaptığım icin olmaz heraldeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…