Al al alAyarlarını takip ettiklerim olarak değiştirdim canım, seni takibe alayım.
Bende göremedim canım
agzıma gelenı soyleyememmKizlar lutfen bana agziniza geleni soyler misinizzz( ben squati salliyorum bu ara bacak hareketlerini falan tek yaptigim lesli, usengeclige dogru yol almaya basladimmm (
Şimdi görebilirsin :)Bende göremedim canım
spora tam gaz devam guzelımŞimdi görebilirsin :)
Vur vur hakediyom valla bugun cezalandirdim kendimi 200 squat yapicam kendimce cezada bu kadar oluyoragzıma gelenı soyleyememm
ama bı tane vurabılırım
yapıcaksın ama söz verrrrVur vur hakediyom valla bugun cezalandirdim kendimi 200 squat yapicam kendimce cezada bu kadar oluyor
Alintj yapmayi unuttum mesajm asagidayapıcaksın ama söz verrrr
hadı go go goooooSoz veriyorum simdi lesliyi yaptim 2 mil diger sporlarima geciyorum tatlimm
bildirime gel bu ne yaBenden de gelsin bildirimmm
Leslie 1 mil 15 dk
twist shape stepper 20 dk( 1er kiloluk ağrlıklarla )
squat dinlenme günüm ama yinede 100 squat
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
8 dklk karın videosu
Kizlar lutfen bana agziniza geleni soyler misinizzz( ben squati salliyorum bu ara bacak hareketlerini falan tek yaptigim lesli, usengeclige dogru yol almaya basladimmm (
evet aynen katılıyorumsanaagzıma gelenı soyleyememm
ama bı tane vurabılırım
kız hakkaten göbüşcük o benimkini görsen göbekgiller familyası yapcam benim gibileriŞimdi görebilirsin :)
Sağol canım evet göbüşçük ama dümdüz olsun daha güzel olsun dimiiii, spora devamkız hakkaten göbüşcük o benimkini görsen göbekgiller familyası yapcam benim gibileripiatesle dümdüz olur sabret ama zamanı var biraz düzenli yapmalısın bu arada senin fizikte güzelmiş bacaklarıda görmüş olduk
evet bencede bu arada o kadar zayıf değilmişsin sen ama iyi olmuş şu an göbek eriyince mükemmel olursunSağol canım evet göbüşçük ama dümdüz olsun daha güzel olsun dimiiii, spora devam
Evet şu an tek fazlalık göbek, bide popo biraz daha çıkık olsa çok güzel olurevet bencede bu arada o kadar zayıf değilmişsin sen ama iyi olmuş şu an göbek eriyince mükemmel olursun
Süpersin baybyşimdi bugünki bildirimim
leslie 1 mil
jillian 30 day shred level 1
123 üçgen daha fazla gidemedim jilliandan sonra
5 dk streching
dahada bişey yok jillian yapınca tüm enerjim sıfırlandı önce ama iyi geldi çok mesudum
squatlar bu işi çözer benceEvet şu an tek fazlalık göbek, bide popo biraz daha çıkık olsa çok güzel olur
sağol canım senin kadar olamasamdaSüpersin bayby
kım kıHoşgeldin, avatarın bana birini hatırlatıyor ama kim çıkaramadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?