Bende bende bendeeeKızlar foto ekleyeceğim göbüş için ama albümü isme özel yapacağım, görmek isteyenin adını ekleyebilirim.
bence de kalınlaşmaz sonuçta başka egzersizlerle destekliyosun tatlışBenim squat takvimimin bitmesine az kaldi bu bittikten sonra ağırlikla yapicam bemce o zamn daha etkili olur 100 normal 50 50 er de baska cesit squat bana yeterli olur bacak kalinlasma korkusu var biraz ama baska bacak egzersizleri de yaptığım icin olmaz heraldeee
Ekledim kızçeler..
Evet canım sıkılaşmak ana amaç zaten, üst baldırlarımın da sıkılaşması gerekiyor, karnın da sıkılaşması gerekiyor.Fizigin cok hoş canim hele bacaklarin hiç basenin yok ne güzel göbüşde yok aslinda eğilince azcik belli olmuş tabii neden daha sıkı olmasin dimi
Hoşgeldin, avatarın bana birini hatırlatıyor ama kim çıkaramadım :)ay bende katılmak ıstıyorum sızee
Merhaba canım o zaman boy kilo problemli bölge alalım.ay bende katılmak ıstıyorum sızee
Yukarıda albümlere tıklarsan yeni albüm ekle çıkıyor sağda. Herkes görsün istemiyorsan profilinden kimlerin görebileceğini ayarla.Bende resim yüklemek istiyorum ama yapamıyorum
Beni ekledin mi bakalım?Hoşgeldin, avatarın bana birini hatırlatıyor ama kim çıkaramadım :)
Ekledim canım :)Beni ekledin mi bakalım?
Aynim da mennn
Tamam canım, La Lune göremiyormuş ya fotoları niye acep..tikkabilla benı de ekleeeee
senın foton nerde kızTamam canım, La Lune göremiyormuş ya fotoları niye acep..
Canım tikka isimli albüm..senın foton nerde kız
beni yazmadın mı sen bende göremiyorumCanım tikka isimli albüm..
Ayarlarını takip ettiklerim olarak değiştirdim canım, seni takibe alayım.beni yazmadın mı sen bende göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?